Madara Uchiha-Grob.
Čet Jan 11, 2018 8:15 pm
Whoten
Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Stigao sam na grob mog starog prijatelja,ovo mu je godinu dana od smrti.
Sub Jan 13, 2018 3:21 pm
Akio Kiyoshi
1000/1000
1000/1000
1000/1000
-Setao je groblem trazeci poznati grob, u jednom trenutku je i naisao. Madara Uchiha njemu poznato ime. Uzeo je katanu koju je nosio sa sobom i zabio je u zemlju pored spomenika. Potom je izvadio cigaretu i zapalio je, obratio se svom prijatelju kroz par reci. I sam je znao da ga nece cuti ali ipak.-
Pa nisam hteo da ti donosim cvece, nije to u tvom stilu, ali doneo sam ti nesto bolje.
Tvoj mac od kog se nisi razdvajao do smrti, ne pitaj odakle mi.
-Ispustio je dim kroz nos-
Od pocetka sam znao da ce se ovo desiti, ali nisam ti hteo reci, tvoja drskost i ponos su te na kraju i ubili.
Pa nisam hteo da ti donosim cvece, nije to u tvom stilu, ali doneo sam ti nesto bolje.
Tvoj mac od kog se nisi razdvajao do smrti, ne pitaj odakle mi.
-Ispustio je dim kroz nos-
Od pocetka sam znao da ce se ovo desiti, ali nisam ti hteo reci, tvoja drskost i ponos su te na kraju i ubili.
-Pogledao je oko groba i video da nije bilo puno poseta u skorije vreme-
Druze moj ubilo te je i to sto nisi ziveo pravi zivot samurai-a i ninje dozvolio si da ti se emocije i ego umesaju u borbe
- Atmosfera:
Sub Jan 13, 2018 3:32 pm
Sakon
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ulazivsi u groblje, video je da je skoro prazno, i da nije bilo poseta u skorije vreme, te ugleda jednu osobu kako stoji na istom
grobu gde se i Sakon uputio. Te mu se priblizi i video je izbila da je to Akio, te stojao iza ledja Akiu, pa rece u sebi.
Ovo je Akio zar ne? sta on trazi na grobu Madare? pa mora da su bili prijatelji na neki nacin. Pa posto je on
ovde ne mogu reci zasto sam dosao, tako da Madara ostavicemo to za drugi put, te se obrati Akiu.
Akio, otkud ti ovde? jesi li poznavao Madaru?
grobu gde se i Sakon uputio. Te mu se priblizi i video je izbila da je to Akio, te stojao iza ledja Akiu, pa rece u sebi.
Ovo je Akio zar ne? sta on trazi na grobu Madare? pa mora da su bili prijatelji na neki nacin. Pa posto je on
ovde ne mogu reci zasto sam dosao, tako da Madara ostavicemo to za drugi put, te se obrati Akiu.
Akio, otkud ti ovde? jesi li poznavao Madaru?
Sub Jan 13, 2018 3:36 pm
Akio Kiyoshi
1000/1000
1000/1000
1000/1000
-Cuo je Sakona i ne okrecuci se mu dogovori-
Da znam ga vec par godina, pa eto dosao sam da ga posetim kad niko nije.
Uvek kad je bio u problemima meni se obracao, pa eto sad je imao poslednji problem koji sam resio.
-Uvukao je dim, ja ispustio kroz nos-
Kakva si ti iskustva imao sa njim,
Da znam ga vec par godina, pa eto dosao sam da ga posetim kad niko nije.
Uvek kad je bio u problemima meni se obracao, pa eto sad je imao poslednji problem koji sam resio.
-Uvukao je dim, ja ispustio kroz nos-
Kakva si ti iskustva imao sa njim,
Sub Jan 13, 2018 3:41 pm
Sakon
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Pa imao sam nekoliko, bili smo bliski prijatelji i mnogo puta smo resavali jedan drugome probleme.
Madara vidis li gde te je tvoja ambicija dovela, kolko puta sam ti rekao da se pazis i da mozes umreti ali mi nisi verovao, pa dobro
vodio si zivot samuraja, nisi se plasio nikoga i nicega, zivio si zivot samo za tebe, mislio si da si najjaci ali eto, umro si na kraju.
Okrenu se, te rece Akiu, Bio sam na misiji do skoro, tako da nisam imao prilike doci, sada sam dosao, ali moram ici kod kuce, zelis li
kod mene, Akio?
Madara vidis li gde te je tvoja ambicija dovela, kolko puta sam ti rekao da se pazis i da mozes umreti ali mi nisi verovao, pa dobro
vodio si zivot samuraja, nisi se plasio nikoga i nicega, zivio si zivot samo za tebe, mislio si da si najjaci ali eto, umro si na kraju.
Okrenu se, te rece Akiu, Bio sam na misiji do skoro, tako da nisam imao prilike doci, sada sam dosao, ali moram ici kod kuce, zelis li
kod mene, Akio?
Sub Jan 13, 2018 3:45 pm
Akio Kiyoshi
1000/1000
1000/1000
1000/1000
-Bacio je pikavac na plocnik i zgazio ga-
Pa moze, kreni ti sticicu te.
-Kako je Sakon krenuo ka izlazu iz groblja Akio se okrene i ka grobu i rece-
Pocivaj u miru Madara Uchiha.
-Polako krene za Sakonom dok je vetar duvao oko njega-
Pa moze, kreni ti sticicu te.
-Kako je Sakon krenuo ka izlazu iz groblja Akio se okrene i ka grobu i rece-
Pocivaj u miru Madara Uchiha.
-Polako krene za Sakonom dok je vetar duvao oko njega-
Sre Jan 17, 2018 10:04 am
Pelle stari igrački
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Dosao sam na groblje sam.
Hteo sam da vidim Madarin grob.
On je bio jedan od ninji koje sam upoznao i odma su mi se svideli kao ljudi.
Umro je na ispitima za Chunina sto je bilo malo porazavajuce,
ali koliko sam ja cuo umro je junacki.
Nije se predao do same smrti, kada telo vise nije moglo da izdrzi bol.
"Pa Madara tvoja hrabrost je bila neporeciva.
Ali si zato ipak i nastradao."
Znao sam da me necuje ali sam i dalje govorio.
"Znam da je put samuraja, put bez predaje...ali si mogao da se predas na ispitima.Ionako to nije bila u potpunosti prava borba.
Eh sad je kasno za ispravljanje grasaka,ali se nadam da cemo se sresti u drugom zivotu."
Posle tih izgovorenih reci otisao sam od groba.
Na groblju je sve bilo mirno.
Otisao sam u tisini i miru u kakvome Madara verovatno pociva...
Hteo sam da vidim Madarin grob.
On je bio jedan od ninji koje sam upoznao i odma su mi se svideli kao ljudi.
Umro je na ispitima za Chunina sto je bilo malo porazavajuce,
ali koliko sam ja cuo umro je junacki.
Nije se predao do same smrti, kada telo vise nije moglo da izdrzi bol.
"Pa Madara tvoja hrabrost je bila neporeciva.
Ali si zato ipak i nastradao."
Znao sam da me necuje ali sam i dalje govorio.
"Znam da je put samuraja, put bez predaje...ali si mogao da se predas na ispitima.Ionako to nije bila u potpunosti prava borba.
Eh sad je kasno za ispravljanje grasaka,ali se nadam da cemo se sresti u drugom zivotu."
Posle tih izgovorenih reci otisao sam od groba.
Na groblju je sve bilo mirno.
Otisao sam u tisini i miru u kakvome Madara verovatno pociva...
Sre Jan 17, 2018 4:26 pm
*Faust
1000/1000
1000/1000
1000/1000
(Faust dolazi laganim koracima prema dobro poznatom grob i mestu gdje je pocivao njegov prijatelj njegov saborac bio je veoma tuzan dolazi pred grob i kleknu na jedno koleno i napravi blag naklon a onda rece dok je poceo praviti venci od cveca)
Zao mi je prijatelju stari znam da sa neba gledas nas i verovarno si spoznao duhovne tajne ljuckosti nase ali sta to vredi kada nisi ovde sa nama da podelis svu krv i muku nazalost nisi tu prijatelju .... stvaro mi je krivi dok govorim ove reci ali i ti si bio na svoju ruku arogantan,previse si dozovljavao sebi i napadao bi sve redom jezik ti je bio brzi od pameti zato te taj isti jezik doveo do crne zemlje u kojoj sada lezis hteo si biti samuraj ali svi su znali da od toga nema nista jer nisi zivro kodeksom pravog samuraja pravog shinobija poceo si da uzimas sve zdravo za gotovo to ti je sto ti ne sad....
(Izvuce malu maramicu i prebrisa spomenik a onda ostavlja venac na grob i odlazi uz blage reci)
Pocivaj u miru .... Madara
Čet Feb 22, 2018 12:59 pm
Sakon
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Sakon i Miv stigli su do groba, prvi grob ciji je Sakon ugledao bio je od Madare, te rece.
Pa Miv, ovde je pokojni Madara, po tvojim recima, nisi ga do sada posecivao?
Nakon sto je to upitao Mivu, zakoracio je do groba a onda rekao.
Pa evo mene ponovo Madara, ali ovog puta bez Akia, dosao sam sa Mivom, inace nadam
se da je Akio ziv, dugo ga nisam video.
Nakon sto je to rekao, pogledao je u Miva na trenutak da vidi njegovu reakciju.
Pa Miv, ovde je pokojni Madara, po tvojim recima, nisi ga do sada posecivao?
Nakon sto je to upitao Mivu, zakoracio je do groba a onda rekao.
Pa evo mene ponovo Madara, ali ovog puta bez Akia, dosao sam sa Mivom, inace nadam
se da je Akio ziv, dugo ga nisam video.
Nakon sto je to rekao, pogledao je u Miva na trenutak da vidi njegovu reakciju.
Čet Feb 22, 2018 1:12 pm
Miv
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Dosao sam do Madarinog groba.Klimnuo sam glavu kao znak odgovora na Sakonove reci.Pored spomenika je stojala jedna vaza i u njoj vec uvelo cvece.Izvadio sam uvelo cvece i ubacio novo i mirisljavo.Potom sam pogledao u Sakona i rekao...
Znas li sta mu se desilo?
Znas li sta mu se desilo?
Čet Feb 22, 2018 1:25 pm
Sakon
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Gledao je u Mivu nekim nepoznatim pogledom, a onda rekao.
Da, na cunin ispitima je poginuo od nekog lika, mislim da je koristio drva da se bori protiv njega,
ono je bilo nesto sto sam prvi put video.
Nakon toga je pogledao u druge grobove i rekao.
Pa hocemo li dalje?
Upitavsi to, malo je razmislio u sebi i sacekao da Miv podje prvi.
Da, na cunin ispitima je poginuo od nekog lika, mislim da je koristio drva da se bori protiv njega,
ono je bilo nesto sto sam prvi put video.
Nakon toga je pogledao u druge grobove i rekao.
Pa hocemo li dalje?
Upitavsi to, malo je razmislio u sebi i sacekao da Miv podje prvi.
Čet Feb 22, 2018 2:10 pm
Miv
1000/1000
1000/1000
1000/1000
U sebi sam osetio zelju za osvetom.Procitao sam da jedine osobe koje mogu da kontrolisu drva su iz Senju klana.Stisnuo sam pesnicu potom klimnuo glavom i krenuo dalje...
Sre Feb 20, 2019 9:19 pm
Altairrr
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Altair je došao da poseti Madarin grob
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu