Ulice i kuce
Sub Jan 27, 2018 11:03 am
Tōshirō231
Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Laganim koracima sam setao se ulicama kampa "Shinrai". Bila je lijepa zimska atmosfera , pahuljice su igrale , putevi su bili prepuni snijegom. Dosao sam do jednog spomenika za sve nindze koje su preminule iz kampa "Shinrai". Vidio sam razne shinobi-je koji su se šetali.Otisao sam do jedne malene tezge da vidim sta bi tu mogao kupit. Vidio sam jedan manji suvenir kunai oruzija, djelovao mi je simpaticno. Drzao sam ga u ruci i opipavao i skužio sam da je materijal kvalitetan. Zaista prelijep suvenir moram priznat da jest ! Izvadio sam keš iz zadnjega dzepa dao sam ga prodavačici.
(Moj osmijeh na licu bio je veliki)
(Moj osmijeh na licu bio je veliki)
Sub Jan 27, 2018 1:22 pm
Tōshirō231
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Nakon sto sam kupio suvenir , nastavio sam setati. Jedan neobicni shinobi me je gledao pravo u oci , bio sam stao u mjesto i gledao njega.Nisam mogao skinuti pogled sa njegovih ociju. Bilo je jako cudno pocele su neke iluzije da mi se predvidjaju.Pomislio sam da je to neki genjutsu ili slicno. Iluzije su bile strašne , neka beba u toj iluziji place ispred mene.Šokiran sam u ovoj situaciji. Šta se ovo desava neko se igra samnom hej ti ko god da si prestani ovo iste sekunde ! Pao sam na koljena poceo da drhtim , taj isti shinobi dolazi ispred mene drži katanu u rukama presjeca mi glavu.Probudio sam se za par minuta , to je bila neobicna iluzija. Ljudi su me probudili prskali su me bili vodim lupali mi šamare i sreca probudio sam se. Kad sam se probudio neka zena me pitala da li sam dobro. Pogledao sam je pravo u oci , ustao i poceo da trcim.
Sub Jan 27, 2018 1:31 pm
Tōshirō231
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Trcajuci ljudi su krenuli zamnom ,nisam htio imati ikoga pored sebe. Vidio sam neku malu napustenu kucicu preskocio sam ogradu , a ljudi koji su trcali zamnom nisu mogli da predju ogradu. Usao sam u kucu bila je mracna imala je veoma specifičan miris nekog skupoga parfema, hladnoca je bila velika , bilo je cudno.Sjeo sam na pod i poceo da placem, opet onaj isti shinobi dolazi ispred mene. Ti , tii , tiiiii gadljivče kakvu si mi bio iluziju napravio , ne pravi se da ne znam ! Taj isti shinobi izvadi kunai i baci ga blizu mene , malo me je okrznuo po ramenu imao sam posjekotinu.Postao sam bijesan , shinobi se poceo smijati. Ovdjee nista nije smjesno ti glupavi jarče otkinut ću ti glavu! Rekao mi je ako ikada pozelim moć neka dodjem do njega , bacio je dimnu bombu i pobjegao. Ustao sam i stajao sam u mjestu gledajuci u jednu tacku.Moj pogled je bio zaledjen ,osjecao sam se praktički paralizovan mada sam znao da nisam
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu