Yoichimarueva kuca
Pon Jan 29, 2018 11:17 pm
Yoichimaru
Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Zivim u maloj kuci pokraj vode i sasvim je dovoljno za mene. Kao mali imao sam malo losije detinjstvo.
Moj otac je umro dok se borio sa stvorenjem koje je jelo sve pred sobom. Za sad ucim samo kako bih
osvetio mog oca i ubio stvorenje za kojem tragam.
Kuca spolja:
Kuca iznutra"
U okviri u ovoj velikoj kuci u sred sume, Yoichimaru je imao sopstveno trening polje koje je napravio njegov otac, on ovde treniira svoje sposobnosti svakoga dana, i ako ni sam ne zna kolko ce mu to biti dovoljno da osveti svog oca.
Moj otac je umro dok se borio sa stvorenjem koje je jelo sve pred sobom. Za sad ucim samo kako bih
osvetio mog oca i ubio stvorenje za kojem tragam.
Kuca spolja:
Kuca iznutra"
U okviri u ovoj velikoj kuci u sred sume, Yoichimaru je imao sopstveno trening polje koje je napravio njegov otac, on ovde treniira svoje sposobnosti svakoga dana, i ako ni sam ne zna kolko ce mu to biti dovoljno da osveti svog oca.
Uto Jan 30, 2018 12:33 am
Yoichimaru
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Jednog dana sam dosao sa svojom majkom u ovaj kamp jer sam ostao bez oca, gledao sam dok sam bio mali svog oca kako se hrabro borio u jednoj borbi gde je i poginuo od jedne zveri, tada nisam nista shvatio o tome kao sto su. Borbe, smrt i tako dalje, gledao sam svoga oca i setio sam se tog kobnog i prokletnog dana, ali sada sam odlucio okrenuti novi list pa samim tim od danas postajem shinobi.
Kuca od Yoichimarua, nalazila se na kraju kampa u jednoj sumi, slabo je bilo osvetljeno na tom delu puta pa je Yoichimaru stalno koritio baklju ili fenjer kako bi se kretao tim putem, u toj kuci zive samo dve osobe Yoichimaru i njegova majka. Yoichimaruovo detinjstvo je bilo nesrecno, tuzno ali je on na takav nacin odrastao i jednog dana ce osvetiti svoga oca, samo za to zivi.
[Zasto? Zasto bas ja od ovoliko ljudi ovde, zasto se to bas meni moralo dogoditi? Pa dobro, nema svrhe vracati se u proslost, zivecu sada ovim novim zivotom kojim sam odabrao i onda cu jednog dana postati mocan nindza u svom kampu i tako osvetiti svog oca.]
Kuca od Yoichimarua, nalazila se na kraju kampa u jednoj sumi, slabo je bilo osvetljeno na tom delu puta pa je Yoichimaru stalno koritio baklju ili fenjer kako bi se kretao tim putem, u toj kuci zive samo dve osobe Yoichimaru i njegova majka. Yoichimaruovo detinjstvo je bilo nesrecno, tuzno ali je on na takav nacin odrastao i jednog dana ce osvetiti svoga oca, samo za to zivi.
[Zasto? Zasto bas ja od ovoliko ljudi ovde, zasto se to bas meni moralo dogoditi? Pa dobro, nema svrhe vracati se u proslost, zivecu sada ovim novim zivotom kojim sam odabrao i onda cu jednog dana postati mocan nindza u svom kampu i tako osvetiti svog oca.]
Uto Jan 30, 2018 11:16 pm
Yoichimaru
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Yoichimaru uzima surikene i pocinje da se koncentrise na mete kako bi ih sto brze, precizno i tiho pogodio. Fokusira se da bude sto precizniji kako bi bez greske pogodio svoje mete.
Yoichimaru krece sa treningom cetiri surikena stavlja na svoju levu ruku.
Spreman sam, mogu ja to sad cu pokusati da skocim i bacim surikene sto brze i preciznije.
Yoichimaru zamahuje rukom i baca sva cetiri surikena.
#card21
Yoichimaru krece sa treningom cetiri surikena stavlja na svoju levu ruku.
Spreman sam, mogu ja to sad cu pokusati da skocim i bacim surikene sto brze i preciznije.
Yoichimaru zamahuje rukom i baca sva cetiri surikena.
#card21
Uto Jan 30, 2018 11:16 pm
NNW Game Master
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Član 'Yoichimaru' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option
'Odds' :
'Odds' :
Uto Jan 30, 2018 11:35 pm
Yoichimaru
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Posle treninga i neuspelog pokusaja Yoichimaru ulazi u kucu i krece se ka terasi da vidi predivan pogled sa kuce na jezerce i zovitinjice oko jezera.
(Nije mi ovo prvi put da nisam uspeo moj otac je govorio "Yoichimaru nemoj se nervirati jednog dana ces biti i ti jako mocan nindza, zrno po zrno pogaca.")
Dobio sam inspiraciju i sutradan opet krecem isto dok ne uvezbam bacanje surikena tiho, brzo i precizno jer moj je cilj da ubijem stvorenje i od tog cilja ne odustajem nikad u zivotu.
Od prevelikog umora polako koracam ka spavacoj sobi i odlazim da spavam.
(Noc je mirna i tiha nadam se da nece biti nikakvih problema u selu.)
(Nije mi ovo prvi put da nisam uspeo moj otac je govorio "Yoichimaru nemoj se nervirati jednog dana ces biti i ti jako mocan nindza, zrno po zrno pogaca.")
Dobio sam inspiraciju i sutradan opet krecem isto dok ne uvezbam bacanje surikena tiho, brzo i precizno jer moj je cilj da ubijem stvorenje i od tog cilja ne odustajem nikad u zivotu.
Od prevelikog umora polako koracam ka spavacoj sobi i odlazim da spavam.
(Noc je mirna i tiha nadam se da nece biti nikakvih problema u selu.)
Sre Jan 31, 2018 8:59 am
Yoichimaru
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Jutro je svanulo, zora je na pomaku, Yoichimaruovo novo jutro, dan tek pocinje, lagano je otvorio oci pa pogledao u plafon, nakon par trenutaka, pogled mu je vec odlutao po njegovoj sobi, konacno je odlucio ustati iz kreveta, miris od hrane iz kuhinje koja je pripremila njegova majka, tek treba da oseti. Zatim je laganim hodom odlucio da krene i izadje iz sobe.
Izlazivsi iz sobe, kreno je ka kupatilu, lepo se sredio, okupao i zavrsio sve jutarnje obaveze, zatim se zaputi ka kuhinji, odakle je taj prelepi miris hrane dolazio, usao je u kuhinju, pogledao malo po prostoriji a zatim se obrati ssvojoj majci.
Dobro jutro
--Oh, dobro jutro, Yoichimaru--
Zatim se Yoichimaru spustio u stolicu, i uzivao u prelepoj hrani, nakon zavrsenog jela, izasao je napolje da malo proseta i udahne svez jutarnji vazduh.
Vraca se u kucu i izlazi napolje u svoj trening teren kako bi zapoceo jutarnje vezbe.
Ahhh idemo
Dok je radio vezbe Yoichimaru je video neku senku kako je prosla pored njega.
Pogledao je oko sebe ali nema nikog na drvece je pazljivo posmatrao isto nema nikog.
Mozda su ptice? upita se Yoichimaru.
Pa nista, nastavljam da vezbam.
Izlazivsi iz sobe, kreno je ka kupatilu, lepo se sredio, okupao i zavrsio sve jutarnje obaveze, zatim se zaputi ka kuhinji, odakle je taj prelepi miris hrane dolazio, usao je u kuhinju, pogledao malo po prostoriji a zatim se obrati ssvojoj majci.
Dobro jutro
--Oh, dobro jutro, Yoichimaru--
Zatim se Yoichimaru spustio u stolicu, i uzivao u prelepoj hrani, nakon zavrsenog jela, izasao je napolje da malo proseta i udahne svez jutarnji vazduh.
Vraca se u kucu i izlazi napolje u svoj trening teren kako bi zapoceo jutarnje vezbe.
Ahhh idemo
Dok je radio vezbe Yoichimaru je video neku senku kako je prosla pored njega.
Pogledao je oko sebe ali nema nikog na drvece je pazljivo posmatrao isto nema nikog.
Mozda su ptice? upita se Yoichimaru.
Pa nista, nastavljam da vezbam.
Sre Jan 31, 2018 7:23 pm
Yoichimaru
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Setao sam mracnim ulicama sa bakljom u ruci kako bih dosao do svog trening terena i zapoceo ponovo da vezbam.
Noc je bila tiha i bilo je maglovito sto mi je otezalo put ka svom domu ali ne brinem se.
Dok sam setao razmisljao sam o Genin ispitu kako ce to izgledati dal ce biti tesko ili nece i jedva cekam dan kada cu polagati genin ispit.
Za sada i dalje se ucim nove tehnike ucim se da budem precizan i tih.
Yoichimaru sto se vise priblizavao njegovoj kuci magla je bila sve manja i manja.
Napokon, mogu da vidim svoj put.
Stigao sam do svog trening terena i uzimam cetiri surikena u desnu ruku.
Pocinjem se koncentrisati na svoje mete.
Pa da pocnemo.
Uspeo sam sve cetiri mete sam pogodio bez ikakvog glasnog zvuka.
Ha, samo se nadam da me mozes videti, posmatrati oce moj, bio si veliki covek u dusi, znao si i za dobrotu, salu i za sve to. Ali si takodje bio jak i dobar borac, zato sam odlucio da te odlucno pratim i da prihvatim svaki svoj izazov, trening ili sta god to bilo u mom zivotu, veruj mi oce. Jednoga dana cu te osvetiti sigurno, do tada me samo posmatraj.
#card21
Noc je bila tiha i bilo je maglovito sto mi je otezalo put ka svom domu ali ne brinem se.
Dok sam setao razmisljao sam o Genin ispitu kako ce to izgledati dal ce biti tesko ili nece i jedva cekam dan kada cu polagati genin ispit.
Za sada i dalje se ucim nove tehnike ucim se da budem precizan i tih.
Yoichimaru sto se vise priblizavao njegovoj kuci magla je bila sve manja i manja.
Napokon, mogu da vidim svoj put.
Stigao sam do svog trening terena i uzimam cetiri surikena u desnu ruku.
Pocinjem se koncentrisati na svoje mete.
Pa da pocnemo.
Uspeo sam sve cetiri mete sam pogodio bez ikakvog glasnog zvuka.
Ha, samo se nadam da me mozes videti, posmatrati oce moj, bio si veliki covek u dusi, znao si i za dobrotu, salu i za sve to. Ali si takodje bio jak i dobar borac, zato sam odlucio da te odlucno pratim i da prihvatim svaki svoj izazov, trening ili sta god to bilo u mom zivotu, veruj mi oce. Jednoga dana cu te osvetiti sigurno, do tada me samo posmatraj.
#card21
Sre Jan 31, 2018 7:23 pm
NNW Game Master
1000/1000
1000/1000
1000/1000
'Odds' :
'Odds' :
Čet Feb 01, 2018 9:40 pm
Yoichimaru
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Pada mrak napolju je hladno i maglovito. Yoichimaru izlazi iz kuce i krece se ka trening terenu
Magla je jako gusta tako da je vidljivost jako mala
Ahh ova prokleta magla kada ce se razici ovako nista necu moci videti.
Krecem da vezbam kontrolu moje cakre na noge i da stanem na drvo
[Nadam se da ovo nije mnogo tesko]
#card65
I uspeo sam tri puta za redom da fokusiram cakru i stanem na drvo bez ikakvih problema.
Zavrsavam sto brze sa treningom zato sto je magla sve gusca i gusca.
Idem ka svojoj kuci malo umoran ali nista strasno.
Otvaram vrata ulazim u kucu i vidim majka mi je spremila moju omiljenu hranu Knedle.
Sedam za sto i pocinjem da jedem.
Mmm majko ovo je jako ukusno.
--Znam, Yoichimaru zato sam ti i spremila.--
Hvala majko.
Proslo je nekoliko minuta i Yoichimaru odlazi u svoju sobu i ide da spava.
Yoichimarua sutra ceka dug i naporan dan.
Magla je jako gusta tako da je vidljivost jako mala
Ahh ova prokleta magla kada ce se razici ovako nista necu moci videti.
Krecem da vezbam kontrolu moje cakre na noge i da stanem na drvo
[Nadam se da ovo nije mnogo tesko]
#card65
I uspeo sam tri puta za redom da fokusiram cakru i stanem na drvo bez ikakvih problema.
Zavrsavam sto brze sa treningom zato sto je magla sve gusca i gusca.
Idem ka svojoj kuci malo umoran ali nista strasno.
Otvaram vrata ulazim u kucu i vidim majka mi je spremila moju omiljenu hranu Knedle.
Sedam za sto i pocinjem da jedem.
Mmm majko ovo je jako ukusno.
--Znam, Yoichimaru zato sam ti i spremila.--
Hvala majko.
Proslo je nekoliko minuta i Yoichimaru odlazi u svoju sobu i ide da spava.
Yoichimarua sutra ceka dug i naporan dan.
Čet Feb 01, 2018 9:40 pm
NNW Game Master
1000/1000
1000/1000
1000/1000
'Odds' :
'Odds' :
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu