Kurova kuca
Pon Apr 23, 2018 9:41 pm
Kuroh
Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Velika kuca u kojoj je pre ziveo skoro ceo Tokayi klan,a sada samo Kuroh.
Kuca spolja:
Kuca iznutra:
Kuca spolja:
Kuca iznutra:
Uto Apr 24, 2018 10:17 am
Kuroh
1000/1000
1000/1000
1000/1000
(Ustao sam kao i uvek,posle samo 2h spavanja.)
(Obavio sam svu potrebnu higijenu i otisao do kuhinje kako bih pojeo nesto.)
(Napravio sam sendvic sa belim mesom,sipao sebi sok i seo na svoj kauc.)
(Posle sendvica sam jos malo sedeo i onda otisao da zalijem svoje biljke.Tu je uvek bilo posle,jer stvarno puno biljaka odrzavam.)
(Iako ima puno biljaka,uzivao sam.Oduvek mi je bastovanstvo bilo drugi izbor za posao,posle shinobija naravno.)
(Nakon dugog zalivanja,odlucio sam da se prosetam do Homra bara.)
(Svukao sam pidzamu i obukao normalne stvari,obuo svoje martinke i izasao napolje.)
(Obavio sam svu potrebnu higijenu i otisao do kuhinje kako bih pojeo nesto.)
(Napravio sam sendvic sa belim mesom,sipao sebi sok i seo na svoj kauc.)
(Posle sendvica sam jos malo sedeo i onda otisao da zalijem svoje biljke.Tu je uvek bilo posle,jer stvarno puno biljaka odrzavam.)
(Iako ima puno biljaka,uzivao sam.Oduvek mi je bastovanstvo bilo drugi izbor za posao,posle shinobija naravno.)
(Nakon dugog zalivanja,odlucio sam da se prosetam do Homra bara.)
(Svukao sam pidzamu i obukao normalne stvari,obuo svoje martinke i izasao napolje.)
- Theme:
Uto Apr 24, 2018 10:51 am
Kuroh
1000/1000
1000/1000
1000/1000
(Vratio sam se iz Homra bara veoma gladan.)
(Sve sto sam tamo radio je ispijanje sakea i pricanje.)
(Upoznao sam novog prijatelja Takumija.Veoma ruzan,al dobar lik.Nije bilo toliko lose druziti se s njim.)
(Mislio sam da se necu uklopiti sa ljudima koji nisu kao ja.Nisu ljudi uglavnom oni sa kojima sam se druzio do sada.)
(Ocigledno je da su ljudi dobri,a ne kako mi je otac pricao,da oni samo love one poput mene.)
(Usao sam u kuhinju i spremio sebi da jedem malo mesa.Razmisljao sam,da li ce se ostali ljudi sprijateljiti sa vukodlakom.)
(Cuo sam price iz svoga klana da su neki uspeli da se probiju u kampu i da su postali sjajne ninje.)
(Nadao sam se i ja da cu proci genin ispite i da cu postati odlican ninja.Moj klan je desktruktivan i poseduje stvarno jake tehnike.)
(Ne bi trebao da mi bude problem,ako ovladam tim tehnikama,da se borim.Imacu desktruktivnu moc.)
(No sve dolazi u svoje vreme.Posto je bilo kasno,nakon vecere sam otisao u sobu da spavam.)
(Legao sam u krevet i posle nekoliko trenutaka zaspao.)
(Sve sto sam tamo radio je ispijanje sakea i pricanje.)
(Upoznao sam novog prijatelja Takumija.Veoma ruzan,al dobar lik.Nije bilo toliko lose druziti se s njim.)
(Mislio sam da se necu uklopiti sa ljudima koji nisu kao ja.Nisu ljudi uglavnom oni sa kojima sam se druzio do sada.)
(Ocigledno je da su ljudi dobri,a ne kako mi je otac pricao,da oni samo love one poput mene.)
(Usao sam u kuhinju i spremio sebi da jedem malo mesa.Razmisljao sam,da li ce se ostali ljudi sprijateljiti sa vukodlakom.)
(Cuo sam price iz svoga klana da su neki uspeli da se probiju u kampu i da su postali sjajne ninje.)
(Nadao sam se i ja da cu proci genin ispite i da cu postati odlican ninja.Moj klan je desktruktivan i poseduje stvarno jake tehnike.)
(Ne bi trebao da mi bude problem,ako ovladam tim tehnikama,da se borim.Imacu desktruktivnu moc.)
(No sve dolazi u svoje vreme.Posto je bilo kasno,nakon vecere sam otisao u sobu da spavam.)
(Legao sam u krevet i posle nekoliko trenutaka zaspao.)
- Theme:
Sub Maj 05, 2018 2:41 pm
Kuroh
1000/1000
1000/1000
1000/1000
(Stigao sam konacno kuci posle 2 meseca.Preselio sam se u Konohu i ostavio ovakvu kucu.Veoma mi je bilo zao zbog toga.)
(Sve biljke koje sam sadio mesecima i odrzavao godinama su uvele.No nisam dosao ovde zbog biljaka vec da uzmem amajliju.)
(Nisam ni sam znao kako sam mogao da zaboravim ovako bitnu stvar.Tu amajliju mi je ostavila majka i to nisam smeo da zaboravim.)
(Najbitnije je da je niko nije ukrao i da je ostala na istom mestu.)
(Turio sam tu amajliju u ranac i polako krenuo svojoj kuci u Konohi.)
(Pozdravio sam se poslednji put sa ovom kucom i lagano krenuo.)
(Sve biljke koje sam sadio mesecima i odrzavao godinama su uvele.No nisam dosao ovde zbog biljaka vec da uzmem amajliju.)
(Nisam ni sam znao kako sam mogao da zaboravim ovako bitnu stvar.Tu amajliju mi je ostavila majka i to nisam smeo da zaboravim.)
(Najbitnije je da je niko nije ukrao i da je ostala na istom mestu.)
(Turio sam tu amajliju u ranac i polako krenuo svojoj kuci u Konohi.)
(Pozdravio sam se poslednji put sa ovom kucom i lagano krenuo.)
- Theme:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu