Hanasuke inn
Strana 2 od 2 • 1, 2
Čet Okt 26, 2017 10:23 pm
Morimoto Kin
Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
First topic message reminder :
Uto Feb 06, 2018 7:57 pm
Morimoto Kin
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Kako se uozbiljila tako je i on. Uspravio se i stresao kokos sa sebe te je onda gledao nekoliko sekundii. Korpu sa kolacicima odlozio je na sredinu stola Nije hteo da se vrati u realnost ali sto pre rese njihovu situaciju bice lakse obojema. Dodiri i lezanje njoj u krilo mu je lepo, najlepse ali ako hoce da bude sa njom to ne moze proci tek tako.
Druga je dosta. Za sada. Zarumenila si sva, (nasmesio se blago tu jer je bila lepa tako) a ja zelim da popricamo sada ozbiljno.
Ustao je i provukao se izmedju ne i stola i posto je sedela na kraj klupe morao je podici da bi sekundu kasnije mirno tu seo i namestio se opruzivsi noge niz klupu. Uhvatio je za struk i podigao od zemlje par centimetara te je potom seo na sebe. Masala, nije bila laka koliko je predpostavljao da jeste. Sacekao je da se namesti i kako je sedela visocije od klupa glava joj je virila visocije od svih ostalih u innu.
Ne moras me vise desifrovati, ako je to uopste bilo potrebno. Volim te. Curko.
Osmehnuo se na trenutak da bi mrtav ozbiljan nakon uzdaha nastavio da prica.
Prvo sam pravdao sebe kako sam zaljubljeni mali pacenik, posle kada sam te pustio da prezivis mislio sam da sam tugomir tuzni. Kada si se vratila nisam idrzao, a da ne odem da te pratim odmah na onom mostu sa onom decom. Kada si otisla predpostavio sam da sam ti se ja i moje ponasanje smucilo te sam se celivao ovim sakeom jutrima. Potom je dosla Tori, isprva da pazi na Kyuuza i sprema mu hranu jer bih nas ja otrovao verovatno. Bila je slatka moram priznati, posvetila se i detetu i meni suprotno od tebe nazalost. Dopala mi se i vise iz inata prema tebi i besa ozenio sam se.
Dok je pricao to pogled mu bese skrenut ka nekom trugom mestu, zal se vidio u njegovim ocima, ali bilo je kasno ispraviti tako nesto.
Mislio sam da sam je voleo i zaista jesam na neki nacin ali sve sto bih predlozio potvrdila bi i sve sto sam rekao potvrdila bi i sve sto sam uradio potvrdila bi. Shvatio sam da sam se zarazio tobom i tvojim kontriranjem. Bila je dobra, lepa, zaljubljena, ali nije bila ti. Nije svako tvrdoglava zaljubljena Senju njutra.
Osmehnuo se tuzno samo i nastavio. Usta su mu se pocela skupljati i reci su tesko izlazile iz njega, ramena mu behu nesto spustena, a pogled umoren tim njegovim greskama proslosti.
Presao bih preko toga iz inata. Dobili smo dete. Porodica je bila na okupu i danju bi katkad Kyuuzovo ponasanje podsetilo na tebe. Mogao sam i to na neki nacin izdrzati. Pecali smo, salili se, jeli, pili i igrali se.
Utisao je pred kraj izgovorene reci i napravio pauzu. Neka bleda jedva cujna muzika violine svirkala je u pozadini. Mozda je bio neki majski letnji cirkuscki dirigent ili nesto sasvim sesnaesto nije znao. Prekinuo je tisinu dok mu je usna zaigrala na momenat.
Sve bi nanovo postalo lepo i onda bi onako ti dosla u san i rekla "Izvini. Ne sada Kin-e". Jadni Cvijo bi popravljao zidove danima a ja sam izlagivao kako me drmaju traume iz detinjstva kao zivotinja neka.
Jeza ga je prosla kicmom kada se setio toga. Ruka koja je bila na njenom kolenu skliznula je i pala da visi i krindzuje ispod klupe.
I sad kad si dosla nakon onog sto si rekla u kuci kao sto si mogla primetiti cvetam od zadovoljstva. Poljubio sam te cak ocekivajuci neki nokaut teski.
Pauzirao je kratko pripremajuci se. Shvatio je da ga voli, no opet bio je siguran da ce ga odbiti zbog svega sto je uradio u njenom odsustvu. Dok je pricao sipao je onom rukom koja je pala pod klupu sebi casicu sakea da se slogira na eks kada ga šicne.
Sada.. Samo zelim da zanemaris sve i odgovoris samo na jedno pitanje. Da li bi volela da budes samnom ?
Samo to zelim da znam.
Skratio je maksimalno i okrenuo pogled ka njoj. Desna ruka koja bese iza naslona stisnula je pesnicu tako jako u njemu predugackom momentu koji je usledio.
Sre Feb 07, 2018 2:00 am
Airin Senju
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Uspravio se, što je nju na kratko nateralo da pauzira s onim o čemu je razmišljala. Promena u njegovom raspoloženju bi joj verovatno bila jasnija da je u tom momentu mogla sebe da pogleda u ogledalo. Izgledala je rasejano, pripito i utučeno. Progovorio je baš u momentu kada je poželela da posegne za bocom, kao da joj je misli pročitao, zbog čega se zaustavila. Pogledala ga je i sačekala da počne.
Pažljivo ga je slušala, bez prekidanja, bez scena, koje bi možda napravila da su okolnosti drugačije. Sela mu je i u krilo bez prigovora. Činjenica da uopšte želi da razgovara ozbiljno sada u sred ove zbrke, umesto da nastavi da se glupira, bila je dovoljna da nju natera da se takođe uozbilji, koliko je mogla, s obzirom da joj je glava pulsirala, a obrazi goreli.
Stvari koje je izjavio, da je voli, da je većina zapravo plod inata... Kako bi se njegova ćerka osećala ako bi čula ovo? To joj je umalo pomelo staloženo stanje u kom se nalazila, ako se moglo tako nazvati. Popila je tri čaše, za nju ko da je popila trideset, a kako je vreme odmicalo imala je utisak da se sve više klati levo-desno. I opet bez obzira na to želela je da pije još da se obezdani da ne mora da proživljava ovo.
Svakako, nije znala za dve tvrdoglavije osobe na celom svetu od njih, ali je čak i za njih ovo prelazilo u neukus. Možda bi lakše podnela sve to da nije bilo iz inata. Da je jednostavno nastavio s drugom ženom, zato što tako on želi, a ne zato da bi napakostio nekome. Ovako je ispadalo kao da joj je sve radio uz klinac, samo da se oseća bar upola loše koliko se on osećao. I osećala se loše, grozno, odvratno, bilo joj je muka. Mada je ovo poslednje više bilo zbog pića.
A opet, razumela ga je. Razumela je sve, dođavola.
To šta bih ja volela, ne vredi jednog boba sad.
Počela je polako, pošto je shvatila da je sada bio red na nju da priča.
Šta bi uopšte uradio ako bih odgovorila potvrdno? Da li bi to promenilo bilo šta?
Sačekala je sekund (vau mogla je kraće), a pošto nije dobila odgovor, postavila je odmah naredno pitanje.
Ako bih odbila, bi li razumeo zašto sam?
Nije mogla da iskontroliše drhtaj u glasu na ovo poslednje.
Da li želiš da tvoja Sena prolazi kroz stvari koje je Kyuuzo doživeo? Hoće ako im se ne vratiš. Zapravno ne znam ni šta ti je tačno na pameti, znam samo da će joj oba roditelja biti potrebna. Ne ponavljaj moje greške. Jel ti je stalo do deteta? Jeste. Ne gledaj me tako. Nisi uopšte u poziciji da biraš.
Onako bi sebi iseckala ruku sad na onoliko komada koliko je reči rekla sad. Kud joj alkohol nije malo više udario na jezik.. Zašto je uopšte i počela da brblja o svemu tome, možda je samo hteo da zna šta bi bilo kad bi bilo... Udarila bi se po sred face da je bila sigurna da je neće promašiti.
Uostalom, znaš moj odgovor. Sebičan i pogrešan. Ne zaslužuje biti izrečen.
Setila se da diše.
Pažljivo ga je slušala, bez prekidanja, bez scena, koje bi možda napravila da su okolnosti drugačije. Sela mu je i u krilo bez prigovora. Činjenica da uopšte želi da razgovara ozbiljno sada u sred ove zbrke, umesto da nastavi da se glupira, bila je dovoljna da nju natera da se takođe uozbilji, koliko je mogla, s obzirom da joj je glava pulsirala, a obrazi goreli.
Stvari koje je izjavio, da je voli, da je većina zapravo plod inata... Kako bi se njegova ćerka osećala ako bi čula ovo? To joj je umalo pomelo staloženo stanje u kom se nalazila, ako se moglo tako nazvati. Popila je tri čaše, za nju ko da je popila trideset, a kako je vreme odmicalo imala je utisak da se sve više klati levo-desno. I opet bez obzira na to želela je da pije još da se obezdani da ne mora da proživljava ovo.
Svakako, nije znala za dve tvrdoglavije osobe na celom svetu od njih, ali je čak i za njih ovo prelazilo u neukus. Možda bi lakše podnela sve to da nije bilo iz inata. Da je jednostavno nastavio s drugom ženom, zato što tako on želi, a ne zato da bi napakostio nekome. Ovako je ispadalo kao da joj je sve radio uz klinac, samo da se oseća bar upola loše koliko se on osećao. I osećala se loše, grozno, odvratno, bilo joj je muka. Mada je ovo poslednje više bilo zbog pića.
A opet, razumela ga je. Razumela je sve, dođavola.
To šta bih ja volela, ne vredi jednog boba sad.
Počela je polako, pošto je shvatila da je sada bio red na nju da priča.
Šta bi uopšte uradio ako bih odgovorila potvrdno? Da li bi to promenilo bilo šta?
Sačekala je sekund (vau mogla je kraće), a pošto nije dobila odgovor, postavila je odmah naredno pitanje.
Ako bih odbila, bi li razumeo zašto sam?
Nije mogla da iskontroliše drhtaj u glasu na ovo poslednje.
Da li želiš da tvoja Sena prolazi kroz stvari koje je Kyuuzo doživeo? Hoće ako im se ne vratiš. Zapravno ne znam ni šta ti je tačno na pameti, znam samo da će joj oba roditelja biti potrebna. Ne ponavljaj moje greške. Jel ti je stalo do deteta? Jeste. Ne gledaj me tako. Nisi uopšte u poziciji da biraš.
Onako bi sebi iseckala ruku sad na onoliko komada koliko je reči rekla sad. Kud joj alkohol nije malo više udario na jezik.. Zašto je uopšte i počela da brblja o svemu tome, možda je samo hteo da zna šta bi bilo kad bi bilo... Udarila bi se po sred face da je bila sigurna da je neće promašiti.
Uostalom, znaš moj odgovor. Sebičan i pogrešan. Ne zaslužuje biti izrečen.
Setila se da diše.
Sre Feb 07, 2018 4:05 am
Morimoto Kin
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Kako ga je saslusala tako je i on nju, polako rec sabranu po rec. Nakon prve recenice znao je sta ce uslediti i slusao je pitanja koja zapravo behu jedinstven odgovor. Negativan. Mozda i ne negativan, nemoguc je bolje i preciznije za opisati. Imao je odgovore na svako aku videvsi cinjenicu da je pomirena sa tim da verovatno nikada nece biti zajedno ga je najvise ubila od svega. Gledao je u nju i klimao glavom potvrdno. Glas joj je drhtao i to ga je dokrajcilo.
Šoljicu koju je nasuo sakeom je odlozio sa strane. Bese je spremio za bas ovu situaciju ali je nije mogao popiti. Jednostavno da je pokusao ugusio bi se u tom picu. Taj odgovor makar po njemu zasluzivao da bude izrecen i on bi ga verovatno rekao na njenom mestu. Nije tako da je svejedno. Zakrčao je samo na trenutak kao se mu se nesto ukocilo u grlu. Zakasljao se potom ali osecaj nije prosao. Izvukao je noge ispod nje pomerajuci je na trenutak. Seo je u pristojan polozaj. Trebao je ocekivati da ce se tako nesto dogoditi a ne sklapanje ideja o master planu kako da provedu zivot zajedno. Boze kakao je ponekad bio blesav.
Ako je do pre minut uzivao u njenom krilu kao verovatno retko do tada u njegovom zivotu sada mu je sedenje pored nje bio zivi pakao. Ako je pogleda verovatno ce krenuti u nagovarnje, ideje i snove te tako samo pogorsati situaciju izmedju njih dvoje. Obe ruke su mu bile naslonjene do lakata na sto i da je mogao na neki nevidljiv nacin verovatno bi smugnuo odatle. Nikada nije pokusala da se bori za njih i nakon sto joj je sve priznao. Da je rekla uspeo bi srediti sve of tacke do tacke i resiti problem svakog njenog pitanja.
U pravu si verovatno.
Iscedio je to mirno znajuci da nije ali nije hteo da joj protivreci vise. Bese toliko providno da laze govoreci samo toliko reci nakon onoga sto je sve ispricao pre toga.Dopustice joj da bude kako ona zeli, uvek je ionako tako bilo. Bilo mu je glupo da ode odmah nakon toga te je sacekao cuteci i vrteci casu sakea sa dva prsta leve ruke. Nije mogao da shvati njen odgovor i iskljucio se. Bese mu neprijatno i da vise sedi tu jer ako ostane jos i ona iskaze neke dodatne emocije, nece odoleti i povesce je sa sobom bog zna gde. Rastuzio se i se moglo videti da mu bas i nije bilo najbolje posle toga.
Razumem..
Sre Feb 07, 2018 7:00 pm
Airin Senju
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ceo govor, osim što je njega podsetilo na određene činjenice, služio je da podseti i nju da iako bi možda volela da budu zajedno, kada su konačno rekli sve što su imali, ipak ne mogu. Njegovo odustajanje bila je samo potvrda da nije daleko od istine.
Podigla je ruku ka njemu, s namerom da ga uteši, ali se ipak zaustavila. Nema svrhe. Samo će započeti nešto što je od početka osuđeno na propast. Umesto toga, njena ruka produžila je do stola i poslužila kao oslonac prilikom ustajanja. Izvukla se iz separea, trudeći se da ne zapne negde i ne prospe se po podu.
Idem kući.
Rekla je i dalje delimično nesigurnim glasom, ali dovoljno glasnim da je čuje, iako je bila okrenuta leđima.
Očekujem da me obavestiš kada stigne pismo iz Visokog Sada.
Okrenula se. Njen pogled vratio se još jednom na njega. Htela je da mu kaže još nešto, ali nije znala šta. Stajala je u mestu poput onih deda ispred televizora s samo 2 lotto pogodka, nadajući se da će sedma kuglica biti neki od izabranih brojeva da bar može listić da zameni. Izgleda da ipak ništa ne bi od tog trećeg pogotka. Pokrenula se kroz gužvu, koja je bivala sve veća, bože moj, u ovo doba su pabovi uglavnom bili puni. Sreća pa su nasloni od stolica bili nadohvat ruku, kao i šank tamo malo dalje pred kraj, pre nego što se bacila na kvaku i izletela napolje, gde ju je dočekao topao, suv vazduh letnje večeri, zbog koga je još teže disala. Imala je utisak da je i napolju i unutra podjednako zagušljivo.
Podigla je ruku ka njemu, s namerom da ga uteši, ali se ipak zaustavila. Nema svrhe. Samo će započeti nešto što je od početka osuđeno na propast. Umesto toga, njena ruka produžila je do stola i poslužila kao oslonac prilikom ustajanja. Izvukla se iz separea, trudeći se da ne zapne negde i ne prospe se po podu.
Idem kući.
Rekla je i dalje delimično nesigurnim glasom, ali dovoljno glasnim da je čuje, iako je bila okrenuta leđima.
Očekujem da me obavestiš kada stigne pismo iz Visokog Sada.
Okrenula se. Njen pogled vratio se još jednom na njega. Htela je da mu kaže još nešto, ali nije znala šta. Stajala je u mestu poput onih deda ispred televizora s samo 2 lotto pogodka, nadajući se da će sedma kuglica biti neki od izabranih brojeva da bar može listić da zameni. Izgleda da ipak ništa ne bi od tog trećeg pogotka. Pokrenula se kroz gužvu, koja je bivala sve veća, bože moj, u ovo doba su pabovi uglavnom bili puni. Sreća pa su nasloni od stolica bili nadohvat ruku, kao i šank tamo malo dalje pred kraj, pre nego što se bacila na kvaku i izletela napolje, gde ju je dočekao topao, suv vazduh letnje večeri, zbog koga je još teže disala. Imala je utisak da je i napolju i unutra podjednako zagušljivo.
Sre Feb 07, 2018 7:40 pm
Morimoto Kin
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Video je da se bas potresla i nije mogao a da se ne sazali na umirucu dusu. Nasmesio se dok je bila okrenuta i dok mu je ta krivina usne krasila usne raspadao se iznutra. Aaa sto je legao onaj nasuti sake sada. Eksing tajm bese preostao za obaviti te veceri. Sto pre pocne, pre ce isprazniti bocicu.
Sada prija..
Okrenuo se da joj kaze to al ona vec bese na izlazu. Stajala je okrenuta i gledala ga je. Verovatno je ocekivala da kaze nesto, da je mozda zaustavi, ali on nije video sta vise da kaze. Rekao joj je sve, ona je samo bila cudna... drugacija. Svaki njihov sastanak pocev od misije zavrsio bi se kao raskid u seriji te mu je to sada zaista islo na zivce. Ispostovao bi sve sto je rekla ona bez pogovora. Ne mogu biti zajedno, ok. Ako ne vidi nacin sta da se radi, patice se dzukelica jos jednu godinu pa ce mozda proci. Bice verovatno nemoguce da je izbegava u kampu i morao je odluciti sta da radi sa Kyuuzom sada. Otkucao je jos 3 šoljice za to vreme. Steta da se baci dobar sake. Nije se puno patio u ostatku veceri. Jasne mu misli nisu dolazile vec se sklapale sa nekim secanjima i zbunjivala ga samo. Ispio je bocicu i pola druge i izasao vani ostavljajuci bog zna koliku svotu novca konobarici. Negde oko ponoci kada je izasao bilo je prijatno, pravo za setnju. Sa osmicama.
Strana 2 od 2 • 1, 2
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu