"Hole" restaurant
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Da da, sve je u redu, malopre sam se samo zagrcnuo, a sa prstima uvek nesto radim, gadna navika koju vucem sa sobom vec godinama."
Zastao je, nije ona jedina koja je dobro primecivala stvari, i Makishima je primetio njene poglede ka Ranekiju, kao i blag pad u njenom raspolozenju zbog nacina na koji ih je napustio, nije hteo da bude previse direktan sa pitanjem koje je trebao da postavi, pa je malo okolisao.
"A da li si ti okej?"
Pretpostavio je da ce ona znati na sta je ciljao ovim pitanjem, nije previse detaljisao.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Nisam bas najpogodnija osoba, ali da li zelis jos nesto o tome da kazes?"
Nije bas bio graciozan sa postavljanjem svog pitanja, zvucao je skoro kao robot sa tim nacinom govora, ali namera mu jeste bila dobra.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ne želim da te smaram oko gluposti.. reč je samo o poverenju u ljude.. Možda ti se čini da sam ja zaljubljena klinka ili nešto tako, ali nije to to.. poenta je da ja imam problema sa time da poverujem ljudima.. i kako ja sada posle ovako hladnih postupaka da budem uverena da Raneki uopšte ikada razmišlja o meni..štucnula je i nastavilaTo jest,
ne razmišla, nego ako ja njemu već verujem, da li treba da me ostavi sad ovako, a šta da sam se napila? a? a tebe sam tek sad upoznalaBoa je zvučala prilično pijano dok je ovo govorila..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Ne smaras me Boa, ne brini, samo ne bih znao da dam neki pametan stvar, zaljubljenost je normalna, i lepa stvar, a kod tebe se definitivno vise primecuje nego kod Ranekija."
Nije znao da li je trebao to da izgovori, obicno je samo ugadjao ljudima i pricao im sta zele da cuju kada su ovakve teme u pitanju ali ovaj put je pustio jezik bez ikakvog promisljanja.
"Nemoj pogresno da me shvatis, ne mislim da nije zaljubljen koliko si i ti, samo mozda teze pokazuje. U svakom slucaju, bolje da popricas sa njim o tome nego sa mnom."
Na poslednji deo se nasmejao, ocigledno je vec bila pijana, ali nije hteo to direktno da joj kaze, umesto toga se nasalio ne bi li bar malo digao atmosferu.
"Aludiras na to da bih ja iskoristio pijanu devojku?"
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ne znam,možda ja ni ne želim da se nešto menja? Pogledala ga je upitno. Govoreći to, kretala je polako da ustaje. Malo joj se vrtelo u glavi pa je vrlo lagano ustajala.
E da, a ovo za korišćenje.. mislim da i sam shvataš da bi bilo bolje da mi ne pridješ tu se već malo nasmejala i pogledala ga izazivački I da, ja nisam pijana!
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"To samo ti znas."
Odgovor je bio tako prost, a nekako nije bilo nista drugo sto se moglo reci, zatim je cuo i drugu stvar, i shvatio da je i dalje drzi za ruku, nije znao da li je to rekla zato sto bi Raneki pokusao da ga okonca ili ona sama. Svakako, za sada nije pustao, iz nesigurnosti da devojka moze sama da stoji, i nije lomio kontakt ocima.
"Nadam se da nisam u nevolji zbog ovoga."
Rekao je uz smeh, zatim dodao.
"Naravno da nisi, ali za svaki slucaj cu pitati da li ti treba pomoc da odes do kuce?"
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ne, za sada ti neću ništa! Ali pazi se! Neko kaže "ja ne gledam gde udaram" . E pa, ja gledam gde udaram. To je mnogo gore Naravno, pričala je to uz smeh, dajući mu do znanja da nije mrtva ozbiljna. Zatim je kratko razmislila o pitanju da li želi da je otprati do kuće, ali je shvatila da je njeni još uvek nisu primili nazad i da ne može da se vrati kući.Zato mu se nasmešila toplo i rekla
Možemo donekle da prošetamo zajedno, pa ću ja da nastavim svojim putem a ti idi kući..hvala,
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Svojim putem? Zar se posle ovakve noci neces zaputiti pravo kuci u krevet? I da li uopste mozes sama da hodas?"
Upitao je, sada vec ozbiljno, sa odredjenom dozom zabrinutosti u glasu.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Maa, idem kući ali nema potrebe da me pratiš do tamo.. nego idemo dokle možemo zajedno pa se razilazimo Rekavši to, zakoračila je ka izlazu. Međutim, to nije bila jako dobra ideja. Bila je dosta nestabilna i nagazila je na cipelicu tako da je štikla pukla.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Sad ces morati da me udaris?"
Rekao je saljivo, sad vec potpuno blizu nje, mozda i blize nego sto je valjalo.
"Ne ides nigde sama, ili te nosim svojoj ili tvojoj kuci."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Vidiš, ja imam zmiju koja bi mi pomoglaa u ovakvom trenutku.. ali sada nije zmija sa mnom..ja budala krećem da te udarim a ti mi pomažeš, a ja tripujem ko zna šta.. izviniPogledala ga je zatim nekako tužno, drugačije nego malopre, i reklaIskreno, malo mi je glupo, ali ja trenutno nemam gde da odem.. a glupo mi je da idem kod tebe tako da sam zato želela da me pustiš da sama idem.,
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Zasto samo nisi to odmah rekla, skratili bi muku. Ako zelis da spavas na klupi to je tvoj izbor, dovoljno si stara da ga doneses, ali ako mislis da imam neki motiv iz kog sam rekao da cu te odneti do svoje kuce ne zavaravaj se, svestan sam da si sa Ranekijem, imala bi odvojen krevet i odvojenu sobu, mislim da je bar malo udobnije nego klupa."
Znao je razlog iz kog joj je glupo da tako nesto prihvati, da je situacija obrnuta i on bi odreagovao maltene isto, takodje je znao koja je racionalna odluka u ovoj situaciji.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Znaš, poslednjih par dana, odkad sam u problemu, spavam kod Robin.. ali ona je negde otišla sa onim Hanzom.. pogledala ga je pomalo umiljato Izvini što sam se onako razmaženo ponašala, većinom sam se šalila ali možda sam malo preterala Zavrtelo joj se u glavi pa se uhvatila za slepoočnice: nije mogla da se sabere, šta želi da kaže i šta želi da uradi. Možda je Robin ostavila vrata otključana, šta misliš?
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Moraces da mi dajes smernice, i ko je uopste Robin?"
Upitao ju je, vise reda radi nego bilo sta drugo.
"I nema potrebe da se toliko izvinjavas, teska sam osoba za naljutiti."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami u senci ulazi u restoran i seda za stol.*Kao i obicno.*Rece Konobarici zatim je gledao u jednu tacku.Primetio je sve ljude u njegovom ulasku.
Boa i onaj ne bitan lik su isto bili tu.Njemu nebitan.Sada ovisi koliko Boi znaci.Harukami je dobio svoje pivo i poceo da pije lagano.Vadi cigaretu iz dzepa.
Zapalio je.I idalje gledao u jednu tacku.Restoran je sada bio umjeren.Nije bilo ni mnogo ni malo ljudi u njemu.Dosta ga je smorilo to sto se setio svega.
Svega sto je doziveo od pre.Bol srce i dusu para.Dok ne prodre duboko tada telo zivi zato sto mora.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Probudio se nakon nekog vremena mrtav pijan.Poceo je razmisljati o treningu koji svo ovo vrijeme propusta sa izgovorima.Otrijeznio se koliko je mogao u tom pijanom stanju i krenuo ka izlazu.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami je popio pivo.Ugledao je Rikami.Ali nije zeleo da mu se javlja.Idalje ljut na njega,ne gleda ga.Samo je usatao.Dao je Konobarici novac za svoje pice.
Vraca se za stol.Al onda razimsalj nema sta posebno da radi.Samo je krenuo napolje.Nije zeleo da mu da nikakvu posebnu naznaku da je besan.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Sjeli su za sto i cekali pice.Vec se i odljutio na Rikamia.Jer onako samo opusteno.Harukami je dobio svoje pivo.A Ranekievo pice je tek trebalo stici.Naravno nije im se zurilo.Harukami je cuo da ce biti Jonin ispiti.Odlucio se opet prijaviti,u nadi da ce ponoviti uspijeh,to jeste da ce opet poloziti ispit.Cekao je da Raneki dobije svoje pa da pocnu sa razgovorom.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Dakle, nesto si hteo da popricamo ?
Rekao je Raneki zato sto je znao da se ovakvi odlasci u restorane cesto zavrsavaju nekom dubokom pricom. Pa je samo nepomicno sedeo i cekao Harukamia da zapocne da govori konacno, ipak, bilo je i vreme.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ma nista posebno.Vjerovatno idem na Jounin ispite.Raneki da li si se i ti prijavio?
Harukami nije verovao u prolazak,ali idalje je bio dovoljno odlucan i spreman za izazove.Ispi malo piva.Zatim cekajuci njegov odgovor podite ruku i stavlja lakat na sto.A glavu spusta na dlan.Jako smoren izgled na sekund.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami...znas da mozes umreti tamo ?
Rekao je samo Ranek i prekrstio je ruke gledajuci pravo ispred sebe.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Znam sve sensei.Sve ali ovaj put.Ja moram tako.Zivot je kratak i brz.Ja zivim tako.Svaki put posle pada nekog ispita sam se uzdigao i nastavio pravo.
Cak i kada su mi rekli da padam protiv nekoga.Da necu izdrzati protisak.Moj um,telo i dusa su bili ujedinjeni.Nije mi bitno sensei."
Harukami nastavi lagano piti.Zatim nastavi."Nisi mi odgovorio da li i ti ides postati neko jaci?"Naravno mislio je na ispite.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Da...idem da postanem jaci.
Rekao je Raneki idalje gledajuci pravo u Harukamia sa jezivim izrazom na licu.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami se lagano poceo jeziti do koske kada je pogledao njegovo lice.Zatim ga je pogledao direktno u oci.Jos hladnij,kao clan Yuki kalana.
*Sensei jel razmisljas nesto dublje.Nesto drugo.Nesto u drugom svetu i drugom vremenu?*
Harukami je pitao pitanje onako ozbiljan.Jer je Raneki po malo bezao iz realnosti i nije zeleo pokazati emocije.
Ratnik zakopava emocije,kljuc baca i pali mapu.To je nesto sto retko ko moze.Kao onaj lik na misij.Nosio je na prsima sliku sebe,zene i deteta.
Ta osecanja su mu odvlacila paznju.Zato je umro.Zato ili si ratnik ili si mrtav,nema treceg.A Raneki je bio ratnik.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ja uvek mislim na nesto dublje, Harukami...
Samo je rekao Raneki ne skidajuci svoj kez i svoj hladan pogled. Vetar je poceo da duva kroz otvoren prozor, vetar koji je bio hladan bas kao i Ranekiev pogled.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami je samo cutao.Isapo svoje pivo.Napokon i on je popijeno.Malo vec smoren od teskih tema.Ustaje do wc.
Brzo vracajuci se.Gleda u Ranekia koji je idalje bio isti.Kao neka statula.Koja je samo trebala da se pomeri.Da bi se njgovva pojava napravila jos jeziviom.
On je bio kao mrtav sa nesto malo necega sto ga pokrece.Harukami tada pocinje govoriti."I ima li nesto novo.Neka misija nesto.Sada sam jaci i zreli."
Harukami onako iz radoznalosti upita.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ne znam, niko me nije obavestio ni o cemu...
Rekao je Raneki sa pomalo zabrinutim pogledom.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami tada uputi zbunjen pogled."Da li ce biti nesto od vidjanja sa timom?Nismo se dugo culi,a dosta smo se udaljili"
Harukami tada zanemi cekajuci njegov odgovor.Uz malo dozu toga da se tim raspada.Jer kao sto je i rekao nisu se dugo sreli.
A njihove licnosti su se podelile po selu.Niko nisakmi.Samo ja sensei.Naravno sada kao chunin sam i ja jednako jak,ako se moze naslutiti.
Sto je jos jedan razlog da se raspadnemo.Misija nema.Nista sve pada u vodu.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ne znam, Harukami... Po prvi put u zivotu ne znam...
Rekao je samo Raneki bez i jedne druge izgovorene reci.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Duboko je udahnula: dugo se pripremala za njihov ponovni susret i ovo je sve bilo u planu. Zato je čvrstim i staloženim korakom došla do Ranekijevog stola i rekla:
Dugo se nismo videli. Gledala ga je u oči i nije ni trepnula. Ka Harukamiju se nije okrenula, iako ga je primettila.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Cini se tako...
To su bile jedine reci koje je Raneki bio u stanju da izgovori trenutno. Glas mu je bio mnogo mirniji nego kad je razgovarao sa Harukamiem i njegove misli vise nisu bile kao pre 5 minuta.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Posto su ipak neki par ako se moze reci pusticu ih nasamo.Ali naravno da cu biri kulturan i pozdraviti se za pocetak.
"Proslo je dugo Boa.Jako puno.Odakle sada ti?"
Zatim Harukami zanemi.Cekajuci njihove reakcije.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Drago mi je da te vidim, Harukami.
Zatim se okrenula ka Ranekiju. Trudila se da zvuči što hladnokrvnije, što je ispalo prilično grubo:
Hajde da izadjemo, Raneki. Imamo da obavimo misiju.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami, izgleda da moram da idem... Budi mi dobar i vidimo se na ispitima...
Rekao je Raneki a zatim je pogledao u nju.
Misija tako iznenada ? Pa dobro, nije da se zalim...
Rekao je Raneki i krenuo je ka izlazu iz restorana.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Pricaj!
Rekla je, dok je drzala laktove na stolu, a bradu oslonila na isprepletene prste, cekajuci da on konacno zapocne pricu.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Pa za početak postao sam Čunin jedva...borio sam se protiv jako teškog protivnika.. ne znam ni ko je iskreno, ali su me baš namestili da dobijem najtežeg.. izgleda me neko baš mrzi. Nego da pređemo na stvar sećaš se da sam ti rekao da se okupljamo često Raneki, Boa , Makishima , Robin i ja. E pa okupili smo se i onda kad su se Raneki i Boa poljubili Makishima je čudno gledao i ja sam posumnjao na nešto pošto je i ona njemu uzvratila čudan pogled, suočio sam se sa njim u šumi a on je odmah skovao plan da me prevari.. pošto sam ja njemu poslao pticu koja mu je odnela poruku na kojoj piše da dođe što pre u šumu, ja sam u međuvremenu predosetio da će on nešto pokušati pa sam uputio Ranekija u celu priču i sklopio krvni pakt sa njim, jer smo se povezali na neki način..ista prošlost, isto razmišljanje.. i sve. Sreli smo ih kasnije na ulicama i suočili se sa njima on je pokušao da slaže kako sam ja tu poruku poslao Boi, a da sam je pre toga maltretirao, da mi se u stvari ona sviđa. Da mi je to samo izgovor da prebacim na njega i još razne druge laži..ali onda je Boa priznala jer nije htela da se pobijemo a nije htela ni da ja budem nevino optužen za takve gnusne zločine. Ja prosto nisam takav, bio sam u šoku. Kada se sve saznalo dogovor smo napravili da ne radimo jedno drugom o glavi samo zbog nedostatka poverenja koje imamo.. inače malo kasnije sam šetao ulicama i dalje besan od svega što se desilo i sreo sam Bou i Robin, nisam je video dugo.. Boa nam je namignula uz par reči i otišla i sledeće što znam izašli smo da šetamo a posle otišli do mene.. jeli smo i pili , pričali ali je u međuvremenu postalo kasno, pa je ostala kod mene.. malo smo se prisećali stvari iz detinjstva, čak sam uspeo da je nasmejem. Ali opet je i dalje nekako..hladna, i udaljena.. nego sutradan smo se malo našalili pa sam je pogodio sa jajetom onako u glavu pa me je malo tukla, a posle smo se razišli jer sam ja krenuo da buncam od temperature.. inače mislio sam da će već otići dok sam spavao tj dok sam čekao da se probudi jer nisam mogao spavati jer obično to uradi tj bar je tako radila pre. I eto mislim to je otprilike ukratko planiram da je vodim na misiju inače, možda se malo opusti.
(Posmatrao je njene reakcije koje su se menjale i čekao je da odgovori , mada njeni utisci nisu bili baš najbolji bar po njegovoj proceni.)
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Prica o celoj onoj zbrci sa Ranekijem, Boom i Makishimom ju je naterala na razmisljanje. Napravila je pauzu u razgovoru, a zatim ga ozbiljno pogledala.
Dakle to se desilo huh?! Stvarno ne znam kakva je osoba Makishima, pricala sam sa njim samo jednom nakon duzeg vremena. Kao mali smo se igrali, posto smo rodjaci i njegovi su cesto dolazili kod nas. Bio je fino dete, mada ponekad pomalo podmukao moram priznati. Ali iskreno, ne verujem da se ista desava izmedju njega i Boe, mada opet nisam ni sigurna. Ja svoga brata volim najvise na svetu, iako mu ne verujem, ja zelim da on bude srecan i ne mogu da dozvolim da ga iko povredjuje, pogotovo ne neko blizak. Doduse, on mora da pazi sa kim se druzi, a pogotovo sa kime stupa u vezu, to je njegov izbor, ali to ne znaci da je dobro izabrao. Drago mi je sto ste se ti i Robin zblizili, mada nisi morao da budes toliko grub prema devojci koja ti se svidja, znas?
Cela ta prica oko njenog rodjaka, Boe i Ranekija joj je bila sumnjiva. Verovatno bi joj bila jos vise sumnjiva da je znala da su njih troje otisli zajedno na misiju, kao da se nista nije ni desilo. Mozda su on i Boa imali neke planove, a mozda ih je samo on imao. Zelela je da otkrije istinu i preispita njegov odnos sa Boom.
Nego, reci mi nesto. Odakle ti znas Bou? Koliko ti nju dobro znas i koliko dugo?
Zelela je da ispita tu situaciju i otkrije istinu. Za to vreme joj je stigla hrana. Zahvalno je klimnula glavom konobarici i pocela da jede, prestajuci za trenutak da razmislja o bilo cemu drugom.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Pa znam Bou od pre nego što sam otišao,, bili smo jednom na pecanju sa porodicama zajedno..samo se nismo prepoznali. I tačnije nismo nikad bili toliko baš bliski. Ali ono poznanici da, tačnije imali smo jednu od upečatljivih momenata zajedno u detinjstvu i zato sam je gotivio pre, doduše sve se promenilo i posle toga se nismo ni videli. Inače nisam bio grub podsetili smo se nekih stvari iz detinjstva. A tako smo se mi pre stalno igrali, dobio sam par masnica zbog toga ali vredelo je.
(Nasmejao se i nastavio.)
Makishimi se definitivno sviđa Boa a u jednom momentu se i on njoj dopadao. Mene nije bolelo ta činjenica jer ja znam da se nikad ne bi ništa stvarno desilo među njima već činjenica da osoba kojoj želiš da veruješ i kojoj ćeš u bliskoj budućnosti morati da veruješ te laže, ja sam samo želeo istinu i tako mi svega ostala bi među nama. Baš iz razloga što nemam potrebe da je ikome govorim. Zašto misliš da je Boa pogrešna za Ranekija? mislim da se savršeno uklapaju. Da se vratim unazad, nisam bio grup prema njoj jer je i njoj bilo zabavno i smešno ona je bila grublja. Mada uostalom samo tako i možemo da se zbližimo.. šta više ukrao sam par zagrljaj.
(Nasmešio se i otpio malo piva.)
1000/1000
1000/1000
1000/1000
On se njoj dopadao? To je bilo pre ili posle njene veze sa Ranekijem? Ne mislim da je pogresna osoba za njega, nego samo skrecem paznju da on treba da pazi. Ja je ne poznajem dovoljno i stvarno ne znam kakva je, ali cinila mi se kao da je stvarno okej osoba. Ja samo zelim najbolje za svoga brata i spremna sam cak da umrem za njega, ako bude potrebno.
Izdahnula je, a zatim nastavila.
Bicu iskrena prema tebi, ja stvarno ne znam trebam li da verujem u sve ovo. Nemoj misliti nista lose, nego jednostavno ne mogu vise da verujem ljudima. Izdali su me najblizi, tako da ne ocekujem da ce iko vise biti iskren prema meni. Ne zelim da te povredim, ili slicno, ali pokusaj barem da razumes.
Pogledala je u tanjir i krenula da mrlja hranu kasikom, oslanjajuci glavu na levu ruku.
Kada planiras da kazes Robin sta osecas?
Rekla je tiho, gledajuci u tanjir.
Pazi da je ne izgubis. Ona je poput zrele vocke na drvetu, a kada je neko drugi spazi ubrace je pre tebe i to samo zato sto si se ti plasio visine i nisi zeleo da se popnes na to drvo.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Rekao sam u sebi:Kako je divan osjecaj.......
Nastavio sam koracati lagano do svoje destinacije...
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Lagano sam nasao mjesto i sjeo na isto.Sjevsi na to mjesto izvaadio sam novu knjigu koju sam tek poceo citati.Cini mi se da sam dosao do 40-te strane.
Nastavio sam citati od te strane cekajuci konobaricu.Posto restoran nije bio pun konobarica je brzo stigla i upitala me sta zelim.
Rekao sam joj:Ja cu knedle i pivo!
Ona je to zaisala i odmaknula se od stola.Otisla je do drugog odnosno susjednog stola i upitala isto.Kada je zapisala i to otisla je do sanka staveci taj papiric na sank.Ja sam cekao citajuci knjigu...
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ne treba umreti ni za koga.. on je pametan i neće doći u situaciju da umre. Ne moraš da mi veruješ. Ali bi trebala baš iz tog razloga što si do sad bila povređivana a to ne treba da bude džabe, ja sam imao razloge.. i otišao sam, nisam trebao ali jesam. A to nisam uradio da bi tebe povredio šta više koliko ja razumem tebe to nije toliko ni dotaklo. I to mene ne dotiče jer sam na vreme naučio da ne verujem ljudima koji ne veruju meni, to jest ne da im ne verujem već da se ne vezujem za iste toliko. To je borba sa vetrenjačama, na kraju ti se sve obije o glavu.
(Vrteo je čašu po stolu kao što bi to radio Makishima izgleda da je tu naviku pokupio od njega ili je prosto samo hteo da ima neku distrakciju i da samim time ne mora da je gleda u oči.)
Ja ne znam šta osećam.. komplikovano je, toliko godina.. osećaj se gubio, nestajao.. vraćao se.. pa je postajao slabiji, na kraju krajeva je prešlo u neku vrstu osećaja da mi samo nedostaje u životu.. ali kako krećem da se podsećam stvari zbog kojih sam je voleo na prvom mestu čini mi se kao da se moje slabosti ponovo pojavljuju. Ne planiram da joj kažem, videćemo sve vremenom.. a nek je bere ko hoće, ima i više nego dovoljno voćkica za sve.
(Spustio je pogled i pomalo se rastužio.)
U svakom slučaju.. ona mi neda da joj se približim da li zbog toga što je takva ili zbog toga što možda i nju sve to boli, ne znam..možda bi misija nešto promenila ali svakako ja neču ranjavati sebe zbog ni za koga. Ne plašim se visine, plašim se samog sebe i činjenice da se vraćam stvarima od kojih sam bežao. Inače rekao sam joj da mi se sviđala pre.. i pitala me je zašto joj tada to nisam rekao, tako da.. verovatno iz istog razloga što ne bih ni sada.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ali sam bar jos malo uzivao u svom pivu,ali sam i to ubrzo rijesio.Kada sam popio o pojeo ono sto sam narucio stavio sam casu koja je bila malo napunjena pjenom u ciniju koja je bila prazna.Zatim sam stavio novac na stol i otisao sa zadovoljstvom...
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Svu tu pricu o poverenju je zelela da izbegne, pa se odmah prebacila na temu o Robin.
Hanzo, ako je stvarno volis onda se trebas boriti za nju. Osam godina nije malo. Mozda je povucena jer se plasi da bude povredjena, mozda i ona tebe voli, ali se plasi da pokusa. Plasi se da te nece izgubiti i upropastiti vase prijateljstvo, bas zato sto si joj vrlo drag i mio prijatelj. Tako da nemoj je kriviti. Daj sve od sebe i izvuci je iz te njene ljusture, potrebno joj je najbolje od zivota, a verujem da joj ti to i mozes pruziti.
Zagledala se zatim u jedan par preko puta njih, ali shvativsi da je to nepristojno, premestila je pogled na njega i posmatrala njegovo vrtenje case.
Ljubav je tako divna stvar, ali ume da bude nesto najgore i da upropasti coveka. Ne dozvoli da se tebi to desi. U neku ruku, volela bih i da ja imam nekoga takvog, ali mislim da to ipak nije dobra ideja.
Spustila je gavu i nasmejala se.
Da li ti... Da li bi mogao ubiti coveka?
1000/1000
1000/1000
1000/1000
(Konobarica je prišla kada joj je mahnuo, pitala ga je da li želi još nešto a on je odmahnuo glavom a zatim joj platio račun da ne bi kasnije zaboravio, mislio je kako svakako ovaj razgovor više ne vodi ničemu a samo je postajao opterećen njenom pričom o ljubavi za koju nije bio ni zainteresovan, jer da jeste. Sam bi uradio nešto.)
Nisam baš zainteresovan za ljubav, to mi je samo... nešto što mi pomaže da prebrodim monotoniju, i neka vrsta igre.. posebne igre, sa nekim ko je isto toliko dobar igrač kao ja. A igra se završava kada ja ili ona pokleknemo osećanjima, zar to nije divno? odmarati se.. boriti se umovima u isto vreme. Ona je kao ti, samo malo kompleksnija i zatvorenija. Da li ti smatraš da bi tebi neko mogao da priđe i probije sve te oklope?
(Pogledao je kroz prozor i odmah počeo da misli o svežem vazduhu koji je gotovo mogao da oseti na svojoj koži, hteo je da bude napolju a ne ovde.)