Ichiraku ramen shop
Sre Dec 20, 2017 5:48 pm
Hisoka2
Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
First topic message reminder :
Ichiraku ramen shop bio je jedan od najpopularnijih ramen shop-ova u kampu.
Tu su se skupljale razne ninje da bi nesto pojele ili popile.
Tu su se skupljale razne ninje da bi nesto pojele ili popile.
Pon Dec 31, 2018 4:26 pm
Kirohi
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Konačno sam došao do Ramen Shopa.Otvaram vrata i mrak mi odmah pada na oči iako sam znao da će se to desiti...Ramen shop nije bio pun već KRCAT !
Jedva sam došao do šanka kako bih naručio jednu porciju ramena u plastičnoj činiji kako se ne bih svađao za mjesto ovdje već da idem u najbliži park da jedem,svakako je ljepše tamo nego ovdje...
Konobarica me upita šta želim a ja sam joj rekao:Daj mi ramen u plastičnoj činiji za ponijeti jer kako vidim ovdje se ne može jesti....
Ona je klimnula glavom i odnijela kuharu ono što je zapisala...
Jedva sam došao do šanka kako bih naručio jednu porciju ramena u plastičnoj činiji kako se ne bih svađao za mjesto ovdje već da idem u najbliži park da jedem,svakako je ljepše tamo nego ovdje...
Konobarica me upita šta želim a ja sam joj rekao:Daj mi ramen u plastičnoj činiji za ponijeti jer kako vidim ovdje se ne može jesti....
Ona je klimnula glavom i odnijela kuharu ono što je zapisala...
Pon Dec 31, 2018 4:41 pm
Kirohi
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Nakon nekih dvadesetak minuta donijela mi je ono što sam tražio.
Uhvatio sam se za džep i shvatio da sam zaboravio ponijeti novčanik !!!!
Huuuuuuuu-kada sam se uhvatio za džep od jakne odahnuo sam jer sam shvatio da sam ga zapravo ponjeo....
Izvadio sam novca koliko mi je trebalo,stavio na šank i krenuo prema parku.
Izlazeći iz Ramen Shopa neki učenik poput mene,academy student,me je zakačio za rame...
Shvatio sam da ide na akademiju jer na njegovom čelu nije bila traka koja označava da si postao SHINOBI...
Brzo sam mu se izvinuo jer nisam htio nikakav obračun s njim,jer mi je izgledao namrgođeno i to je utjeravalo strah u mene iako sam u podsvijesti znao da on isto ide na akademiju i da ne moze biti jači od mene:Izvini molim te,moja greška...
Tako sam izašao iz Ramen Shopa i krenuo do parkaa....
Uhvatio sam se za džep i shvatio da sam zaboravio ponijeti novčanik !!!!
Huuuuuuuu-kada sam se uhvatio za džep od jakne odahnuo sam jer sam shvatio da sam ga zapravo ponjeo....
Izvadio sam novca koliko mi je trebalo,stavio na šank i krenuo prema parku.
Izlazeći iz Ramen Shopa neki učenik poput mene,academy student,me je zakačio za rame...
Shvatio sam da ide na akademiju jer na njegovom čelu nije bila traka koja označava da si postao SHINOBI...
Brzo sam mu se izvinuo jer nisam htio nikakav obračun s njim,jer mi je izgledao namrgođeno i to je utjeravalo strah u mene iako sam u podsvijesti znao da on isto ide na akademiju i da ne moze biti jači od mene:Izvini molim te,moja greška...
Tako sam izašao iz Ramen Shopa i krenuo do parkaa....
Sub Feb 16, 2019 8:10 pm
Altairrr
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Altair je zajedno sa Gutsom posle sparinga došao u Ichiraku prodavnicu. Seli su na šank stolice u uglu, i Altair je naručio obojici po porciju ramen nudli. Dok su čekali, razgovarali su o prethodnom sparingu, dok je do njih dopirao miris hrane koju su spremali za njih. Došli su do mnogo zajedničkih tema, i Altair je pomislio kako bi mogao jednom da ga pozove u svoj dom.
Par momenata kasnije, njihovu konverzaciju prekinulo je lupanje dve posude od sto.
''Prijatno!'' - rekla je radnica dok je ispred njih stavila njihovu hranu.
Obojica su se zahvalili i nastavili njihovu konverzaciju dok su jeli svoju narudžbinu.
Par momenata kasnije, njihovu konverzaciju prekinulo je lupanje dve posude od sto.
''Prijatno!'' - rekla je radnica dok je ispred njih stavila njihovu hranu.
Obojica su se zahvalili i nastavili njihovu konverzaciju dok su jeli svoju narudžbinu.
Sub Feb 16, 2019 8:25 pm
Guts1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Dok su jeli ramen pricali su o raznim temama, i onda se Guts setio da je jednom ugledao Altaira kako se igra sa nekim psom u parku Shoruki, i zatim ga upitao sledece:
-Da li ti mozda imas psa? Posto sam te video kako se igras sa jednim u parku nedavno.
-Da li ti mozda imas psa? Posto sam te video kako se igras sa jednim u parku nedavno.
Sub Feb 16, 2019 8:37 pm
Altairrr
1000/1000
1000/1000
1000/1000
''Da, to je moj pas, Kiara'' - Odgovorio je Altair dok je vadio kutiju cigara iz džepa
Ponudio je Gutsa cigarom, obojica su uzeli po jednu. Altair je iz zadnjeg džepa izvadio zipo upaljač i upalio cigaru, prosledio je upaljač Gutsu, koji je zapalio i vratio mu.
''Našao sam je ispred vrata pre pola godine, i tad sam je udomio.
Ako hoćeš možeš jednog dana da dođeš i vidiš je.'' Rekao je dok je otresao pepeo sa cigare.
Ponudio je Gutsa cigarom, obojica su uzeli po jednu. Altair je iz zadnjeg džepa izvadio zipo upaljač i upalio cigaru, prosledio je upaljač Gutsu, koji je zapalio i vratio mu.
''Našao sam je ispred vrata pre pola godine, i tad sam je udomio.
Ako hoćeš možeš jednog dana da dođeš i vidiš je.'' Rekao je dok je otresao pepeo sa cigare.
Sub Feb 16, 2019 9:00 pm
Guts1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Kada je Guts saznao da je to zaista Altairov pas, setio se da je on imao slicnu situaciju ali da nije udomio psa koji je ocigledno bio lutalica. Tada je sebi zacrtao da kada sledeci put bude imao priliku da uradi tako nesto, da ce to definitivno uraditi. Odlucio je da ipak ne isprica ovo Altairu za sada tako da je samo rekao:
Rekao je to sa osmehom na licu i nastavio da pusi cigaru.
-To zvuci kao dobra ideja, voleo bih da upoznam Kiaru.
Rekao je to sa osmehom na licu i nastavio da pusi cigaru.
Sub Feb 16, 2019 9:15 pm
Altairrr
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Altair je već skoro pojeo svoj obrok. Sa strane je imao još i sake koji je polako pio zajedno sa Gutsom.
''Prijala bi mi šetnja'' - Rekao je Altair dok je gasio cigaru o pepeljaru i vadio novac na pult da plati njegov i gutsov obrok.
Polako je oblačio jaknu dok je vraćao novčanik i cigare u džep. Altair je pozdravio radnike u prodavnici i zajedno sa Gutsom se uputio prema kući
''Prijala bi mi šetnja'' - Rekao je Altair dok je gasio cigaru o pepeljaru i vadio novac na pult da plati njegov i gutsov obrok.
Polako je oblačio jaknu dok je vraćao novčanik i cigare u džep. Altair je pozdravio radnike u prodavnici i zajedno sa Gutsom se uputio prema kući
Uto Feb 19, 2019 11:56 pm
Guts1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Posle intentizvnog sparinga Altair i Guts su dosli u Ichiraku Ramen Shop na rucak. Uzeli su istu narudybinu, Chiken Teriyaki Ramen, i veliku porciju pirinca za Kiaru. Svako je izvadio svoju paklu cigara i pricali o danasnjem sparingu.
Nadam se da cu uskoro moci da ti pariram-rekao je Guts.
Nadam se da cu uskoro moci da ti pariram-rekao je Guts.
Sre Feb 20, 2019 4:09 pm
Altairrr
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Možeš samo da maštaš o tome" - Zbrusio mu je Altair dok je palio cigaru posle jela
Sre Feb 20, 2019 4:28 pm
Guts1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Hahahahaha, videcemo uskoro. Necu prestati da treniram dok te ne budem sustigao. Altair se samo nasmejao i nastavio da jede ramen.
Nakon sto su zavrsili sa jelom, Guts je platio za sve i zaputili su se svojim kucama.
Nakon sto su zavrsili sa jelom, Guts je platio za sve i zaputili su se svojim kucama.
Sub Mar 02, 2019 2:44 pm
Altairrr
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Altair dolazi u Ichiraku Shop sa Kiarom. Seo je za prvu slobodnu stolicu i naručio sebi porciju nudli, i porciju pirinča za Kiaru. Kada je dobio poruđbinu, pirinač je dao Kiari, i počeo da jede svoj obrok.
Ned Mar 24, 2019 10:22 pm
Kirohi
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Konacno nakon duge setnje dolazim do ramen shopa...
Ovaj ramen shop je najblizi na koji sam naisao....
Dolazim za sank : Dobar dan,zamolio bi jednu ciniju ramena i malu casu piva.
Konobarica mi nista nije odgovorila nego je zapisala sto sam rekao i otisla kod kuhara....
Nakon nekoliko minuta dolazi ista konobarica i stavlja mi na sank sve sto sam trazio...
Zahvalio sam se i navalio na hranu.
MMMMMMMMM.... Nakon par minuta cinija je bila prazna kao i casa piva....
Ostavio sam novac na sank jer konobarice nije bilo i otisao na trening polje da se iskacem nakon dorucka...
Ovaj ramen shop je najblizi na koji sam naisao....
Dolazim za sank : Dobar dan,zamolio bi jednu ciniju ramena i malu casu piva.
Konobarica mi nista nije odgovorila nego je zapisala sto sam rekao i otisla kod kuhara....
Nakon nekoliko minuta dolazi ista konobarica i stavlja mi na sank sve sto sam trazio...
Zahvalio sam se i navalio na hranu.
MMMMMMMMM.... Nakon par minuta cinija je bila prazna kao i casa piva....
Ostavio sam novac na sank jer konobarice nije bilo i otisao na trening polje da se iskacem nakon dorucka...
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu