Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

NARUTO NINJA

WAY

Ishigai - AteistaPet Okt 11, 2024 9:44 pmWaimaru
Ishigi vs AzoriPet Okt 11, 2024 6:17 pmNNW Game Master
Biram KlanPet Okt 11, 2024 1:27 pmNNW Game Master
Biram klanČet Okt 10, 2024 10:43 pmIshigi
Odabir KlanaSre Okt 09, 2024 9:22 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSub Sep 14, 2024 7:25 pmsunashi
klanPon Sep 09, 2024 3:19 pmNNW Game Master
Mikijev genin ispit.Čet Maj 16, 2024 4:43 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSre Maj 01, 2024 1:32 pmSieghart
☮ Iron Shackles Dungeon ☮Pon Apr 29, 2024 7:56 pmDante
☮ Forgotten Stars Dungeon ☮ Uto Apr 23, 2024 4:37 pmNNW Game Master
testNed Apr 21, 2024 8:12 pmNNW Game Master
Shin vs DanteSub Apr 20, 2024 9:27 pmDante
Dante VS AburoSub Apr 20, 2024 3:50 pmDante
☮ Ancient Maze Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 9:26 pmS
☮ Cursed Labyrinth Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 8:32 pmDungeon Master
Kuća od AburaUto Apr 16, 2024 4:02 pmAburo
KlanPon Apr 15, 2024 2:16 pmNNW Game Master
MisijeNed Apr 14, 2024 11:19 pmSieghart
Dusko - PatakNed Apr 14, 2024 4:47 pmTakuya
PomocSre Jan 24, 2024 3:03 pmNNW Game Master
Miv vs Ragnarok YukiUto Jan 09, 2024 4:32 amBojdza
Punk Hazard Sub Dec 23, 2023 4:16 pmItachi Uchiha
Super finale: Arsen Uchiha Vs SoulČet Dec 21, 2023 11:50 pmArsen Uchiha
Round 6:Arsen Vs ZarashiSre Dec 20, 2023 11:33 pmArsen Uchiha

Sakura Park

Sub Dec 16, 2017 10:48 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Ovo je najlepsi park u selu. Ovde se mogu naci retke vrste flore i faune i spaja se sa sumom koja okruzuje selo. O njemu redovno brinu clanovi Senju klana i trude se da ga ulepsaju.

Sakura Park   - Page 6 A-sunl10

Sakura Park   - Page 6 Ep8-1810

Sakura Park   - Page 6 Nature11

Poslednji put izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 15, 2018 6:53 pm, izmenio ukupno 2 puta
Čet Feb 08, 2018 2:17 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin je u trenutku ostala zatecena, skoro zgranuta. Vreme joj se zaustavilo na sekundu. On je bio verovatno jedina osoba koja se u tom trenutku nalazila u kampu i znala njenu pricu. Kad joj je pomenuo sestru, oci su joj zasijale, na njenom licu pojavio se izraz iskrene mrznje i prezira.. tesko da bi bilo ko mogao da primeti da je to mrznja prema samoj sebi. Zatim je spustila pogled na par trenutaka, a onda ga pogledala tuznim pogledom.
-Zasto? zasto me to pitas? zasto mi pominjes.. sestru? Ti si otisao.. zar nije logicnije da ja trazim objasnjenje od tebe?
Iskreno nije znala sta da kaze vise. Samo je opet oboirla pogled.
Čet Feb 08, 2018 2:23 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Izvini nisam tako mislio..nisam ni mislio, ne mogu da razmišljam kako treba trenutno.

(Prekinuo je u pola rečenice da napravi pauzu koju je sad već i previše često umeo da napravi, koliko god jak bio i koliko god mogao da kontroliše sebe u svakoj situaciji ona je uvek bila izuzetak od toga. Činjenica je da je previše bio vezan za nju što emotivno a što prošlošću samo nije hteo to da prizna. nešto nalik pucketanje prstima pored njegove glave ga je vratilo u realnost.)

Pitam te zato što..iako se jesam ja vratio, iako da zaslužuješ objašnjenje.. i tebi se nešto desilo.. i ti si se promenila, očekivanje objašnjenja bez nuđenja svog je kao.. pitanje nekog za ime ali bez tog dela gde se ti predstaviš, što je nekulturno na neki način.. rećiću ti naravno ali, ako se već upoznajemo po drugi put na neki način.. onda i ja zaslužujem neka objašnjenja koja mi nisi htela reći ni pre..

(Pokušavao je najbolje što je mogao da kaže sve što je želeo da bi dobio adekvatne odgovore ali svakako na neki način je osećao kao da zaboravlja neke bitne detalje, kao da je pola života sanjao a sada se budi.. toliko pitanja, tako malo vremena.)
Čet Feb 08, 2018 3:05 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin nije imala sta da mu kaze. Sta se kod nje promenilo? Nista. Kakvo objasnjenje je mogla da mu da? Apsolutno nikakvo. Iz dana u dan, iz meseca u mesec, iz godine u godinu nju je ubijala krivica. Zatvorila se u sebe, postala ravnodusna ka svetu oko sebe. Sta novo o sebi je mogla da mu kaze? Sad se vec sabrala i poglrdala ga malo iskosa.
-Hanzo... ne znam sta ocekujes od mene.. Zelis da ti ispricam sve sto je bilo vezano za moju sestru one godine? Zar nisi ti bio jedina osoba koja mi je poverovala? Jel se to promenilo, i ti me sad osudjujes? Pored toga.. ako ne zelis da mi kazes gde si bio i sta si radio, koliko mogu ustvari da ti verujem?
Zatim ga je pogledala znacajnim pogledom.
-Znas.. od kad si otisao, ja sam postala jos vise nepoverljiva, a mozes da pretpostavis i zasto..ako se ukaze prilika, ispricacu ti pricu za sestru, ali ne sad.
Sad ga je gledala odlucnim pogledom, od njegovog odgovora dosta toga je zavisilo.
Čet Feb 08, 2018 3:17 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Stao je i približio joj se na svega par centimetara ali je oborio pogled dole u svoje cipele. Znao je da je to teška tema i znao je da joj veruje isto kao onog dana ali da li treba da priča o tome u parku. Zar ne bi bilo lepo da prosto budu makar malo srećni, ili da se prave.. njemu su emocije bile izmešane dok je ona bila u njegovoj blizini.. jednim delom je bio srećan a drugim tužan, isto kao onog dana kada je otišao. Sve vreme je podučavao druge kako da kontrolišu svoje emocije a ponekad ni sam to nije mogao.)

Sećam se nekih stvari koje si mi rekla, neke si mi i tada prećutala. A neke sam zaboravio pobogu posle toliko godina.. Znači želiš da ti kažem sve o tom periodu. A onda mogu li očekivati da ćeš i ti meni neke stvari reći?

(Stvarno nije pokušavao da izbegne pitanja prosto je želeo da bude siguran da je to ona ista Robin od pre, i da može da joj veruje. Poverenje se kupuje poverenjem.)
Čet Feb 08, 2018 3:29 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin stvarno nije volela da prica o tom dogadjaju, previse veliku krivicu je osecala. Jos gore bi joj bilo kad bi joj sad rekao da nije kriva. Ipak, htela je da ga saslusa, a to je stvarno zahtevalo obostrano poverenje. Dala mu je kratak i jasan odgovor.
-Ako mi das makar neko solidno objasnjenje sta se desilo, zasto si otisao i ako vidim da mogu da ti verujem.. smatram da cak i treba da ti ispricam celu pricu.
Sad je malo usporila korak i gledala ga sa iscekivanjem.
Čet Feb 08, 2018 3:42 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(On je imao običaj da nekad kaže nešto pogrešno ili nešto nepromišljeno što bi moglo da povredi nekog. Ili je samo bio maler u takvim situacijama. Dva puta je razmišljao šta da kaže i setio se nekih bitnijih detalja. Počeo je priču tako što se počešao po zadnjem delu glave i približio dovoljno da može da priča toliko tiho da bi ga i ona jedva čula ako bi pričao imalo tiše, a da je sigurno mogla da oseti svaku njegovu reč na svojoj koži. Približio joj se i skoro prošaputao.)

Prosto, nisam imao druge.. kada se sve ono desilo. Bio sam pod pritiskom nisam znao šta da radim, nisam znao da li sam u problemu. Ti si se distancirala nisi u jednom trenutku ni govorila sa mnom.. mislio sam da me mrziš i došla mi je ponuda za misiju i prihvatio sam.. mislio sam da će mi biti lakše ako odem od tebe da ću te zaboraviti..znaš koliko si mi značila... ali ništa se bitno nije promenio, ja sam odrastao. Promenio se, naučio da se bolje kontrolišem i stekao neko iskustvo.. toliko dugih godina je prošlo a kada si se pojavila u onom restoranu ja sam postao isto ono glupo dete koje je otišlo od tebe. Izbila si mi pamet.. nije ovo ni pola priče ali je ukratko..

(Sagnuo je pogled ponovo u pravcu zemlje i hteo je da se zakopa tamo. Nije mogao da je gleda, nije želeo a plašio se s druge strane da ode ili da ona ode od njega.)
Čet Feb 08, 2018 4:15 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin se malo zacudila njegovoj blizini, nije ocekivala da ce joj se toliko pribliziti. Ipak, resila je da ne obraca paznju na to. Kad je cula pricu, bila je malo zatecena. Zvucalo je previse jednostavno. Ili je ona mozda ocekivala nesto previse nemoguce? U svakom slucaju, ona se donekle plasila za njega, plasila se da mu se nije desilo nesto ozbiljno. Kad je ovo cula, malo se razvedrila. Resila je da pusti da sve ide svojim tokom, da se malo opusti. Cuvsi njegove poslednje reci i videvsi da je spustio glavu, prijateljski mu se nasmejala.
-Vidim ja, nisi se mnogo promenio.
Dobar si ti, Hanzo.
Malo mu je samo dotakla glavu kako bi je podigao. Htela je sad da mu vidi oci. Naravno, nije mogla tek tako da mu veruje,
ali je resila da se potrudi.
Čet Feb 08, 2018 4:24 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Podigao je glavu i pogledao je u oči a zatim prekinuo pogled opet joj se približivši da bi mogao tiše da priča kao da je obazriv koga sve ima okolo, a s druge strane i da maskira činjenicu da neće da je gleda u oči.)

Svaki ožiljak i svaka rana zadobijena u borbi ili nekoj pretećoj situaciji je bila lakša, i podnošljivija iako me je pomalo plašila misleći da te možda neću opet videti ako poginem, opet je bila podnošljivija od činjenice da ako te na taj način izgubim bar te ne gubim na onaj način na koji sam te gubio dok sam bio tu. A valjda me je i želja da se ponovo sretnemo davala volju da se vratim.

(Sada se odmakao na pristojnu udaljenost i to brže bolje kao da ga je opekla njena blizina ili ono što bi ona mogla da kaže, zatim je pogledao prema njoj, direktno u oči i obrisao jednu jedini suzu koja mu se stvorila u oku.)
Čet Feb 08, 2018 5:24 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin nije ocekivala da je on o nioj ikada razmisljao, a kamoli da je razmisljao na ovaj nacin. Bilo joj je pomalo neobicno, ali i prijatno da cuje sve te reci. Malo se zamislila.
-Ahh, eto, znaci bez razloga sam se trudila da ne razmisljam o tebi, a?
Tu je primetila njegovu suzu. Nije bila sigurna zasto ju je pustio, ali jasno je bilo da je ona razlog.
-Hanzo.. nemoj da plačeš. Ja sam ziva, ti si ziv. Zar nije to najvaznije?
Pogledala ga je pogledom kojim je pokusala da ga malo podbodri.
Čet Feb 08, 2018 5:33 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne ne,to jeste najvažnije. I ne nisi se bez razloga trudila, zapravo ko sam ja da kažem da je tako nešto bez razloga, nisam bio tu  a ko zna da li ću opet otići..a u suštini i ja sam se trudio da ne mislim o tebi.

(Nasmejao se malo verujući da je njemu bilo donekle lakše, a i nije verovao da je ona uopšte do sada razmišljala o tome.. pomislio je možda eventualno par meseci ali toliko godina? Nije ni sam znao zašto je pustio suzu nije bio takav ali valjda susret posle toliko godina, nešto je prosto kliknulo.. pogrešno tumačenje stvari je dovelo do toga da se raziđu na prvom mestu. Želeo je da joj stavi do znanja da nije samo njoj bilo teško a i da čak ni sada ne zna kako da se postavi u ovoj situaciji.)

Ne plačem, to je samo jedna suza. Valjda toliko smem da dopustim sebi.. prošlo je toliko godina. Znao sam da ćemo se sresti kad tad, ali mislio sam da ćeš me zaboraviti.
Čet Feb 08, 2018 9:39 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hah, znaci mozda ipak ode opet?,pomisli Robin dok je na trenutak zatvarala oci da se sabere. Cuvsi njegove poslednje reci, naglo ih je otvorila.
-Cudno sto si mislio da sam te zaboravila, verovatno ne shvatas sta mi je znacila tvoja podrska tada. No. istina je da mi je svasta prolazilo kroz glavu, tako da sam pokusavala da te zaboravim. Slabo je islo.
Robin se malo zamislila, nikome nikad nije pricala o njemu i o bilo cemu vezanom za taj dogadjaj.
Čet Feb 08, 2018 9:47 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Valjda sam ti poseban koliko i ti meni.

(Nasmejao se i malo usporio u odnosu na nju. Pustio ju je par koraka ispred. Nije bio toliko raspoložen za tolko ozbiljne razgovore a sada je već mehanički okrenuo problem na šalu ne bi li malo razvedrio temu. Imao je mnogo toga da nadoknadi sa njom a nije želeo da ceo da razgovaraju tako tmurno. Bez obzira na dešavanja i koliko dugo se nisu videli ipak je čuvao posebno mesto za nju u svom srcu.)

Reci mi, kažeš nisam se mnogo promenio a jesam.. osim što si sada mnogo lepša i ozbiljnija nego što te pamtim, šta se još desilo? imaš li.. nekoga?

(Tu ga je dah izdao i rečenica se presekla i naglo završila, zamislio se i ugrizao za jezik.. nije trebao tako direktno pitati ali šta je tu je.)

Čet Feb 08, 2018 10:00 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin je takodje malo usporila kad je videla da mu odmice. Nije uopste smatrala da se mnogo promenila, ali jako je moguce da ustvari jeste. Na njegovo pitanje mogla je jasno da odgovor.Opet, to je bila tema koju ni sam kim nije zapocinjala.
-Hah, nisam do sad sebi dopustila takvu raskoš. A ti, imas li nekoga?
Sad je vec zastala i pogledala ga u oci, volela je da pokusa iz pogleda da procita odgovor pre nego sto ga sagovornik sam da. Pomislila je da je to malo grubo pitala, ali ipak je to zanemarila.
Čet Feb 08, 2018 10:05 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pa možda, vreme će pokazati.. Nikad nisam prestao da razmišljam o njoj, ali ona pokušava da me zaboravi.

(Nasmejao se pomalo ali je to toliko dobro prikrio da je morala da bude baš udubljena da bi shvatila o kome priča iako je bilo i više nego očigledno. Pogledao je u oči ali pošto je bio iskusan nije mogla toliko toga da izvuče iz njega, naučio je na svim treninzima da se dobro pretvara i da pokazuje u očima samo ono što želi a to je jačina, nešto što je ličilo na veliki zid koji je na neki način čuvao njega od osećanja.)

Lep je ovaj park, sećaš li se da smo već jednom ranije šetali ovde, meni baš vraća uspomene.

(Očekivao je da će opet pokušati da ga strelja pogledom pa se pripremio na to.)
Čet Feb 08, 2018 10:25 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin semalo zamislila na njegove reci. Nije ocekivala da on ima nekoga o kome razmislja na takav nacin.
-Daa, kako se ne bih secala. Cak i vise nego dobro.
I zaista, secanja su joj se polako vracala. Ali ne secanja koja su stara 8 godina kao godine njihove odvojenosti. Ovo su bila secanja koja su bila sveza kao da su se juce odigrala. Secala se skoro svakog detalja. Prilicno se zacudila tome. Malo je presla pogledom preko parka, a zatim pogledala opet u Hanza.
-Hanzo, jel mogu ozbiljno da ti verujem? Gledala ga je u oci, nije ni znala zasto ga je to sad pitala. Pitanje je doslo samo od sebe, neocekivano.
Čet Feb 08, 2018 10:29 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pa to je kao da pitaš lopova da li je lopov, odgovor bi sigurno bio takav kakav želiš da čuješ, a s druge strane ako ti kažem ne. Što je pametnije i sigurnije, onda nećeš moći da mi veruješ svakako. Tako da to mi ostaje samo da te ubedim, ne mogu ti reći ništa što bi ti formiralo drugačije mišljenje ako me razumeš. Ali možeš pokušati malo po malo.

(Nasmejao sei pokušao da odgonentne zašto ga je to pitala, da li je pokušavala da mu nešto poveri ili kaže, možda je trebao prosto da kaže da možeš mi verovati ali to je ono što bi svako rekao. Nije hteo da bude kao svi ostali ili da je razočara na kraju krajeva mnogo je vremena prošlo da bi on sada želeo da je laže ili bilo šta, sad bar sigurno nije imao nikakav razlog za to, ali opet postupao je pažljivo i smotreno da bi ostavilo sve što se desilo iza njih.)

Jesi htela nešto da mi poveriš?

(Izraz lica mu se promenio iz zamišljenog u zaintrigiran.)
Čet Feb 08, 2018 10:37 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Slabo se nasmejala na njegov odgovor. Bio je potpuno u pravu.
-Prilicno sam ocekivala takav odgovor od tebe. Ne, nemam nista da ti poverim, jednostavno gledam da li je nas odnos kao pre.
Sad se malo zamislila, pa zastala.
-Moram da ti priznam..kako da kazem..
sad ga je pogledala pomalo tuzno
-Meni se jos pije pivo.
Čet Feb 08, 2018 10:43 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pa hoćeš da odemo negde na pivo?

(Nasmejao se jer stvarno se neke stvari nisu promenile, uvek je volela da ga zadirkuje na taj način. Nije više tolko obraćao pažnju na nju ali nije mogao razume njene reči uvek..rečima je pokazivala izvesnu dozu zainteresovanosti dok ga govorom tela uopšte nije primećivala. Ali na neki način je voleo da se igra sa njom tako.)

Glupo pitanje, ponoviću ga: Gde hoćeš da odemo na pivo?

(Pogledao je u nju.)
Čet Feb 08, 2018 10:52 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Harukami je prolaizo parkom i ugledao Robin i nekog njemu nebitnog lika.Samo se nasmesio Robin i klimnuo glavom.U znak neko pozdrava ili sta vec.
U tom trenutku mnogo ubrzan nestaje sa istog mesta.Mnogo je ojacao za kratko vreme.Robin i Bou nije dugo video u smislu da razgovaraju ili da krenu na neku misiju.
Imao je osecaj da njihov tim polako propada.I da vise nema mesta za njega tu.Vreme je da ode iz te price.Da ode negde van kampa.Ili je to samo dio njegove gluposti.
Čet Feb 08, 2018 11:02 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hmm, mislim da sam se zadrzala vec dosta napolju, jako sam umorna, mislim da cu zaspati pre nego sto uopste probam to pivo. Sta kazes na to da neki drugi put odemo na pivo?
Pogledala ga je sad vec pospanim ocima. Stvarno, odjednom je osetila veliki umor, a onda se setila da te noci nije spavala. Tada se pojavio Harukami. Dugo ga nije videla, klimnula mu je glavom i pogledala u njegovom pravcu malo tuznim pogledom. Setila se svog tima i pomislila da ce sledeci put uz pivo Hanzu pricati malo o njima. Doduse, Ranekija je vec znao. Tu su joj se misli vec malo zamutile, malo joj se zavrtelo u glavi ali se cvrsto drzala na nogama.
Čet Feb 08, 2018 11:08 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Pažljivo joj je postavio ruku oko ramena ,iza leđa i približio k sebi, obično bi se u takvim situacijama bunila ali je bila previše umorna videlo joj se u očima. Bio je pažljiv da skoro ni ne oseti da je pridržava, nije sigurno hteo da se sruši ili povredi, krenuo je polako prema ulicama i rekao joj je da će je odvesti kući.)

Ni ne pokušavaj da se buniš povešću te do kuće.

(Pazio ju je celim putem do ulica da ne padne i bio spreman u svakom momentu da je prihvati ako krene da pada.)
Čet Feb 08, 2018 11:20 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin je u prvom trenutku htela da ga odgurne i zahvali se na predlozenoj pomoci. Medjutim, vec sledeceg trenutka shvatila je da joj je pomoc stvarno potrebna. Pogledala ga je malo nesigurno,
-Hvala, trudicu se da ti ne otezavam posao. Rekla je to u nadi da ce njoj samoj to pomoci da se sto duze drzi na nogama.
Čet Feb 08, 2018 11:29 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Video je da su joj noge klecnule već u narednih par momenata što ga je ponovo vratilo u prošlost, umelo je nekad to da joj se desi kad je jako umorna prosto je preuzme umor odjednom, posledica nezdravog spavanja.Prihvatio ju je i podigao u naručje. Verovatno bi ga inače udarila ali sada se samo okrenule i sakrila licem u njegovu uniformu.)

Ne brini, držim te. Ideš kući da malo odspavaš, heh i dalje mogu da te nosim, nešto se još nije promenilo.

(Nasmejao se našalivši se na taj račun, dok je nastavio da hoda ka njenoj kući.)
Sub Feb 10, 2018 4:23 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Harukami na pudu u restoran,ugleda ulaz u park.Jednostavno je morao da opet poseti to mesto.Razmisljao je da li ce sresti nekoga.Nekoga ko mu je bio poznat.Iskreno se nadao sresti Daruky ipak se nisu dugo sreli.A morao joj je reci neke stvari.Naravno kada je usao nije bilo nikoga.Nikoga za nimljivog za razgovor.Harukami je malo prosvrljao parkom.Zatim se zaputio ka izlazu.Trebao je otici do restorana.Kako je naumio od pre.
Sub Feb 10, 2018 4:33 pm
Suzaku
Suzaku
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Evo nas Raneki i ja smo stigli do Sakura parka,park je bio bas lep.
Prvi put sam ovde tako da sam se i tako divio.
Posto je ovo ipak park,naravno bilo je i klupa.

-Hmmm,pa oces li opet da sednomo ili?

Cekao sam odgovor od Raneki-a.
Sub Feb 10, 2018 4:42 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Setao sam parkom pola sata,gledao sam lepotu prirode ljudi se setaju i igraju.kada vidim odjednom nekog lika i jos jednim i taj mi nekako poznat.jel to to raneki? To je on sigurno
hej Raneki jel si to ti?
Uvek sam imao osefaj da je Raneki inteligentan,secam se prosle borbe sa likovima protiv njega,uvek je nrkako oprezan.cekajuci da mi odgovori dok sa mu mahao sa osmehom na licu.
Sub Feb 10, 2018 4:52 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je koracao odmah ispred Suzakua i pokazao je na obliznju klupu na kojom je vec bio neki nindza. Kada je malo razmislio setio se da se on vec borio sa celim timom genina gde je bio i on. Okrenuo se prvo ka Suzaku i obavestio ga da ce tamo sesti kod njega i zatim je produzio ka njemu.

Zdravo. Rio bese, zar ne ?

Upitao ga je Raneki, posto zaista nije mogao da se seti njegovog imena u potpunostti.
Sub Feb 10, 2018 4:58 pm
Suzaku
Suzaku
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kako sam se setao iza Raneki-a i gledao mu ledja citavih 5 minuta,on se za to vreme nije okretao.
Kada smo stigli i sve on se konacno okrenuo i krenuo objasnjavati.
Nisam ga bas lepo slusao,ali sam shvatio sve sta je hteo cim sam video kako pokazuje na coveka malo daljeg od nas.
Nisam hteo da pruzam ruku kao sto mi je Raneki rekao,pa sam krenuo da masem i rekao:

-Zdravo ja sam Suzaku,ti?
Sub Feb 10, 2018 5:06 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

da Raneki ja sam rio,a koje ovaj iza tebe.
Prvi put da se upoznajem sa Ranekiem vidi se ds je dobar i prijatan da sam malo pocrveneo.ali ovaj iza njega sto mi je mahao ja sam njemu isto naravno mahao ali nisam cuo sta je rekao pa sam poceso uci da bih bolje cuo,ali cu se praviti da sam cuo,sigurno mu je ime na S ako ssm cuo tako nesto.
Sub Feb 10, 2018 5:10 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je shvatio da Rio nije cuo sta je ovaj rekao, pa je shvatio da ce morati on da ga predstavlja. Pomerio se malo kako bi Rio dobro video Suzakua i pokazao je rukom na njega.

Ovo je Suzaku. Izgubio je svo pamcenje i dosao sam ovde kako bi to proucio malo.

Rekao je Raneki ne pomerajuci se iz pocetnog polozaja.
Sub Feb 10, 2018 5:12 pm
Suzaku
Suzaku
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Taj sam,malo sam zbunjen oko svega ovog ali dobro.

Krenuo sam se cesati po glavi.
Te sam krenuo pricati:

-Ocemo li sesti negde,to jest da li to zelite?
Sub Feb 10, 2018 5:18 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bilo mi je dragoda je Raneki prestavio,bilo me malo sram da mu kazem da nisam cuo.tako da sam jos vise pocrveneo i pretvarao da mlataram rukama da se ohladim od vrucine.
hmmm kakvo pamcenje sta mu se desilo?.
Ali naravno ja sam klimnuo glavom kad je suzaku pitao da sednemo,bila je dobra ideja.
ajde ima li mozda slobodnih mesta?.
Sub Feb 10, 2018 5:24 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki se sada pomerio od Suzakua i krenuo je da se krece malo napred ka nekom drvetu. Tada je zasta i samo se okrenuo ka njima.

Kada si nindza, uvek ima mesta.

Rekao je Raneki i velikom brzinom, kao da je to bila teleportacija, se pojavio na grani drveta na koju je seo i posmatrao ih odozdo.

Dodjite i vi na neko drvo, nema bas mesta na klupama.

Rekao je Raneki gledajuci u klupe, na kojima je sedeo barem po jedan covek na svakoj.
Sub Feb 10, 2018 5:28 pm
Suzaku
Suzaku
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Cuo sam kako je Rio bio bas radoznao sta mi se desilo krenuo sam da pricam:

-Pa....

I odjednom Raneki je otisao na drvo,ispratio sam ga i seo iza njega te rekao:

-Huh,dosta si brz moram jos da vezbam.

Cekao sam da vidim sta ce Raneki reci,i totalno sam zaboravio nastaviti pricati Rio-u
Sub Feb 10, 2018 5:37 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Ušao je u park sa zločestim osmehom na licu, šta više osećao se kao dete u prodavnici slatkiša, video je tu starog prijatelja Ranekija i odlučio da se našali sa njim, bio je sposoban nindža svega malo jači od Hanzoa,  koncentrisao se dok je Raneki bio zauzet u razgovoru i sklopio ruke kreirajući napad, koji je cepao zemlju ispod  drveta tako da ga preseče i sruši, što bi eventualno najviše dovelo do toga da padnu sa drveta i malo se ugruvaju, ali ne i do toga da bilo ko bude ozbiljno povređen. Napad se odnosio na malo parče zemlje ispod kojeg je drvo a ne na sam teren.)

#card203

//Poništavam direktan napad na njih u skladu RP-a, a i zbog same činjenice da ne stoje na zemlji već sede na drvetu.//

(Sada već svestan da ga je Raneki sigurno primetio ozario je lice i osmeh se pojavio na njemu.)

Raneki!

Sub Feb 10, 2018 5:38 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video sam kako se penju na drvo,setio sam se da nisam usavrsio tehniku da se penjem na drvo,nisam ni nesto probao,ali sam probao skakati i nije uspelo,drvo je bilo malo visoko.ali setio sam se posto sam samurai imam katanu pa mogu koristiti kao sportasi kada rade sta god one stvari.
#card23
Isao sam malo nazad i stvorio katanu i kako sam se zaleteo,udario sam katanu u plocice na pod i skocio malo gore,i uhvatio sam se za drvo i seo.ucinio sam da katane nestane kako sam i stvorio
Sub Feb 10, 2018 5:43 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki nije ni pogledao u pravcu Hanzoa vec je istog trenutka nestao sa drveta koje se srusilo zbog zemlje koja je obrusila celo drvo.

#card62

Raneki se pojavio odmah pored Hanza i nasmejao mu se.

Dobar ulazak, Hanzo. Nista manje nisam ocekivao.

Rekao je Raneki i tada ga je udario po ledljima u znak pozdrava.
Sub Feb 10, 2018 5:49 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Nasmejao se glasno i bratski ga zagrlio, tapšući ga malo jače po leđima, nije ga video još od onog dana simpatičnog kada je na njegovu incijativu preduzeo veći korak i otvorio emocije prema Boi, svi su bili svedoci tog prelepog da kažem skoro dirljivog događaja, nije hteo odma da ga pritiska ali je na neki način hteo da izvuče neke informacije o tome, posebno da razjasni situaciju zašto je onako ishitreno izašao.)

Pa šta ima ne videh te eto ima dan, dva? htedoh da se izvinim što sam onako izjurio.. nije bilo zbog vas, nego me gušilo nešto a i hteo sam iskreno nasamo da popričam sa Robin a znao sam da će i ona ubrzo izaći za mnom.

(To je rekao tiho dok mu je bio blizu tako da samo on čuje, pa se nasmejao i dodao nešto.)

Inače..sad sam ja u tvojoj situaciji i znam kako se osećaš..

(Bacio je pogled na Šinobije iza i mahnuo im u znak pozdrava.)
Sub Feb 10, 2018 5:52 pm
Suzaku
Suzaku
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Huh,video sam kako se lomi zemlja.
Zamenio sam se sa panjem koji je bio malo dalje od ljudi.
#card6
-Hanzooo!!
Nisi trebao ovako jako.
Sub Feb 10, 2018 5:56 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Videvsi nekog Hanzo-a jer sam cuo da je duzaku spomenuo nekog lika,pomislio sam da je to sigurno neki ranekiev drug kaoi Suzaku,sisao sam sa drveta,i ja sam njemu mahnuo,tada sam se isao pribliziti ka njemu da se pozdravim i da mu pruzim ruku.
Sub Feb 10, 2018 6:17 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki ga je gledao neko vreme i zatim se naslonio na drvo. Podigao je malo svoju kragnu i zatim i sam pogled ka njemu.

Nisi trebao da unistis ono drvo, sada cu morati da stojim.

Nasalio se malo Raneki a zatim se odvojio od drveta i koracao je par koraka oko njega i zatim se zaustavio.

Opusteno. I ja hiljadu puta izadjem zato sto se ponekad bolje osecam napolju, sam.

Sub Feb 10, 2018 6:21 pm
Suzaku
Suzaku
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ja i nisam bio tip kao Raneki,pa sam skocio na prvo slobodno drvo i krenuo pricati sa istog:

-Ha,pa imas i ovo drvo.

Naslonio sam se na stablo i cekao odgovor.
Sub Feb 10, 2018 6:22 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Morao sam jako heh.

(nasmejao se na rečenicu mladog Šinobija o tome da nije morao tako jako, iako mu je to zvučalo pogrešno u glavi, zatim je pružio ruku nepoznatom Šinobiju koji je došao da mu se javi a onda se ponovo fokusirao na Ranekija.)

Pa oživi ga gospodine Senju, a što se toga tiče znam..nego reci mi kakva je situacija sad među vama? uzeo sam slobodu danas pa sam posetio Daruky posle osam godina.. zanimljiv susret moram priznati.. voleo bih samo da vidim Robin uskoro, baš mi nedostaje.

(Spustio je pogled dok je govorio o njoj, da bi izbegao razna pitanja koja mogu da uslede iako je bilo poprilično očigledno a Raneki ga je dobro poznavao.)

Sub Feb 10, 2018 6:33 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bilo mi je drago rukovati se snjim,ali sam se setio Suzaku-a i sto je Raneki rekao da je izgubio nekakvo pamcenje,pa sam isao ka njemu posto ovi pricaju,drvo je bilo malo nisko pa sam se popeo bez problema.
pa suzaku posto oni pricaju pa sam hteo stobom ovako ja i ti,cuo sam da je Raneki spome uo nekakvo pamcenje,ako mogu znati sta ti se desilo da ti pomognem ili da mi ispricas.
Pricao sam snjim smireno i polako kao drug i drugovi.
Sub Feb 10, 2018 6:37 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je neko vreme posmatrao u njega i pitao se sta je nameravao da kaze sa time u kakvim su odnosima. Smatrao je da su u odlicnim odnosima i pitao se da li je mozda on nesto ljut na njega iz nekog razloga. Zeleo je prosto da vidi sa njim o tome.

U kakvim smo odnosima ? Kako to mislis ?

Upitao ga je Raneki pomalo zbunjeno. Zaista nije imao pojma zasto bi to pitao njega. I koliko je cuo bio je kod Daruky i tada se setio da od silnog treniranja nije bio previse dugo kod nje. Nadao se tada da se ona nije naljutila na njega.
Sub Feb 10, 2018 6:41 pm
Suzaku
Suzaku
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-A da,pa ja sam izgubio pamcenje.
Poslednje cega se secam jeste kada sam se probudio ispred pecine koja je bila na brdu,a sa tog brda se mogao videti bas ovaj kamp.
Polako sam se setao ka njemu i eto me.
Sub Feb 10, 2018 6:46 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pa sećaš se da smo pričali da je bila tužna i neraspoložena zbog tvog ponašanja i nepokazivanja emocija pa je moje pitanje bilo prosto u kakvim ste odnosima sada, da li se poboljšalo posle onakve demonstracije?

(Nije mislio ništa loše ali ga je Raneki izgleda pogrešno razumeo, hteo je da mu kaže problem koji ima ali je mislio da će on već sam to shvatiti, nije želeo da ispada slab i jadan, pogotovo ne pred drugima. Da li mu može zaista verovati ili je bolje da ćuti i ne meša nikoga dodatno, da proba da reši sve što može sam..)
Sub Feb 10, 2018 6:52 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je tada tek skapirao sta je on hteo da mu kaze. Malo se udario po glavi zato sto je bio toliko nesmotren i nije razmisljao o tome sto mu on prica. Zatim se okrenio ka njemu.

Oh, u odlicnim smo odnosima. Iako mislim da osecanja idalje pokazujem malo teze. Znas i sam da si ti bio glavni uzrok svega onoga.

Rekao je Raneki i tada se setio da ima neke bitne obaveze koje su trenutno neodlozne. Pogledao je ka Hanzu i ostalima i rekao im je.

Ljudi, moram da idem ja. Imam neka neodlozna posla. Izvinjavam se.

Rekao je Raneki i nestaje sa lica zemlje u istom momentu.

Sub Feb 10, 2018 6:54 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

zanima me samo 2 stvari.1 da li se secas u sta si uradio i kad si se probudio gde ti je bila glava ,2 kako znas za Raneki-a kad je tebe uopste upoznao i kolko se druzite.
Bilo mi je cudno,ali sam razmisljao da mu pomognem iznenada,gledao sam u pod,u drvo,i svoju ruku i razmisljajuci se sa cime da mu pomognem da mu povratim ,mozda ce ga bileti ali bice u nesvesti nekoliko minuta.
Sub Feb 10, 2018 6:58 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Krenuo je za njim stavljajući ruku na njegovo rame.)

Važi, nego ja sam se pogrešno izrazio da me ne shvatiš pogrešno..ajde onda uskoro da se vidimo ponovo da popričamo oko nečega..možda će mi trebati pomoć. Inače nadam se da je sad bar tebi malo lakše i da će to sve biti dobro.

(Izašao je iz Parka sa Ranekijem a zatim krenuo svojim putem ulicama, hodajući dok skroz nisu svi ostali nestali iz vidokruga.)
Sponsored content

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu