Most Sena
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Pon Dec 25, 2017 6:21 pm
Reiq
Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
First topic message reminder :
Ovo je most koji se nalazi nedaleko od ulica. Vodi ka šumi Yamiyo i sa njega se mogu videti Wolf's stone i park Shoruki sa suprotne strane. U proleće se ovde okupljaju ribari i održava se veliko takmičenje.
Ovo je most koji se nalazi nedaleko od ulica. Vodi ka šumi Yamiyo i sa njega se mogu videti Wolf's stone i park Shoruki sa suprotne strane. U proleće se ovde okupljaju ribari i održava se veliko takmičenje.
Sre Mar 14, 2018 7:35 pm
Atsushi
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Atsushi nije uspeo da dobije odgovor od njega.Sve sto je znao o ovom tipu je da se zove Chrollo.Neobicnog
li imena.Sunce se vec polako izdizalo iznad planina obasjavajuci zracima Atsushijevo lice...
Slusavsi njegove reci Atsushija prodje neka jeza kroz telo.Ne poznaje dovoljno ovog nindzu,a izgledalo mu
je kao da ima neke planove sa Atsushijem.Nije zeleo da ode odavde.Grad je bio relativno blizu,tako da
bi mu brzo,ako bi to bilo potrebno neko pritekao u pomoc.Atsushi vise nije zeleo rizikovati.Rece mirnim,tihim
glasom,dok je lagao kako ima obaveze:
Izvini!Rado bih isao,ali imam neke obaveze.Nadam se da cemo se sresti ponovo!
Rece Atsushi uz lazan osmeh,kao i reci koje je upravo rekao,i zaputi se ka svojoj kuci...
li imena.Sunce se vec polako izdizalo iznad planina obasjavajuci zracima Atsushijevo lice...
Slusavsi njegove reci Atsushija prodje neka jeza kroz telo.Ne poznaje dovoljno ovog nindzu,a izgledalo mu
je kao da ima neke planove sa Atsushijem.Nije zeleo da ode odavde.Grad je bio relativno blizu,tako da
bi mu brzo,ako bi to bilo potrebno neko pritekao u pomoc.Atsushi vise nije zeleo rizikovati.Rece mirnim,tihim
glasom,dok je lagao kako ima obaveze:
Izvini!Rado bih isao,ali imam neke obaveze.Nadam se da cemo se sresti ponovo!
Rece Atsushi uz lazan osmeh,kao i reci koje je upravo rekao,i zaputi se ka svojoj kuci...
Sre Mar 14, 2018 7:39 pm
Chrollo Lucifer
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Zuto jesenje lisce je padalo sa grana na Luciferovo lice , to je bio prelepi dozivljaj.Nije imao puno vremena za druzenje sa Atsuhijem , imao je neki zadatak , nije mogao da govori o njemu ,video je da Atshushi odlazi , to je bio pravo vreme da i on krene , koracao je laganim korakom kroz sumu i ubrzo dosao do vidljivih ulica.
Pet Mar 16, 2018 9:15 pm
Shigeru Uzunami
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Vraćali smo se iz šume i našli smo se na mostu Sena. Kada smo stigli prišao sam ogradi i dozvolio sam svojim očima da lutaju po horizontu. Kako je polako padala noć i kako je postajalo sve više tamnije tako je i hladan povetarac dolazio. Ali je okolina bila lepa, a ja sam još uvek bio neraspoložen, ali sada već u manjoj količini nego ranije tokom dana. Stajao sam mirno par minuta sa rukama u džepove i nisam se pomerao a Kicuki je stajao pored mene. Blag i pomalo hladan vetar mi je pomerao kosu pa sam je ispravio, a onda sam se okrenuo Kicukiu i rekao mu.
Ovde se rastajemo. Inače hvala ti na današnjem danu, malo si me ipak oraspoložio. Vidimo se.
A onda sam se okrenuo u pravcu izlaza sa mosta i uputio sam se na ulice kampa i na kraju do svoje kuće.
Ovde se rastajemo. Inače hvala ti na današnjem danu, malo si me ipak oraspoložio. Vidimo se.
A onda sam se okrenuo u pravcu izlaza sa mosta i uputio sam se na ulice kampa i na kraju do svoje kuće.
Pet Mar 16, 2018 9:23 pm
Kicuki
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Stigli smo do mista tamo smo stajali nekoliko minuta u sutnji dan je bio zabavan. Steta sto ne voli sake a meni je to najdraze pice. Nakon sto je on otisao ja sam jos ostao par minuta nakon toga sam i ja otisao bilo mi je dosadno vani je vec pao mrak.
Otisao sam svojoj kuci.
Otisao sam svojoj kuci.
Pon Mar 19, 2018 10:09 am
Sakamoto King
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Trcecim korakom sam presao preko ovog mosta
Cuo sam glasine da se zove Sena ali nisam bio siguran
Nebo je bilo vedro, kisa nije bila ni u mislima
Nastavio sam dalje do moje destinacije, sume yamiyo kanpa
Mozda cu posle toga otici negde da svratim ali nisam siguran..
(vadi chips iz torbe i pocinje da jede,dolazi od sume yamiya)
Cuo sam glasine da se zove Sena ali nisam bio siguran
Nebo je bilo vedro, kisa nije bila ni u mislima
Nastavio sam dalje do moje destinacije, sume yamiyo kanpa
Mozda cu posle toga otici negde da svratim ali nisam siguran..
(vadi chips iz torbe i pocinje da jede,dolazi od sume yamiya)
Pon Apr 02, 2018 10:16 pm
Kagami Hyuuga
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Na ovom mostu sam kao mali sa drugovima provodio mnogo vremena.
Na njemu se dogodilo puno uspomena koje su mi pod nekim uglom promenile zivot.
Kada sam bio mali na tom mostu sam se borio protiv jednog sada nejakog decaka.
Most jeste star,ali je bas izdrzljiv i lepo je ofarban znam da ga je neko skorije farbao.
Danas sam dosao do ovog mesta da malo pogledam groz bistru reku.
I da se podsecam starih uspomena.
Odjednom je pocela oluja.
Potrcao sam sto brze kuci da se sakrijem od kise i grmljavine.
Na njemu se dogodilo puno uspomena koje su mi pod nekim uglom promenile zivot.
Kada sam bio mali na tom mostu sam se borio protiv jednog sada nejakog decaka.
Most jeste star,ali je bas izdrzljiv i lepo je ofarban znam da ga je neko skorije farbao.
Danas sam dosao do ovog mesta da malo pogledam groz bistru reku.
I da se podsecam starih uspomena.
Odjednom je pocela oluja.
Potrcao sam sto brze kuci da se sakrijem od kise i grmljavine.
Uto Maj 08, 2018 8:34 pm
Shigeru Uzunami
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Krenuo sam putem koji me je vodio do mosta Sena i kada sam kročio na samom mostu prišao sam do ograde i udubivši svoj pogled ka horizontu sam se zagledao u prirodu koja mi je barem malo pomogla da makar malo odstranim svoja negativna osećanja. Pogled sa mosta na prirodu me je uvek smirivao i davao neki osećaj olakšanja koji mi je teret sklanjao malo po malo i uživao sam u ovakvom pogledu. Noć je padala i nebo je imalo onu mračno plavu boju koja se polako i sve više i više pretvarala u crnu boju dok konačno po celom nebu ne zavlada mrak. Ostao sam na ovakvom mestu kako bih posmatrao takav prizor pre nego što se vratim kući da legnem i budem odmoran za sledeći dan.
Mada, to je bilo sve što bih mogao danas da uradim.
Mada, to je bilo sve što bih mogao danas da uradim.
Sub Mar 02, 2019 2:55 pm
Altairrr
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Altair je bio naslonjen na ogradu mosta Sena. Gledao je u reku koja je proticala ispod njega. Nakon par minuta kiša je počela da pada, ocrtavajući krugove na vodi. Altair je odlučio da ostane jer kiša nije bila toliko jaka, a imao je i kišobran sa sobom.
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu