Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

NARUTO NINJA

WAY

Ishigai - AteistaPet Okt 11, 2024 9:44 pmWaimaru
Ishigi vs AzoriPet Okt 11, 2024 6:17 pmNNW Game Master
Biram KlanPet Okt 11, 2024 1:27 pmNNW Game Master
Biram klanČet Okt 10, 2024 10:43 pmIshigi
Odabir KlanaSre Okt 09, 2024 9:22 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSub Sep 14, 2024 7:25 pmsunashi
klanPon Sep 09, 2024 3:19 pmNNW Game Master
Mikijev genin ispit.Čet Maj 16, 2024 4:43 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSre Maj 01, 2024 1:32 pmSieghart
☮ Iron Shackles Dungeon ☮Pon Apr 29, 2024 7:56 pmDante
☮ Forgotten Stars Dungeon ☮ Uto Apr 23, 2024 4:37 pmNNW Game Master
testNed Apr 21, 2024 8:12 pmNNW Game Master
Shin vs DanteSub Apr 20, 2024 9:27 pmDante
Dante VS AburoSub Apr 20, 2024 3:50 pmDante
☮ Ancient Maze Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 9:26 pmS
☮ Cursed Labyrinth Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 8:32 pmDungeon Master
Kuća od AburaUto Apr 16, 2024 4:02 pmAburo
KlanPon Apr 15, 2024 2:16 pmNNW Game Master
MisijeNed Apr 14, 2024 11:19 pmSieghart
Dusko - PatakNed Apr 14, 2024 4:47 pmTakuya
PomocSre Jan 24, 2024 3:03 pmNNW Game Master
Miv vs Ragnarok YukiUto Jan 09, 2024 4:32 amBojdza
Punk Hazard Sub Dec 23, 2023 4:16 pmItachi Uchiha
Super finale: Arsen Uchiha Vs SoulČet Dec 21, 2023 11:50 pmArsen Uchiha
Round 6:Arsen Vs ZarashiSre Dec 20, 2023 11:33 pmArsen Uchiha

Darukyna Kuca

Sub Dec 16, 2017 2:14 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Njena porodica se proslavila u velikim borbama. Plemici koji bi dali zivot za svoje selo, nindze hrabrog srca. Uvek formalni, umereni u svemu i voljni da pomognu drugima. Njihova kuca, koju su ljudi smatrali za mini dvorac, lezala je na izlazu iz sela.

Uz gusto zbijenu sumu koja ih je okruzivala, mogli su da uzivaju u prirodi. Suma je bila simbol njihovog Senju klana i smatrali su je svojom zastitnom amajlijom, pa su se zato trudili da je prosire i zastite.

Darukyna Kuca - Page 6 Dou2id10

Cesto su se ovde odrzavali balovi i prijemi velikih ljudi i zvanicnika. Ljudi iz ove kuce su bili veoma gostoljubivi

Darukyna Kuca - Page 6 Royal_10

Poslednji put izmenio Daruky Hikashi dana Uto Jan 02, 2018 9:18 pm, izmenio ukupno 2 puta
Sub Feb 10, 2018 12:26 am
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nema problema. Vidimo se!

[i][font=Times New Roman]Cim je spomenuo Makishimu znala je da tu ima necega. Kao da se spremalo nesto veliko, a to jedino kao i uvek ona nije znala. Pitala se da li je njen brat umesan u ovo. Sve joj je bilo sumnjivo. Jos neko vreme je ostala u vrt, a zatim usla u kucu, lagano penjajuci se uz stelenice ne bi li dosla do svoje sobe i odmorila se. Svi su spavali, a njeno umorno telo je klonulo i utonula je u duboki san.

Darukyna Kuca - Page 6 Large17
Sub Feb 10, 2018 7:51 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Tumarajući ulicama naredno jutro setio se svojih reči da će se ponovo videti sa Daruky u narednih par dana. Nije mislio da će naredni susret biti toliko brzo ali zašto da ne, prolazivši u blizini njene kuće odlučio je da svrati opet. Ovaj put će mu ulazak biti pristojniji, popeo se do ulaznih vrata i tri puta snažno pokucao. Vreme je bilo i previše toplo pa se već moglo videti par kapljica znoja na njegovom čelu, a on sam je bio zadihan. Nije bio veliki ljubitelj leta, sva sreća na misiji na kojoj je bio godinama nije bilo toliko toplo jer je u pitanju sever zemlje. Učinilo mu se da čuje korake sa druge strane vrata koji su razbili njegove misli i koncentraciju pa je odlučio da sačeka.)
Sub Feb 10, 2018 7:59 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zacuvsi kucanje uputila se uzurbano ka vratima. Ocekivala ga je. Samo on je mogao doci sada. Zadihano je pruzila ruku ka vratima i otvorila ih uzbudjeno. Sa druge strane stajao je on. Nasmesila se i pogledala ga, njen pogled je prelazio preko celog njegovog tela - od glave do pete.

Ocekivala sam te. Udji!

Darukyna Kuca - Page 6 200071SSR-Shibuya-Rin-Cool

Usla je unutra, dosavsi do dnevne sobe okrenula se ka njemu, rekla mu da se udobno smesti i ponudila ga je cajem. Zanimalo ju je sta je to sto joj ima reci i kakva mu je pomoc potrebna, pa je zurila da sto pre dodje do toga.
Sub Feb 10, 2018 8:03 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mora da sam baš ostavio utisak juče.

(Rekao je nasmejavši se kiselo dok je posmatrao nju kako se smeši, pomislio je možda kako ima neki tajni plan, jer nelogično je da je toliko srećna da ga vidi kada je juče bila šta više nepoverljiva, uplašena.. zatvorena..tužna i šta već ne, zapravo verovatno bi mu lakše bilo da nabroji emocije koje nije pokazivala. Seo je u fotelju i naslonio ruke na njene naslone, konačno osetivši olakšanje u svim delovima tela koji su napeti od celodnevne šetnje s jednog mesta na drugo.)

Ili te prosto zanima objašnjenje za sve ono počevši od pre osam godina do juče.

(Sada ju je gledao malo ozbiljnijim pogledom)
Sub Feb 10, 2018 8:40 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejala se sarkasticno, odmahujuci glavom.

Ha-ha-ha, vrlo smesno. Nego, ne rece mi da li si za caj?!

Kao da je vec ocekivala pozitivan odgovor, uputila se ka kuhinji da nastavi vodu.

Secas li se ovoga mesta? Secas li se kako je pre izgledalo? Ovde smo se cesto igrali kao mali, dok su nasi roditelji caskali uz caj...

Uhvatila ju je nostalgija. Bili su to njeni bezbrizni dani, cak i kada ju je brat napustio nije bila sama.
Sub Feb 10, 2018 8:51 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Pratio ju je do kuhinje, usput razgledavši enterijer ove kuće, nije bio tu godinama ali se nije mnogo promenilo..osim novog nameštaja tu i tamo i uređenih zidova i dalje je sve bilo isto.. miris svežine se širio hodnicima a celokupna građevina je slala neke čudne vibracije..veličina, čast. Prijateljstvo.. porodica, sve ono što je propustio tokom niza godina, nije želeo da odma pređe na stvar ali je želeo malo da se našali sa njom pamteći kako je uvek bila burna i reagovala preterano na sve, plašljiva kao neki mali zec, verovatno da je neko ne bi razumeo ili video kakva je zapravo. Rekao je još davno da se neće truditi više da je razume ali prosto ga je nešto vuklo. Prišao joj je dok je kuvala čaj i bez reči je zagrlio obmotavši ruke oko nje.)

Bu!

(Nasmejao se i očekivao neku njenu preteranu reakciju, gurao ju je van granica prijatnosti želeči da vidi da li se imalo promenila.)

Sećam se, bio sam na misiji...nisam umr'o skroz. Kad smo kod toga..o tome sam na neki način i hteo da popričamo.
Sub Feb 10, 2018 9:11 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije ni primetila da ju je pratio. Kada ju je iznenada zagrlio odskocila je i prosula vodu.

Da li si normalan??? Covece... Sad moram sve ponovo...

Darukyna Kuca - Page 6 Mei_aihara___render___by_eliza_by_elizascarletlp-daam9pr

Obrisala je prosutu vodu i nastavila novu. Vratila se u dnevnu sobu i sela na kauc izdahnuvsi.

Dakle, slobodno kreni sa pricom, slusam.

Pomno ga je gledala, zeleci da ne njegovim usnama ocita savrseno svaku rec koju bi izgovorio. Smatrala je da je ovo nesto vazno, nesto sto bi je takodje zainteresovalo i mozda joj promenilo zivot iz korena.

Darukyna Kuca - Page 6 6bc3d021a71b97d35441c3ec48b4bc45e13288ff_hq
Sub Feb 10, 2018 9:25 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Vratio se nazad i seo pored nje okrenuvši se prema njoj tako da je jednu ruku prebacio preko naslona, ispratio je njen pogled i shvatio šta radi pa je samo spustio svoj pogled.)

Pa ne znam koliko znaš pa ti neke stvari ne mogu reći, jer nisu moje da ih kažem.. desio se jedan strašan čin pre nego što sam odlučio da odem na misiju, ja sam bio neposredno u tome i jedini sam pomogao i verovao toj osobi.. ali onda ta osoba se udaljila od mene, odgurnula me na neki način i povredila, kada je došlo do toga da mi je neko dao priliku da napustim ovo mesto nisam ni razmišljao prosto sam to uradio, valjda sam na neki način hteo da pobegnem od problema ali problem nije pobegao od mene. Čekao me je.. skoro sam se vratio posle osam godina, osam dugih godina.

(Zastao je i uzdahnuo, glas mu je zadrhtao a on je nastavio.)

Sedeo sam u kafiću sa Makishimom i....

(šapnuo joj je na uvo ko je ušao.)

Ta osoba me je gledala, streljala pogledom osetio sam oči na sebi..setio sam se zvuka koraka.. prepoznao sam i pre nego što sam video,  razgovor nismo vodili direktno ali smo..

(Ponovo joj je šapnuo upitvši je o tome kako je razgovor tekao, preko koga.. šta su posle radili.)

Nakon toga videli smo se par puta u par dana, i sve je bilo bolje..rekao sam toj osobi razloge zašto sam morao da odem.. sve osim jednog, a to je..

(Ponovo joj je šapnuo.)*

I sada meni treba pomoć ovakva, zaista nemam koga drugog da pitam..ti si mi prijatelj od detinjstva..

(Naslonio se šapnuvši joj ovaj put nešto malo duže.)**

Nemam poverenja više u nikoga.. samo znam da sam napravio glupost, i bio kukavica..ali ovde u kampu svako skriva neke namere, i niko nije skroz iskren..ja drugačije ne mogu saznati to osim ukoliko mi ne pomogneš, znaš da ja neću praviti nikakve nepromišljene korake.. dugovaću ti uslugu, a veruj mi koristiće ti nekad usluga od nekog kao što sam ja. Kad bih znao da mogu da verujem ja bi pitao to direktno ali.. ma sve ti je već jasno.

(U pozadini se čulo ključanje vode, pa joj je skrenuo pažnju na to.. toliko je bio okupiran svojim mislima da je zaboravio i na čaj i na to šta hoće da kaže a sve što je rekao je nekako bilo... klimavo, i teško za razumeti. Nadao se da neće puno stvari morati da objašnjava jer mu nije bilo do toga.. nije znao ni kako se ona oseća povodom njegovog povratka ali je ipak očekivao pomoć od nje, ni sam ne znajući zašto..samo je znao da nije mogao sam.)

Da inače sedeli smo svi juče ili preključe u poslastičarnici.. Raneki, Boa, Robin, Makishima i ja... pošto sam ranije pričao sa Ranekijem o tome kako je Boa tužna što ne pokazuje tolko dobro emocije i što je izbegava i što se ne viđaju često i tako dalje, posavetovao sam ga da uradi nešto i napravi korak dalje.. i tako dok smo sedeli, ona se prislonila na njega dok su se držali za ruku i ja sam mu namignuo a on je iskoristio momenat i poljubio ju je, nije da tračarim ali mislim da si to i ti već dugo čekala ali zaista je bio divan prizor! tako da.. budi ponosna što sam uspeo da ga nagovorim.

(Nasmejao se glasnije sad već malo ali ipak zabrinuto jer je čekao odgovor od nje na sve ovo.)

Sub Feb 10, 2018 9:47 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Izvini me na momenat.

Rekla je i otisla kako bi skinula kljucalu vodu. Nije ga pitala od cega zeli caj, pokusavajuci da potvrdi svoje misljenje da je on njen drug iz detinjstva i da ce shvatiti da mu je skuvala njegov tada omiljeni caj. Sa osmehom mu je prisla i dala mu caj, a zatim sela pokraj njega.

Darukyna Kuca - Page 6 Milk-tea-with-white-chocolate-bonjour-koiaji-patisserie-14

Za pocetak cu ti reci da ne trebas nikome verovati, pa ni meni. Ja te necu izneveriti, ali ipak mora postojati granica. Ne verujem vise ni rodjenom bratu. Ne znam da li znas, ali to je bilo nakon sto si ti otisao... Raneki... Napustio nas je i vratio se tek nakon sest godina i sada odjednom je sve u redu, ali ja mislim da nije. Dakle on i Boa su stvarno zajedno. Tako sam i mislila...

Tada je malo spustila glavu ne znajuci sta da misli. Bila je srecna zbog njih jer je zelela da oni budu zajedno, ali ujedno je i bila razocarana u brata, jer je smatrala da ju je slagao.

Sto se tice osobe koja ti se svidja, mislim da ne trebas preterivati. Zasto joj jednostavno ne bi rekao sta osecas? Mozda i ona oseca nesto prema tebi.

Tada je podigla glavu i sa ozbiljnoscu ga pogledala. Sada nije bilo mesta za patetisanje.

Takodje, imam pitanje za tebe u vezi sa Makishimom. Da li si umesan u njegove planove?
Sub Feb 10, 2018 10:05 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Uzeo je šoljicu u ruku i popio mali gutljaj još vrućeg čaja, zagrcnuo se i kreno da diše kao pomahnitao, kada je došao do reči rekao je.)

Još uvek praviš divan čaj, a ja sam još uvek nesmotren! nego što se tiče toga.. to nije odgovor na moje pitanje da li ćeš mi pomoći, i to ne ide tako lako... mi smo komplikovane osobe.. i iza svega toga ima skoro decenija teškog perioda, mučenja, razmišljanja, napuštanja.. sve se to skupilo ne možeš samo prosto reći, ej znaš...pre osam godina si mi se dopadala.. zar ne? jedini način je taj koji sam ti rekao.. i saznaćemo jedino tako.

(šapnuo joj je još jednom kako, odmahnuo je glavom i nastavio.)

Što se tiče Makishime, koje tačno planove..? ima ih više..Ja sam te napustio na osam.. izgleda da je svima lakše da pobegnu kad je teško..

(Nastavio je da pije svoj čaj pa se vratio temi.)

Znaš koliko snage mi je trebalo da te pitam za ovo... molim te.. prosto nema drugog načina, moram se uveriti da bih mogao bilo šta da uradim.

Sub Feb 10, 2018 10:26 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hvala ti. Pa vidi, naravno da joj neces tek tako reci to, ali zasto joj jednostavno ne bi dao vremena? Ona mi je prijateljica i jednostavno ne zelim da je povredim. Nadam se da me razumes, ali moracu da te odbijem. Ali ako zelis mogu popricati sa njom i otkriti sta misli o ocesa prema tebi. Zao mi je, ali to je sve sto mogu sada da uradim. Razumem tvoju uznemirenost, ali znaj da ima vremena i vreme ce pokazati svoje.

Bilo joj je krivo sto nije mogla da mu pomogne onako kako je on to hteo, ali znala je da cini pravui stvar. Nije zelela da ucestvuje u tom trouglu koji ce kontrolisati ljubomora njene prijateljice.

Sto se tice Makishime, ne znam ni sama koji su mu planovi. Rekao je da cemo popricati o tome i da cu saznati sve, ali se nismo videli od tada. Cini mi se kao da smera nesto veliko, pa sam zelela da saznam da li si ti umesan u to. Moze li biti da su i ostali umesani? Pricaj mi vise o tome.
Sub Feb 10, 2018 10:34 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Vratio je šoljicu čaja na sto i ustao, sagnuvši pogled, izgubio je osećaj poverenja a njega je zamenio osećaj razočarenja. Reći nekome nešto tako a da te oni odbiju kao psa, možda je pogrešio što se uopšte vratio..sva sreća ispit je za dva dana, samo toliko je morao da sačeka.. i da ponovo ode.)

Ostajem u kampu još dva dana, a onda ga napuštam. Hvala što si me saslušala, što se tiče planova to ne mogu da otkrijem, i ne želim. Žao mi je što sam te umešao u ovo..šta više žao mi je što sam potrošio tvoje vreme. Idem kući da odspavam, ako me neko bude tražio nisi me videla, a možda ćemo se videti opet za nekoliko godina kada me prođe sve ovo.

(Krenuo je prema izlaznim vratima, osećajući neku vrstu anksioznosti..svojevrsna bol koju neko oseća kada mu neko zakuca vrata ispred nosa, stegao je pesnicu..setio se baš toga kako mu je ta osoba već jednom to uradila ranije.. nije mogao biti srećan kad ode mislio je na nju, a kada je bio tu nije mogao da je gleda.)

Voleo bih da može drugačije..

(Rekao je okrenuvši se preko ramena i polako dolazeći ispred vrata čekajući da ga isprati, a u istinu se isključio i nije želeo da čuje ništa što bi mu rekla.)
Sub Feb 10, 2018 11:04 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dakle ne zelis da ti pomognem na drugaciji nacin? Zao mi je sto ne mogu da uradim nista drugo za tebe, stvarno jeste, ali sta je tu je.

Krenula je za njim kako bi ga ispratila.

Kada ces se ponovo vratiti? Nadala sam se da cemo popricati jos malo.

Primetila je da je uvredjen i malo ju je to nerviralo. Ocekivala je da ce je razumeti, pa ipak on nije.

Nadam se da me razumes... Ne mogu da idem protiv sebe i svojih uverenja i ne zelim da iko ispasta i pati. Znaj samo da ce ti vrata moga doma uvek biti otvorena.
Sub Feb 10, 2018 11:10 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne, možeš mi pomoći tako što ćeš ćutati o ovome, i to baš ćutati. Ne spomenuti nikome i nikada, jer sam jako netrpeljiv prema izdaji, a bilo koji drugi način bi me samo povredio tako da mi ne možeš pomoći, jer je poznajem mnogo bolje i mnogo duže, ovo je bio jedini način. Neću se vratiti, ovaj put ne.. ne mogu, što se vrata tiče, verovatno će biti otvorena od siline udarca kojim si ih zalupila u moju facu..pa će se shodno tome otvoriti odmah, vidimo se na ispitu prijatelju, nismo se videli..najbolje tako.

(Boja glasa je odavala sarkazam dok je izgovarao poslednju rečenicu, ali pošto je već bio umoran i nije imao želju da nastavlja priču uradio je Substitution jutsu i zamenio se sa kamenčićem koji je stojao dole uz stazu, iskoristio je to da ubrza i izašao je na ulice kampa.)

#card6

Sub Feb 10, 2018 11:41 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se probudila veoma naspavana. Mnogo se lepo osećala. Konačno se naspavala. Prisećala se svih dogadjaja od prethodnih dana i shvatiala da je nešto kopka. Premotavala je film u sebi i shvatila da je u pitanju Makishima: nije pričala sa njim i osećala se jako loše zbog svega što se dogodilo. Nije ni sama shvatala zašto ali morala je da se vidi sa njim. Zato je ustala iz kreveta, obukla se, pokupila DoMinJuna i krenula.
Ned Feb 11, 2018 9:43 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kain je posle plivanja i ronjenja u toplom izvoru odlučio da krene kući. Šetavši se ulicama kampa, pao mu je na pamet susret sa Daruki u šumi. Napolju je žarilo prepodnevno sunce, dobio je neku iznenadnu želju da se nadje sa njom.

"Mogao bih da se prošetam do njene kuće i da vidim šta radi, možda bi mogli da odemo u šetnju ili nešto."

Kuća Senju klana je bila jedna od više raskošnih u samom kampu, ako ne i jedina. Ogromna vila se mogla videti kako štrči iz centra grada, bez obzira što se nalazila duboko u šumi. Požurio je. Put do kuće je bila obična uska uličica, sa visokim kamenim stubovima, na kojima su bili okačeni fenjeri. Stigao je do vile, i pokucao par puta na velikim vratima Senju kuće.

Poslednji izmenio Kain dana Ned Feb 11, 2018 10:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Ned Feb 11, 2018 9:56 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Topao letnji dan bez ijednog oblacka na nebu. Daruky je spremala dorucak. Kod kuce nije bilo nikoga. Roditelji su joj imale obaveze, dok joj je brat izasao napolje. Zacuvsi kucanje na vratima prisla je i otvorila ih. Ugledavsi Kaina neprijatno se iznenadila.

Oh Kaine, nisam te ocekivala. Pa sta te dovodi ovamo?

Upitala ga je zacudjeno. Nisu se bas dugo poznavali, a kamoli dobro.
Ned Feb 11, 2018 10:19 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Dovukao se do Darukyne kuće jedva nekako, nije se baš toliko dobro osećao. Glava mu je pucala od one rasprave i svega, pomislio je da može da ode da se vidi sa Daruky, taman da reše ono što su imali i da popiju onaj čaj. Bilo je malo nekulturno od njega što je onako otišao, planirao je da se izvini ali prvo da je malo zeza. prilazeći vratima video je Kaina i Daruky, odlično pomislio je i nastavio da hoda prema njima.. popeo se do vrata i prišao Daruky zaobilazeći Kaina, zagrlio ju je i poljubio u obraz.)

Zdravo dušo.

(Rekao je malo šaljivim tonom ali internim koji je mogla samo ona da provali, kad su bili mlađi imali su običaj da se tako šale pred drugima jer im bude dosadno ili su prosto želeli da se zabave i vide reakcije drugih.)

Došao sam da ti se izvinim.

(Okrenuo se prema Kainu i samo se nasmešio pozdravivši ga.)

Ned Feb 11, 2018 10:25 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hanzo...

Shvatila je njegovu salu, ali nije razumela zasto je to uradio sada. Pogotovo ne nakon onoga juce. Bila je iznenadjena njegovim ponasanjem. Nije znala ni da li to ima veze sa Kainom, da li se njih dvojica uopste poznaju. Pa ipak je prihvatila njegovu salu. Uzvratila je zagrljaj, cekajuci da joj Kain kaze zasto li je dosao.
Ned Feb 11, 2018 10:28 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Na njegovom licu ispoljavale su se mešane emocije. Bio je srećan, okolina oko njega prosto je vrvila pozivitnom energijom. Voleo je komplikovanu arhitekturu i samim tim što je bio u blizini jedne ogromne vile, pune detalja na samim vratima i zidovima kuće, na njemu se videla neka vrsta zadovoljstva. Ubrzo se trgao iz svojih misli. U medjuvremenu pojavio se Hanzo, njegov poznanik. Pozdravio se osmehom i klimnuo mu je glavu, pozdravljujući ga.

"Pa, setio sam se našeg susreta u šumi, i nikada nismo stigli baš da realizujemo ono druženje uz čaj, ili kako god. Pomislio sam ono, topao je dan, zašto ne odemo na sladoled?"
Ned Feb 11, 2018 10:32 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Spremila sam dorucak, pa ako hoces prvo udji i pridruzi mi se. To vazi i za tebe Hanzo.

Rekla je pokazavsi im rukom na unutrasnjost kuce. Nasmesila se i krenula unutra, ocekivajuci da ce njihov odgovor biti potvrdan. Postavila je hranu na sto i stojeci ih sacekala.

Darukyna Kuca - Page 6 Tumblr_static_4uka6psqoomcsk4kwckcwk4wo_2048_v2
Ned Feb 11, 2018 10:35 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Nasmejao se i ušao za njom nastavljajući  da objašnjava.)

Pa znaš draga..juče sam preterao malo..i hteo sam da kažem da ja tebe ipak volim, i da nisam prosto razmišljao u tom trenutku..bio sam nervozan.

(Nasmejao se i očima pokazao u nazad prema Kainu da bi shvatila da se samo šali ali mu je dosadno pa hoće da zeza Kaina, trebala je do sada da shvati i da se prebaci na šalu.)
Ned Feb 11, 2018 10:44 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klimnuo je glavu na Darukin poziv, i bez oklevanja pratio ju je ka trpezariji. Unutrašnjost vile je bila još lepša, dugačke zavese, razne egzotične biljke i umetnička dela velikih umetnika Shinrai kampa. Razgledao je razne skulpture i grnčariju po trpezariji. Seo je na svoje mesto i rekao:

"Prosto ostao sam bez teksta.. Ovo mesto može da se poredi sa rajom."

Rekao je to šaljivim tonom, a potom gledao Daruki kako nam servira pribor i kako donosi razne poslastice na sto.
Ned Feb 11, 2018 10:50 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

U redu je Hanzo.

Shvatila je njegovu salu i namigla mu je u znak slaganja.

Pa i nije bas tako Kaine... Sedite i raskomotite se.

Sela je zajedno sa njima i pocela da jede.

Prijatno narode!

Nastavila je sa jelom, razmisljajuci o tome sta li ovaj put Hanzo smera. Bilo joj je cudno da se odljuti tako lako i brzo.
Ned Feb 11, 2018 10:57 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Seo je za sto sa njene leve strane tako da mu je ona bila sa desne strane, gledao ju je u oči, i smeškao se. Bilo je to bezbrižno vreme kada bi mogao da se šali prosto i zaboravi na svake probleme koje je imao. Posebno na onaj od danas kada je neko mogao da pogine, shvatio je da je ceo život previše kratak da bi ga tek tako otpisao. Ponekad mu je drago da ima takvog prijatelja pored sebe.)

Pa znaš, danas sam ti video brata.. tačnije izašli smo zajedno..

(Kratko je bacio pogled na Kaina signalizirajući da će joj pričati posle, nije mogao da se toliko fokusira na tako bezazlene razgovore jer je mislio da će eskplodirati ali je ulagao mnogo snage da održi bezbrižan izraz lica, pojeo je par zalogaja od Ramena kojeg nije jeo sigurno otkako je otišao iz kampa. A zatim joj je dao kompliment.)

Mnogo si se poboljšala u kuhinji otkako sam te zadnji put video, možda sam ipak napravio grešku što sam te napustio ranije.. nego ima puno hrane ovde.. očekujemo još nekog? ili i dalje voliš da jedeš puno.

(Nasmejao se i stavio ruku preko njene.)

Nego, možeš li mi napraviti jedan čaj, prošli put nisam stigao da popijem.
Ned Feb 11, 2018 10:59 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hrana ispred njega je bila na oko privlačna, koristeći pribor uzeo je par pilećih bataka i salatu, i krenuo da jede.

"Moram da se složim sa Hanzom, hrana je izvanredna."

Nasmejao se i nastavio je da jede. Pali su mu na pamet predstojeći chunin ispiti.

"Da li se vi prijavljujete na chunin ispite? Ove sezone kruže priče da će konkurencija biti jaka, ali mislim da sam spreman na izazov!"

Rekao je to kroz osmeh, pokušavajući da pokrene neku priču.
Ned Feb 11, 2018 11:05 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video si ga...

Pognula je glavu. Nije pricala sa bratom vec duze vreme, izbegavala ga je, iako je znala da ce jednom to morati da uradi.

Hvala. Aaa Hanzo ti zlocko mali! Napravila sam ovoliko hrane iz navike. Ja nikada nisam jela mnogo!

Darukyna Kuca - Page 6 Ff1ccaedfb600870487a48b8557359ee81c81546_00

Naravno. Kaine, zelis li i ti caj?

Uputivsi se ka kuhinji osvrnula se i dobacila mu:

Prijavila sam se, sta je sa vama?

Ned Feb 11, 2018 11:09 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pa kako drugačije bih mogao da te vodim na misije, i da te čuvam ako ne postanem jači blesice?

(Doviknuo joj je smejući se dok je odlazila, klimnuo je glavom na konstatacije što se tiče konkurencije.)

Ovaj ispit će biti zanimljiv, jedva čekam.

(Spustio je pogled na svoju uniformu i ispravljao je dugmiće.)

Pa draga za koga si spremala toliko mnogo iz navike, za sebe svakako! barem sam ja bio neplaniran ovde.

Ned Feb 11, 2018 11:18 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Osmeh mu ja bio od uha do uha. Dal je to bilo zbog prijatnih ljudi oko njega, prijatnog ambijenta ili još ukusnije hrane, u tom trenutku bio je zahvalan zato što se nalazio u njihovom društvu. Bacio je pogled ka kuhinji i viknuo:

"Posle ovakve ukusne gozbe prijao bih mi jedan čaj, hvala:"

Stavio je ruku preko stomaka, bio je sit.

"Pa predao sam prijavu, nadam se da će je uvažiti u skorijem periodu."

Ned Feb 11, 2018 11:29 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Isplazila se Hanzou, odmahnuvsi rukom.

Spremala sam za...

Tada je ucutala. Jednostavno nije zelela da prica o tome.

Ma nije ni bitno, ti ces uvek terati po svome, zar ne?

Skuvala je caj i donela im, sevsi ponovo na svoje mesto.

Dakle i vi cete biti tamo. Samo da znate da vas necu pustiti da prodjete ako mi zapadnete kao protivnici.

Nasmejala se zadirkivajuci ih.

Cak ni tebe dragi moj Hanzo.
Ned Feb 11, 2018 11:36 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne bih ni očekivao tako nešto od tebe, ali ja ću tebe pustiti ako zapadneš protiv mene..jer tvoja budućnost mi je važna, kao i sreća , za koga si spremala?

(Pogledao ju je u oči i pomalo je postao zabrinut, tek tako da prekine rečenicu u pola.. nešto se dešava a nije mogao da je pita tek tako pred Kainom, nije želeo da odaje nikakva dešavanja od skora, samo se snuždio i čekao bilo kakvo objašnjenje.)

Inače Raneki mi je rekao da nije ljut na tebe niti da te je lagao, i šta više zvučao je zabrinuto što si tako reagovala kad sam spomenuo njega i Bou

Poslednji izmenio Hattori Hanzo dana Ned Feb 11, 2018 11:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Ned Feb 11, 2018 11:48 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmešio se na Darukinu provokaciju.

"Bez obzira što si devojka, nemoj misliti da nećeš izaći iz te arene bez ikakvih posekotina"

Našalio se, zatim je uzeo gutljaj vrelog čaja. Brzo je odmakao čašu od njegovih usana. Čaj je bio ukusan ali prevruć, izgledalo je kao da je univerzum hteo da se osveti na prethodnu provokaciju vezanu za Daruki.

"Opekao sam jezik.."

Krenuo je da se smeje.
Ned Feb 11, 2018 11:54 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

setio sam se neku Daruyky posledji put se secam kada sam se borio snjom i kasnije smo tog dana pricali i druzili,posto sam isao ka njenoj kuci ja sam spremio kolace sa jajima jer je meni to omiljeno pa mislim da ce i njoj isto,a ovako za deyert ako je gladna kao godina jednu veliku parce torti,video sam njenu kucu i cuo sam da je jos neko unutra i da su vrata bila otvorena ali sam ipak kucao da ne bude da licim na lopova.
kuc kuc imali koga jel tu daryuky?
Ned Feb 11, 2018 11:59 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne zelim da me iko pusta! To je ispod moje casti! Uostalom, nisam ja toliko slaba koliko ti mislis.

Uvredila se i okrenula glavu.

Tako i treba Kaine, ali neces biti u stanju ni da me dotaknes. Polako samo, jos uvek je vruce.

Nasmejala se i otpila gutljaj svoga caja. Zacula je kucanje i otisla do vrata.

Zdravo Rio, izvini trenutno sam zauzeta. Mozes li da dodjes kasnije?

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Pon Feb 12, 2018 12:20 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Pon Feb 12, 2018 12:09 am
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Prišao joj je kad je otišla do vrata i obmotao je ruke oko nje. Čekao je da vidi da li će biti problema i koga to očekuje kad je to rekla šapnuo joj je.)

Stvarno koga očekujemo?

(Gledao je i dalje isprazno preko praga u daljinu i činilo mu se kao da je nazirao neke figure koje se primiču u pravcu vile ali nije mogao da odredi ko su, zatvorio je vrata i pogledao ju je.)

Molim te nemoj mi reći da očekujemo nekoga od ekipe...i nadam se da ono što smo pričali pre neki dan ostaje strogo između nas..nemoj da praviš probleme ili pričaš nekom.

(spustio je pogled)
Pon Feb 12, 2018 12:10 am
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je otvorio teska vrata svoje vile posle napornog dana. Od svega ovoga ga je previse bolela glava i vise se nije osecao uopste isto kao nekada. Nije mu bili ni do cega, da bude tacniji, zeleo je samo da ode, zatvori oci i ne misli ni o cemu vise. Raneki je zaputio ka svojoj sobi i tada je cuo veliku buku iz pravca kuhinje. Tada je pomislio da je tamo mozda i Daruky i da moze da poprica sa njom konacno o tome zasto je ona ljuta na njega, zato sto mu to nikako nije ulazilo u glavu. Raneki je usao u kuhinju i primetio da su tamo vec njegov dobar prijatelj i lik sa kome je do skoro sklopio krvni pakt, Hanzo, Daruky i neki nepoznati nindza koga do sada nikada nije video. Raneki je smoreno rekao svima u prostoriji.

Zanimljivo...Ko bi rekao da cu sresti ovakvu ekipu na okupu.

Rekao je Raneki i tada se naslonio na obliznji zid i prekrstio ruke.
Pon Feb 12, 2018 12:11 am
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

mislim tek sam dosao nebi bilo bas nesto fer,sigurno si zauzeta pa nema veze mogu ti ipak pomoci ako ti treba.
pitao sam je sa osmehom na licu koji su mi sijali zubi i cekao njen odgovr ali ako bas zeli da dodjem kasnije ja cu naravno doci ne bi bilo fer da je uznemiravam ali cu ostaviti kopru sto sam za nju napravio.
Pon Feb 12, 2018 12:17 am
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Bez ikakve uvrede, znaš da ništa loše nisam mislio."

Krenuo je da blago pirka u šoljicu kako bi mu se čaj ohladio. Zatim uzeo je kašičicu i sipao malo šećera u čaj.

"Jel ovo kamilica? Svidja mi se ukus. Uostalom, ko je to bio ranije na vratima?"

Od razne priče po sobi nije ni primetio Raneki-a.
Pon Feb 12, 2018 12:33 am
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hvala Rio, ali nije potrebno.

Vratila se nazad, izdahnuvsi.

Ne brini Hanzo, sve ostaje medju nama.

Nasmesila se i namignula mu. Tada je usao Raneki. Trgla se cuvsi njegov glas. Ostala je zatecena, pa je samo cutala, ne odgovarajuci Kainu. Nije znala kako da se ponasa, sta da kaze, gde da gleda. Bla je vidno uznemirena, Ugrizavsi svoju usnu, pognula je glavu, stezajuci pesnice i cekajuci. Ni sama nije znala sta, ali je ipak cekala.

Darukyna Kuca - Page 6 DGC-SUxXsAAZfIC
Pon Feb 12, 2018 12:57 am
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

oki doki docicu kasnije.
ostavio sam kopru sto sam joj doneo i napravio i naravno odbijala je moju pomoc oko necega,tako da sam video neko drvo i popeo sam se i cekao 5 sati skoro noc da padne da bih ponovo dosao i posmatrao sam i slusajuci neko ko je jos njom,nisam znao ko ali sam se sakrio punom zbuna tako da me nije videla ali su bile otkrivene moje oci da bih video kao i usi.
Pon Feb 12, 2018 1:48 am
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Pozdravio se na brzinu sa Daruky i zagrlio ju je još jednom.)

Izvini sad sam se tek setio da treba da uradim nešto, i da se nađem posle sa nekim, nadam se da ne zameraš.. svratiću sutra da popričamo o svemu nasamo, pošto danas nismo imali neku priliku za to.. imamo neke stvari da raščistimo ali može da sačeka.. vidimo se.

(Izašao je kroz vrata na ulice kampa.)
Pon Feb 12, 2018 11:11 am
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kain je primetio neku tenziju na Darukinoj faci. Nije navikao da gleda Daruki sa polu namrgodjenom facom, posebno zato što je nije ni poznavao toliko dobro i nije imao prilike ranije da je vidi u takvom stanju. Ustao je i prišao joj je, šaputajući:

"Da li je sve u redu? Treba li ti pomoć oko nečega?"

Izgledao je zabrinuto. Kain je brinuo za sve osobe oko sebe i nikada nije želeo da se neko oko njega oseća loše.
Pon Feb 12, 2018 11:29 am
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stajala je ukopana u mestu. Nije ni primetila kada je Hanzo izasao. Bila je nepomicna, sve dok je Kainov glas nije trgnuo iz soka. Tek tada je shvatila koliko je glupo izgledala i koliko je providno bilo da nesto nije u redu izmedju nje i njenog brata. Iako je znala da je uprskala stvar, ipak je odlucila da pokusa da popravi sve. Okrenula se ka Kainu odmahivajuci glavom i znojeci se.

Umm... Sve je u redu, oprosti. Malo sam zapucala...

Darukyna Kuca - Page 6 Violet10

Krajickom oka je jos uvek gledala u brata koji je stojao naslonjen u zid, strepela je da je shvatio i da ce sada hteti da poprica sa njom, a ona... Ona je samo zelela da pobegne sto dalje od toga. Jos uvek nije bila spremna.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Pon Feb 12, 2018 12:05 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pon Feb 12, 2018 11:37 am
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Za Kaina Daruki je bila providna u tom trenutku. Sve njene emocije su se videle po njenom ponašanju i gestikulaciji. Nije želeo da vrši jak pritisak nad njom, stavio joj je ruku na rame i rekao:

"Vidi se na tebi da ti nije dobro. Želiš li možda na kratko na svež vazduh da izađeš? Verujem da će ti biti bolje."

Nasmejao se čekajući Darukin odgovor.
Pon Feb 12, 2018 12:03 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Jos vise se uznemirila videvsi da je Kain shvatio da sa njom nije nesto u redu. Odlucila je da improvizuje.

Da, da! Vazi! Ovde je malo zagusljivo, potrebno mi je vazduha.

Poklonila se u znak pozdrava, a zatim izasla sa njim napolje i izdahnula.

Oprosti sto ti pravim probleme. Bas sam nesmotrena.

Darukyna Kuca - Page 6 Tumblr11

Izgovorila je to sa drhtavim glasom. Zatim se okrenula i uputila ka kapiji.

Hajdemo na sladoled, ja castim!
Pon Feb 12, 2018 12:12 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klimnuo je glavom i krenuo je za njom, jedva je mogao da uskladi njegove korake sa njenim ubrzanim.

"Polako Daruki, ne trkamo se.. Smiri se malo, udahni duboko, ne bi ti škodilo znaš?"

Dahtao je, pokušavajući da je sustigne.

"Ne moraš da kriješ ništa od mene, nismo neprijatelji.. Ako te nešto muči, tu sam."
Pon Feb 12, 2018 12:15 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

U redu sam sada, ne brini.

Sacekala je Kaina. Zurila je toliko, da nije ni primetila da je on jos uvek ostao u dvoristu.

Oprosti.

Krenula je da se smeje i odlucila da ne misli sada ni o cemu drugom, osim o tome kako ce da uziva u ovako lepom danu. Nije zelela da dozvoli da joj ista pokvari to. Ostavice svoje probleme za kasnije i dobro razmisliti o tome kako da ih resi. Nije zelela da Kain brine, niti je zelela da ga opterecuje. Takodje, nije mu jos uvek dovoljno verovala, nikome nije, pa je odlucila da precuti sve.

Hvala ti Kaine.

Rekla je, a zatim nastavila sa njim ka ulici, razgledajuci unaokolo.
Pon Feb 12, 2018 1:07 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Vratila se kuci, uzurbano usavsi na zadnja vrata. Nije zelela da je iko primeti, pogotovo ne brat. Sada nije imala vremena za pricu. Popela se uz stepenice u usla u svoju sobu, prevrcuci po policama kako bi nasla knjigu.

Ah tu si...

Rekla je, zgrabila knjigu uputivsi se ka biblioteci.

Darukyna Kuca - Page 6 Tumblr12

Bila je oprezna. Iako je zurila, trudila se da se isunja kako niko ne bi ni primetio da je uopste bila tu. Imala je srece da su svi bili ostali u dnevnoj sobi. Pa ipak, srce joj je ubrzano lupalo od straha da ce se sada susresti licem u lice sa bratom. Kada je izasla iz dvorista odahnula je i nastavila put ka biblioteci.
Uto Feb 13, 2018 2:10 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je idalje stajao zacudjen i posmatrao celu situaciju. Niko nije ni primetio njegovo prisustvo ili su se bar trudili da ne primete. Osecao je blagi bes u sebi ali u isto vreme i neku setu. Nakon sto su svi izasli iz kuce, a da ga cak i ne pozdrave Raneki je nervozan otisao do vrata vile i snazno ih otvorio kada je izlazio iz nje. Bes je kiptela iz njega.
Pet Feb 16, 2018 4:41 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Probudila se sa velikim bolom u glavi. Drzeci se za istu, lagano je sisla niz stepenice. Kuca je ponovo bila prazna, a ona je ovoga puta stvarno zelela da poprica sa bratom, morala je. Prazne prostorije su joj ostavile prazninu u dusi. Zasto ga nije bilo bas sada kada je bila spremna na taj pohod? Jos uvek nije znala da je on na misiji. Roditelje nije cesto vidjala jer su imali posla, a on joj licno nista nije rekao, verovatno zato sto ga je izbegavala. Ili... Mozda je on bio ljut na nju? Mozda on njoj nije mogao da veruje? Razne misli su joj se rojile u glavi.
Pristavila je caj, ne bi li joj on pomogao da ublazi bol u glavi. Sela je u trpezariju i drzeci se jos uvek za glavu, oslonila je lakat te ruke na sto, oslanjajuci se na svoju omanju saku pognute glave. Ostala je u tom polozaju neko vreme, a zatim podigla glavu, gledajuci u sat. Svaki minut joj se cinio kao vecnost. Vecnost koja joj je razdirala dusu duboko. Cekanje ju je ubijalo. Skoro je zadremala, ali ju je probudio zvuk kljucale vode. Miris caja i tisina. Sve je bilo monotono, ponovo je bila sama. Popivsi caj, oslonila se glavom na sto i tu utonula u san, prolivsi po koju suzicu.

Darukyna Kuca - Page 6 1460945885-76d11be9da4bc05bb271843ea1ee6eae
Sponsored content

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu