Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

NARUTO NINJA

WAY

Ishigai - AteistaPet Okt 11, 2024 9:44 pmWaimaru
Ishigi vs AzoriPet Okt 11, 2024 6:17 pmNNW Game Master
Biram KlanPet Okt 11, 2024 1:27 pmNNW Game Master
Biram klanČet Okt 10, 2024 10:43 pmIshigi
Odabir KlanaSre Okt 09, 2024 9:22 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSub Sep 14, 2024 7:25 pmsunashi
klanPon Sep 09, 2024 3:19 pmNNW Game Master
Mikijev genin ispit.Čet Maj 16, 2024 4:43 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSre Maj 01, 2024 1:32 pmSieghart
☮ Iron Shackles Dungeon ☮Pon Apr 29, 2024 7:56 pmDante
☮ Forgotten Stars Dungeon ☮ Uto Apr 23, 2024 4:37 pmNNW Game Master
testNed Apr 21, 2024 8:12 pmNNW Game Master
Shin vs DanteSub Apr 20, 2024 9:27 pmDante
Dante VS AburoSub Apr 20, 2024 3:50 pmDante
☮ Ancient Maze Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 9:26 pmS
☮ Cursed Labyrinth Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 8:32 pmDungeon Master
Kuća od AburaUto Apr 16, 2024 4:02 pmAburo
KlanPon Apr 15, 2024 2:16 pmNNW Game Master
MisijeNed Apr 14, 2024 11:19 pmSieghart
Dusko - PatakNed Apr 14, 2024 4:47 pmTakuya
PomocSre Jan 24, 2024 3:03 pmNNW Game Master
Miv vs Ragnarok YukiUto Jan 09, 2024 4:32 amBojdza
Punk Hazard Sub Dec 23, 2023 4:16 pmItachi Uchiha
Super finale: Arsen Uchiha Vs SoulČet Dec 21, 2023 11:50 pmArsen Uchiha
Round 6:Arsen Vs ZarashiSre Dec 20, 2023 11:33 pmArsen Uchiha

Darukyna Kuca

Sub Dec 16, 2017 2:14 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Njena porodica se proslavila u velikim borbama. Plemici koji bi dali zivot za svoje selo, nindze hrabrog srca. Uvek formalni, umereni u svemu i voljni da pomognu drugima. Njihova kuca, koju su ljudi smatrali za mini dvorac, lezala je na izlazu iz sela.

Uz gusto zbijenu sumu koja ih je okruzivala, mogli su da uzivaju u prirodi. Suma je bila simbol njihovog Senju klana i smatrali su je svojom zastitnom amajlijom, pa su se zato trudili da je prosire i zastite.

Darukyna Kuca - Page 7 Dou2id10

Cesto su se ovde odrzavali balovi i prijemi velikih ljudi i zvanicnika. Ljudi iz ove kuce su bili veoma gostoljubivi

Darukyna Kuca - Page 7 Royal_10

Poslednji put izmenio Daruky Hikashi dana Uto Jan 02, 2018 9:18 pm, izmenio ukupno 2 puta
Sub Feb 17, 2018 10:47 pm
Uriel
Uriel
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Nosio je tamno plavi kaput sa ogrtačem dok je u ruci nosio dokumentaciju i informacije o Darukynim učenicima, bilo mu je naređeno da joj to preda lično, jer su se u poslednje vreme dešavale neke malverzacije koje dolaze iz srca kampa.-

Ako ne grešim to je ta kuća.

-Zakucao je tri puta sačekavši odgovor-
Sub Feb 17, 2018 10:53 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Probudilo ju je kucanje. Tek tada je shvatila da je zadremala. Ustala je sa stolice i uputila se ka vratima. Glava ju je jos uvek bolela. Njeno bezivotno telo se teturalo, a kosa joj je bila razbarusena. Otvorila je vrata i sa poluotvorenim ocima pogledala u mladica koji je stajao ispred nje.

Izvolite?

Rekla je, a zatim nastavila tiho, trljajuci oci.

Roditelji mi trenutno nisu tu, ali mogu ja da im prenesem poruku...
Sub Feb 17, 2018 10:56 pm
Uriel
Uriel
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Iznenađeno je ugledao prelepu i ujedno neurednu devojku ispred sebe, nastavio je sa formalnošću-

Moje ime je Uriel. Došao sam da predam dokumentaciju o timu direktno Daruky Hikashi. Da li ste to Vi?

-Izgovorio je sve to u jednom dahu bez emocija na licu i strpljivo čekao njen odgovor-
Sub Feb 17, 2018 11:20 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Iznenada se trgla, stavsi mirno i uspravno.

D-da gospodine! To sam ja!

Uspaniceno je rekla, dok joj je pramen kose jos uvek strcao na glavi. Ostala je ukopana u mesto, oblivena hladnim znojem, cekajuci da taj covek kaze nesto. Nije znala ni ko je ni o cemu je tacno pricao, ali je bila vidno uznemirena njegovom iznenadnom pojavom.
Sub Feb 17, 2018 11:23 pm
Uriel
Uriel
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Uvideo je njenu nervozu, da bi otklonio tenziju u vazduhu blago se osmehnuo i pružio dokumentaciju-

Ovo je sve šta vam treba da započnete vaš put kao sensei. Srećno, ukoliko Vam je potrebna pomoć slobodno mi se obratite. 
Samo se smirite nema potrebe za nervozom. Srećno.

-Okrenuo se i krenuo ka ulicama-
Sub Feb 17, 2018 11:33 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prihvatila je dokumenta u ruke i i poklonila se.

Hvala vam.

Zatim je usla krenula da udje unutru, ali joj je nesto proslo kroz glavu. Okrenula se i doviknula ga.

Umm izvinite! Kako mogu da vas nadjem?

Zelela je unapred da se osigura, jer jos uvek nije znala o cemu se tacno radi.
Sub Feb 17, 2018 11:35 pm
Uriel
Uriel
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Bila mu je nekako slatka, ali je ostao formalan kao i uvek. Zna da nema nešto vremena za prijateljstva, jer mora da završava Kageovu papirologiju. Izvadio je papir sa njegovom adresom i pružio ju je-

Izvoli. Ovo je moja adresa, ako nisam kod kuće potraži me u Kageovoj zgradi, kancelarija broj 3.
Ned Feb 18, 2018 12:16 am
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kageovoj zgradi? Gde li je to?

Znala je za svako mesto u selu, ali prvi put je cula za ovu zgradu. Naravno, to je bila stara zgrada staresine sela, koja je sada preimenovana jer je Kage dosao na vlast, ali to se jos uvek nije ni znalo.

To je nesto novo?

Upitala ga je sa cudjenjem, posto nije cula da se ista gradilo u skorije vreme, pogotovo ne neki veci objekat.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Ned Feb 18, 2018 1:02 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Ned Feb 18, 2018 12:27 am
Uriel
Uriel
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Setio se da nije baš okej pričati o tome, pa se nešto nadovezao zbunjeno-

Ček šta, kakva Kage zgrada šta je to? Ko je to rekao? Nema šanse da sam to rekao, mislio sam žuta zgrada. Umoran sam jako očigeldno, ne spavam danima, pif.

-Pravio se blesav i izbegavao je da pravi kontakt sa očima-
Ned Feb 18, 2018 12:41 am
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zbunila se njegovim izgovorom. Gledala ga je cudno, nagnuvsi
levu glavu na stranu. Zatim se nasmejala i stavila ruku preko usta, kako bi se to manje culo.

Oprosti.

Rekla je ni ne primetivsi da mu je prestala persirati.

Hvala jos jednom.

Okrenula se i usla unutra sa osmehom na licu. Sela je za sto i otvorila kovertu. Videvsi da je dobila poziv da postane sensei odusevila se i odlucno prihvatila to. Otisla je da se sredi i pojede nesto, kako bi kasnije pronasla osobu koja joj je urucila pismo i dala joj svoj odgovor.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Ned Feb 18, 2018 1:06 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Ned Feb 18, 2018 12:44 am
Uriel
Uriel
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Samo joj je onako smotano mahnuo, bila mu je simpatična, ali posao iznad svega. Ne želi da ga Kage kastrira, umalo da zezne stvar. Šta uradi neispavanost čoveku.-

Ćao, ćao.

-Okrenuo se i otišao da sređuje papirologiju-
Sre Feb 21, 2018 2:12 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Od kako je dosla kuci vreme je provodila u svojoj sobi. Nije nista jela, roditelji po obicaju nisu bili tu, a brat joj je bio na ispitima. Rane jos nisu krenule da zaceljuju, a bol je ostao isti. Otezano je disala i sve sto je radila je bilo razmisljanje. Krevet joj je nekako postao neudoban jer ju je boleo svaki deo njenog krhkog tela. Nije zelela da je iko vidi ovakvu. Sledeci put nece ovo dozvoliti sebi, bila je previse nepromisljena i nepazljiva. Znala je da prvenstveno mora da nauci da kontrolise svoje emocije, a pogotovo bes. Obecala je sebi da ce poraditi na svojim manama, pocevsi sto pre. Emocije su bile jedino sto ju je sputavalo i to bas uvek. Odlozice razgovor sa bratom jos neko vreme, a do tada joj treba mesto gde ce da se skloni sto dalje od njegovih ociju, ali jos uvek nije znala gde...
Sre Feb 21, 2018 2:19 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stigao je pred veliku kucu glavnog ogranka senju klana, njena struktura je definitivno pokazivala njihov status, veca, lepsa, skuplja od bilo cega drugog sto je Makishima u kampu imao prilike da vidi. Prisecao se poslednjeg puta kada je bio tu, imao je svega 8 godina, i provodio je vreme bezbrizno, u igri sa Daruky i ostalim clanovima Senju klana, a bas zbog toga je i dosao, njihova najskorija "igra" zamalo jedno od njih da kosta zivota. Nije hteo da traci vreme na stajanje ispred vrata i prisecanje, izgledalo bi psihopatski pre svega, pa je pokucao i strpljivo cekao.
Sre Feb 21, 2018 2:28 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zacula je kucanje na vratima, podigla je glavu sa jastuka kako bi se pokusala pridici i sesti na krevet. Zelela je da oslusne malo bolje. Nije joj bilo do razgovora sa ljudima. Kucanje se vise nije culo, kao ni otvaranje vrata. Znala je da to ne mogu biti roditelji, niti Raneki, pa se sa naporom digla i prisla prozoru hramljajuci. Ugledala je Makishimu i uz veliki osmeh promrmljala.

Ovo ce biti zanimljivo.

Sa ono malo snage sto je imala stvorila je stepenice koje su od ulaznih vrata vodile do njenog prozora i otvorila prozor, cekajuci ga prislonjena na obliznji sto, cvrsto se drzeci za njega posto je jedva stojala. Kolena su joj klecala. Malo joj je falilo da se onesvesti. Hladan znoj ju je oblio i borila se za vazduh dok se tresla u groznici.

#card345
Sre Feb 21, 2018 3:01 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ocekivao je da ce uci kroz vrata, ali Darukyin nacin je bio jos efikasniji, slegao je ramenima i krenuo uz stepenice koje je napravila, nadajuci se da ih ona nece urusiti dok koraca, mozda je to i zasluzio. Kada se provukao kroz prozor imao je priliku da bolje osmotri njenu pojavu, bleda, jos uvek groznicava, jedva stoji. Samo je odmahnuo glavom, kao da je razocaran, i nakon toga njom pokazao ka krevetu, hteo je da je poseti da bi proverio da li je ona dobro, ne jos vise da je izmuci.

"Vrati se u krevet budalo, vidis da si vec polu mrtva."

Rekao joj je prekornim glasom, ali dobronamerno, i zazvucao sebi na svog oca, taj izraz budala je bio jedan koji je i on voleo da koristi, a i jeste bio nekako toliko savrsen za situacije kada neko uradi nesto glupo.
Sre Feb 21, 2018 3:15 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Samo se nasmejala i pokusala da se dokopa kreveta, ali pre nego sto je stigla pala je na kolena i pocela da kaslje. Iskasljala je krv, pridigla se, obrisala od krvi i dosla do fioke iz koje je izvukla nekakve lekove. Popila je jedan i sela na krevet, ponovo se nasmesivsi.

Darukyna Kuca - Page 7 1ff1be10

Pa dragi rodjace, sta te dovodi ovde? Zelis licno da se uveris da patim, ili?

Nasalila se malo. Bila je zainteresovana za razlog zbog cega je dosao ovde. On je bio osoba za koju je najvise sumnjala da ce se pojaviti sada. Ova ,,igra'' sa njim je postajala sve vise zanimljivija. Zagledala se u njega znatizeljno i nakrivila glavu, kao da je taj odgovor zelela vise od svega.
Sre Feb 21, 2018 3:25 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejao se na njenu salu, secao se Daruky onakve kakva je bila kada su jos bili deca, cak i kada su se prvi put posle toga sreli u kaficu izgledala je jako pitomo, cak mozda i naivno sto se nekih stvari tice, sada je doduse to bila neka druga osoba, sekla je recima, nije okolisala, nije cak vise ni bila toliko vesela, uopsteno, ta nova Daruky ga je mnogo vise zainteresovala od stare. Prekrstio je ruke i naslonio se na zid sa leve strane prozora.

"Draga moja rodjako, da, dosao sam da vidim da li patis, da ti sipam jos malo otrova u pice ako nije tako."

Rekao je sa osmehom na licu, kako je ona njega podbadala tako je i on uzvracao, ali i pored svog podbadanja dugovao joj je izvinjenje, njegov zivot se mnogo iskomplikovao otkako je postao shinobi, kao da je na svakom koraku, stagod da uradi, nekome nesto skrivio i nekome dugovao nesto.

"Ali zapravo dosao sam da se izvinim. Iako si prva pocela. i iako ni jednom nisam imao nameru da te ubijem, preterao sam kada smo se borili."
Sre Feb 21, 2018 3:36 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

A pa onda prvo da skuvam caj, kako bi imao u sta da ga sipas.

Nastavila je salu. Svakako i da je htela nije bila sposobna za tako nesto. Morala je mirovati bar jos neko vreme.

Drago mi je da te vidim, nedostajao si mi mnogo.

Rekla je cinicno, kako bi ga podbadala jos malo, a zatim nastavila:

A ne, ne, ne! Ti si me provocirao, a znas da ne volim kada me neko ne slusa.

Legla je na krevet, a one su joj ostale savijene u kolenima i stopala su joj dodirivala pod. Stavila je ruku na celo, okrenutu dlanom ka spolja i gledala u plafon i dobacila mu:

Postao si mnogo zanimljiv Makishima, mogli bi cesce da se igramo kao u stara dobra vremena. Mnogo volim da ucim sve vise i vise o tebi, a ako sam nesto naucila onda je to da smo na istoj strani i pored toga sto si podmukao. Znas, postao si moja omiljena knjiga i zato cu da te citam iznova i iznova. Rado bih te ponudila picem, ali kao sto vidis nisam sposobna da ti ista donese, tako da se slobodno posluzi sam ako nesto zelis, nasi smo.
Sre Feb 21, 2018 3:49 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Svakih nekoliko trenutaka se pomerao pomalo, pokusavajuci da nadje ugodan nacin da ostane naslonjen, iako je hteo da izgleda kul, stalozeno, iznad i izvan svega, zid je bio veoma tvrd i to mu je smetalo, bilo je tesko namestiti se tako da nema neki neprijatan osecaj u kicmi. Samo je nastavio podlo da se smeska na njene komentare, nije bio tip koji naseda na provokacije, i samo ih je odbrusio, tako da ga nisu doticale, ono sto ga jeste zainteresovalo, jeste sledeci, ozbiljniji deo njenog malog izlaganja.

"A da, vi iz glavne porodice Senju, prosto ne mozete da podnesete kada neko razmislja svojom glavom a ne slusa vase zapovesti, ne ispunjava vase zelje."

Rekao je saljivo, ali tu jeste bilo istine, bar u Makishiminom umu. Raskrstio je ruke i pustio ih da vise pored tela, odgovarajuci i na sledeci deo.

"I ti si postala interesantnija, moram da te pohvalim, ali ako zelis da forsiras tu analogiju knjige, ti jos uvek ne citas nista, samo zbunjeno gledas u korice i pitas se kako uopste da je otvoris. Mislim da sam ti to i u praksi pokazao."
Sre Feb 21, 2018 4:05 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zapravo je bila poenta to sto nisi razmisljao kako treba. Nije bitno da li sam Senju, moja porodica nema nikakve veze sa ovim i uopste me ne zanima sta iko iz moje porodice radi. Ti so takodje deo nase porodice, ne zaboravi to. Znas i sam da smemo ubijati samo u samoodbrani, a oni nam nisu predstavljali pretnju.

Zakasljala se i pridigla u sedeci polozaj kako bi mogla lakse disati, nagnuvsi se malo unapred. Nakon toga se ispravila i oslonila na ruka koje je naslonila iza sebe na krevet. Pogledala ga je odmeravajuci ga.

Koliko planiras da stojis tu? Ako si dosao da caskas mozes sesti slobodno, necu te pojesti. Ti si dragocena knjiga Makishima. Taj dan sam naucila kako da otvorim korice. Moram da budem pazljiva sa tobom, ne zelim da zguzvam nijednu stranicu, a kamoli da je pocepam. Bices stavljen na posebnu policu i necu dozvoliti da skupljas prasinu, ostaces netaknut. Jedino cu ja imati pristup.

Preko lica joj se razvio dugacak osmeh. Ustremljen pogled prema Makishimi se zaustavio na njegove oci. Nije se pomerala, sedela je i gledala ga, cekajuci da izusti nesto.
Sre Feb 21, 2018 4:17 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Znas i sama da moj i tvoj deo porodice ne uzivaju ista prava niti prestiz, ne zavaravaj se Daruky, rod smo jedino na papiru, i krvno smo toliko udaljeni da jedva postoji neka slicnost. Sto se misije tice... Pa smemo ubijati shinobije koji nisu iz naseg kampa po sopstvenim odlukama, da si samo pustila da uradim ono sto sam krenuo, sada bi imali vise ryoa u dzepu, saznali bi ko je ubio onog shinobija, i ko zna sta bi jos pronasli uz to, ali nazalost, junacila si se, htela si da pokazes milost prema neprijatelju, i to je imalo svoju cenu."

Zavrsio je i nasmesio se, nadao se da ce shvatiti da neprijatelj u toj situaciji nije bio samo bespomocni genin, vec i sam Makishima, koji nikada ne bi mogao da uradi ono sto jeste da nije bilo njenog milosrdja, njene mekoce.

"U pravu si."

Rekao je za deo o stajanju, dovukao je jednu stolicu ispred njenog kreveta, kako bi bili blizu i gledali jedno drugom direktno u oci tokom njihove malo prepirke, zatim je seo na nju, zakljucavajuci svoj pogled na njene oci.

"Za jedno si u pravu Daruky, moraces da pazis, uz to cu ti preporuciti, kao prijatelj da mi u onakvim situacijama ne stajes na put. A to da ces jedino ti imati pristup,pa reci cu samo da se ne bih slozio, izgleda da mislis da znas mnogo vise o meni nego sto realno znas."
Sre Feb 21, 2018 4:30 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Saznali bi tako sto bi ih pitali. Malo mucenja ne bi naskodilo. Ubio si vazne svedoke, gore bi im bilo da su trulili u celiji jer su zasluzili to. Ako ti novac stvarno toliko znaci onda nema problema, nadoknadicu ti to.

Sacekala je da sedne i saslusa ga dalje. Tapkala je po glavi i govorila mu u isto vreme.

To cemo tek da vidimo rodjace. Jos uvek me nisi upoznao.

Nakon toga ga je rukom protrljala po glavi i legla.

Pitam se koliko je tvoje srce stvarno hladno. Kad tad ce se naci neko ko ce da ga otopi, znas to? A onda ce to da te sputava...

Setila se onoga sto joj je Hanzo pricao o tome kako je Makishima zaljubljen u Bou, ali se nije mnogo obazirala na to. Nije verovala da on takav kakav je moze trenutno nekoga stvarno da voli. I da je bilo istina ono sto je uradio onda bi to bilo samo zato sto je zeleo iz zlobe da nasteti Ranekiju. Zeleo je da se zabavi i to je bilo sve. Bar je ona tako mislila, ne znajuci da je tu bilo necega vise i da Makishima nije bio jedini koji bi je iznenadio svojim postupcima.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 22, 2018 4:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Sre Feb 21, 2018 4:45 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Svedoci nisu potrebni ako na licu mesta saznamo koji je zlocin, propovedala si humanost, a sada pricas kako bi im bilo gore da su trunuli u celiji, mislim da buncas Daruky, saberi svoje misli malo."

Deo o novcu je izignorisao, oboje su znali da je to najmanje bitno na celoj misiji, cinjenica da je njena recenica sluzila istovremeno kao provokacija i hvalisanje je bila poprilicno ocigledna. Makishima je spustio ruke na kolena i nagao se unapred, posavsi prstima na desnom dlanu ritmicki da tapka po svom kolenu.

"Nisam, ali ni ne pretpostavljam da jesam."

Odgovorio joj je na drugi deo, a kad je cuo treci u sebi se sledio. Da li je to samo bezazlena opaska ili nabacivanje krivice? Da li je ona nesto znala, da li ih je mozda videla na reci? Nemoguce, jedva se krece, nije mogla samo vece pre toga da vrslja po gradu, pretpostavio je da iako je znala nesto, to su mogle biti samo glasine koje je cula, nista inkriminisuce. Nabacio je smesak kako bi prikrio svoje misli i samo joj odgovorio otkrivajuci sto manje.

"Znas da ne bih nacinio takvu gresku draga rodjako."
Sre Feb 21, 2018 5:05 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ti to jednostavno ne razumes...

Odmahnula je rukom kao da je odustala od ikakvog objasnjavanja. O tome su mogli polemisati ceo dan, ali zasto bi to radili? Jednostavno nije bilo potrebe za tim. Primetivsi njegovo tapkanje prstima pomislila je kako je uznemiren, to ju je zaintrigiralo. Dobila je zelju da ga malo zadirkuje, ne ocekivajuci da ce on to shvatiti ozbiljno.

Kako je Boa?

Zanimala ju je njegova realcija, svaki njegov pokret tela i svaki izraz lica. Iako nije bas verovala u Hanzove reci zelela je da proveri sve. Bilo joj je zanimljivo. Namedtila je kosu, a zatim dodala:

Ne planiras valjda da se svadjas i sa mojim bratom? Ti si se bas nameracio na nas zar ne?

Rekla je saljivo, ocekujuci da odreaguje. Fokusirala se na njega kako ne bi propustila bilo kakav detalj koji bi gao razotkrio. Iako nije verovala da ce doci do toga jer je on previse bezosecajan, ipak se nadala da nije u pravu. Nadala se da i on ima neku tajnu koju ce ona moci da sazna.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 22, 2018 4:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Sre Feb 21, 2018 5:37 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ignorisao je ovaj deo o razumevanju, ocigledno je bilo da i on razume nju, a i ona njega, ali da se metodi kojima rade stvari, i pogledi na svet razlikuju, tako da mesta za diskusiju bilo kakve vrste nije bilo, bar ne za diskusiju koja bi necemu vodila. Iz njenog pitanja zakljucio je da definitivno zna nesto, sto i jeste logicno, sa obzirom da su sceni na ulicama pre nekoliko meseci prisustvovali i njen brat, i Hanzo, a i Robin, glasine se brzo sire, ali samo to su i bile, glasine. Samo se nasmesio na pitanja, slegnuvsi ramenima, bio je pazljiv da ne oda bilo kakvu informaciju, da ne pokaze bilo kakvu promenu, pa je nastavio da udara prstima po kolenu. Sa odgovorom je sacekao sekundi, kada bi odgovor bio prebrz Makishima bi ispao defanzivan, a ako bi bio prespor ispalo bi da nesto smera.

"To je pitanje za tvog brata zar ne?"

Rekao je, bez ikakve promene u glasu, iako nije bilo nikakve vike ni buke, ovaj njihov razgovor je prelazio u neko prepucavanje, koliko god suptilno ono bilo.

"Sto bih se svadjao sa tvojim bratom, u odlicnim smo odnosima, oko mnogo stvari se slazemo, zapravo bio sam na misiji sa njim i Boom bas pre one misije na koju smo se Kain, ti i ja zaputili, misija sa njima je prosla mnogo bolje doduse."

Poslednji komentar je bio vise zadirkivanje nego sto je bio potreban, ali ako je ona mogla njega, mogao je i on nju.
Sre Feb 21, 2018 6:00 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Vazi, kako ti kazes dragi rodjace.

Zelela je da zazvuci tako da on pomisli da ona zna sve i da je provalila da se pretvara, iako je to zapravo radila samo iz zabave. Smatrala je da je Hanzo preuvelicao stvari i da je to bilo samo njegovo preterano misljenje i tripovanje. Da Makishima, bezosecajni covek kojem je zivot igra voli nekoga? To su za nju bile gluposti, ali ipak nije zelela tek tako da odbaci tu mogucnost.

Ne vidim sta moj brat vidi u njoj. Ponekad ga stvarno ne razumem...

Napravila je kiselu facu gledajuci Makishimu popreko.

Pa misija bi uspela da ti nisi bio kreten i divljao u svom prirodnom stanistu.

Podbadala ga je jos uvek, kao sto je i on nju. Bacila je pogled na svoje ruke koje su bile izranjavane.

Eh sad necu moci da nadjem decka, pogle kako si me unakazio...

Izdahnula je, a zatim pocela da se smeje.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 22, 2018 4:42 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Sre Feb 21, 2018 7:09 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kao i uvek, kada je igrao igru, igrao ju je do kraja, da li je znala ili ne, bilo je nebitno, on se svakako drzao svoje price, znajuci da niko ne moze ni potvrdi ni negira ono sto on govori, svidela mu se njena taktika, da provocira njega preko nje, bilo ko ko je zaljubljen i kome mozak nije ne bi precutao komentar poput ovog da ne zna sta to Raneki vidi u njoj. Toliko mu je interesantno bilo da je odlucio da se malo otkrije, cisto kako bi produzio tu njihovu mentalnu igricu.

"Pa nemoj tako, simpaticna je devojka zar ne?"

Podli osmeh kao i uvek, prsti koji igraju po kolenu, nista se nije promenilo od malopre osim reci. Ta provokacija, odnosno ono sto je trebalo da bude provokacija je njemu vise bila kao pohvala, ipak, kada se sve sabere i oduzme on je sam ne samo izdrzao, vec i oterao dva chunina u beg, nimalo lak zadatak.

"Zalecice se to Daruky, ne brini, svakako treba prioritet da ti bude trening, kada sa jos jednim saborcem ne mozes genina da pobedis. O i temperament, ne mozes da ocekujes da nadjes decka kada si toliko eksplozivna da napadnes saborca samo zbog njegovog odnosa sa neprijateljem."

I on se nasmejao, mada je to vise bio lazan smeh, provokacija, i skretanje sa teme.
Sre Feb 21, 2018 7:40 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kain je odlučio da poseti Daruki, koja je doživela ozbiljno trovanje od otrova. Držao je u ruci platnenu torbu, sa par manjih poklona, čistih znakova pažnje i brige. Unutar torbe su se nalazile pomorandže, koje su bile odlične za pluća, kao i par kesica sa različitim ukusima čajeva, za brz oporavak. Pokucao je na vrata, ignorisajući činjenicu da su se nalazile stepenica od drva do njega ka njenoj sobi. Rekao je malo glasnije:

"Ima li nekoga kući?"

Očekivao je da će ona biti kući, budući da se još oporavljala. Što se tiče Kaina, on je na svoje bolove uveliko zaboravio. Osećao je bol u mišićima ali nije obraćao pažnju na njega.

Sre Feb 21, 2018 7:56 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Simpaticna je, steta sto ce biti povredjena.

Kiselo se nasmejala da izgleda kao neka sala i okrenula glavu h stranu kako je ne bi procitao. Shvatila je njegovu igru, volela je igre mislima. Tada je shvatila koliko joj ovaj covek znaci, koliko je stvarno dragocen. Bio je jedina osoba koja ju je interesovala kao covek. Ljudska psiha joj je bila nesto najlepse i zelela je da zna sve, a on je bio savrsen primerak za to. Zacula je kucanje na vratima, a zatim zacula Kainov glas.

Ovo postaje sve zanimljivije. Mozes li molim te da otvoris? Ja nisam trenutno sposobna za to. I da, oprosti sto sam te napala saborce.

Podrugljivo se nasmejala i namignula mu okrenuvsi zatim glavu ka vratima i cekajuci da on ode po Kaina.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 22, 2018 4:44 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Sre Feb 21, 2018 8:05 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Ne bih se kladio na to."

Rekao je kada je cuo kucanje, mrzelo ga je da se spusta dole do vrata, pa nazad gore, pa je samo odlucio da iskoristi isti trik koji je i Daruky, stvorivsi stepeniste od leda koje se protezalo do njenog prozora, njemu je samo doviknuo:

"Ovamo."

A zatim se okrenuo ka njoj, nije bila osoba koja je ikada pretila, a nije znao ni da li je to pretnja, ili da li misli da ce je Makishima povrediti, u svakom slucaju odgovor se ne bi promenio, bio je skoro siguran da niko nije dovoljno lud da je fizicki napadne, a on nije planirao da je povredi na bilo koji nacin.

"Sve ti je oprosteno saborce, pripazi se samo ubuduce. I da, poprilicno je interesantno ovo."

#card474
Sre Feb 21, 2018 8:17 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kain videvši klizave stepenice koje se stvaraju, okrenuo je glavu i uštao kroz glavna vrata, koračajući prema Darukinoj sobi. Samo Makishimino prisustvo mračilo je Kaina, nije znao šta da misli. Nije imao nikakvu nameru da priča sa njim, a kamoli da se pozdravi. Nije bio fitiljaš, ali je mrzeo razmažene osobe kao što je on bio, koje su mislile da mogu da se izvuku iz bilo koje situacije, samim pomisaom da su veći i bolji od nekoga. Ušao je u sobu, kompletno ignorisajući Makishimu i prilazevši Darukinom stočiću do kreveta, gde je ostavio njegov mali poklon. Pogledao ju je sa nekim ljutitim pogledom, a zatim tihim glasom rekao:

"Dal ti je bolje?"
Sre Feb 21, 2018 8:27 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prasnula je u smeh kada je Kain izignorisao Makishimine stepenice i popeo se normalnim.

Dosao si mene da otrujes, a njega bi da zeznes da se oklizne i sam se ubije huh?

Kada je Kain usao mahnula mu je uz osmeh.

Odred ponovo na okupu. Jeste li dosli da kampujete u mojoj sobi jer niste stigli u onoj sumi?

Pogledala je u kesi koju je Kain ostavljao, a zatim u njega.

Inace Kaine ja sam nikada bolje, a kako si ti? Nisi trebao nista donositi, ja tebi dugujem uslugu, oprosti sto sam te izmucila toliko.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 22, 2018 4:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Sre Feb 21, 2018 8:39 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Slegao je ramenima, ako Kain nije zeleo da ide laksim putem nije morao, to sto su stepenice bile od leda ne znaci da su bile klizave, ali pretpostavio je da je on sam vise problem nego stepenice, kada je Kain usao u sobu Makishima se samo nasmejao i dobacio.

"Neko je nervozan."

Daruky se ponasala tako nonsalantno, tako isfolirano, da on to nije mogao da poveze da osobom za koju je on znao, opet, ova je bila mnogo interesantnija od one slatke i naivne Daruky.

"Da, nazalost nismo imali prilike ni da zavrsimo misiju, mogli bi da ponovimo to nekad."

Pogled mu je bio fokusiran na Kaina, njega je cela situacija svakako dosta vise pogodila nego Daruky.
Sre Feb 21, 2018 9:00 pm
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Nikad bolje, hvala na pitanju."

Pogledao je u Daruki sa osmehom, bilo mu je drago da je bolje, a zatim je bacio hladan pogled ka Makishimi, hladniji od leda njegovog klana. Makishima je znao šta je uradio i nije se kajao za njegove postupke, sa takvim stavom, Kain nije razumeo čemu ovo sve, odakle mu lice da uopšte progovori posle svih tih dogadjaja.

"Mogli bi i da ponovimo onu scenu u bolnici, samo ovaj put ja se smejem dok tebe odvlače inspektori."

Nasmejao se a zatim je seo u fotelju do vrata, bacajući pogled na neke detalje u Darukinoj sobi.
Sre Feb 21, 2018 9:31 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Pošto je dolazio iz Kafića sa Ranekijem nije morao da zvoni ili kuca na vrata, prosto ih je otvorio i krenuo ka spratu da vidi da li je Daruky kući, otvorio je vrata i imao je šta da vidi. Kain, Makishima i Daruky.. u glavi mu je bila tolika zbrka da nije mogao veruje, nije zapravo verovao nikome ovde a pogotovo ne Makishimi zbog čijeg prisustva je počeo da sumnja i u Daruky i u Kaina i ništa nije moglo da mu odagna sumnju da se tu nešto dešava, bacio je pogled iza prema Ranekiju dok je ulazio u sobu i nasmešio se.)

Kao i obično žurka bez nas.. samo što.. je ovo žurka za manje kul decu.

(Zatim je pogled vratio na ostale i čekao da bilo šta kažu, a zatim je pogledao Daruky koja je izgledala poprilično loše, nije hteo da pita verovao je da će sve sama da mu objasni.)

Pa Daruky, jesu li ti emocije konačno došle glave tako što su ti pomutile razum u kritičnom momentu?

Poslednji izmenio Hattori Hanzo dana Sre Feb 21, 2018 9:39 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Sre Feb 21, 2018 9:32 pm
Ranekiii
Ranekiii
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ni od kuda Raneki je koracao zajedno za Hanzom prema svojoj kuci i tada je primetio zaista neobican prizor. Ko bi rekao da bi ikada mogao da sretne ovakvu druzinu u ovakvom stanju zajedno. Raneki im je prisao i pre nego sto ih je iko primetio samo je rekao.

Vidim da je tenzija velika ovde... Sto veca tenzija, to je zanimljivije...

Rekao je Raneki i tada se lagano osmehnuo gledajuci u njih idalje sa ocima koje su svetlucale.
Sre Feb 21, 2018 9:58 pm
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ugledavsi Hanzoa i Ranekija na vratima svoje sobe uznemirila se. Nisu trebali da je vide ovakvu. Pogotovo ne Raneki. Ostala je smirena i nije dozvolila da se na njoj primeti da su je iznenadili i uznemirili.

Zar ne znate da kucate? Ipak je ovo soba jedne devojke, znate? Zasto ste partibrejkersi?

Upitala ih je smejuci se. Zatim se okrenula ka Makishimi i Kainu.

Momci upristojite se. Zurka je gotova.

Zakasljala se, stavila ruku na usta i okrenula glavu kako bi je sto manje gledali ovako bespomocnu. Ruka joj se pocela tresti. Ovo joj sada pored svega nije trebalo. Zelela je da skrene paznju na nesto drugo, ali nije mogla da razmislja, ne pored Ranekija sa kojim je imala neresenog posla.

Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 22, 2018 4:46 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Sre Feb 21, 2018 10:03 pm
Hattori Hanzo
Hattori Hanzo
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Okrenuo se po sobi kao da traži nešto, pogledao je čak i ispod kreveta, i u orman, a zatim se okrenuo prema Ranekiju)

Gde je ta devojka?

(Prasnuo je u smeh,a zatim se vratio svom ozbiljnom pogledu kao da se setio ko je sve u sobi, u dubini nije mogao da zaključi da li je to prezir samo prema Makishimi ili prema Daruky takođe, nije mu trebalo da bar trenutno razmišlja o tome pa je samo kratko rekao.)

Biću dole ako trebam nekome.

(Izašao je iz prostorije i krenuo stepeništem dole i seo u dnevni boravak.)

Sre Feb 21, 2018 10:11 pm
Ranekiii
Ranekiii
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki se nije nasmejao na njegovu salu zato sto je to ipak bila njegova sestra i imao je veliko postovanje prema njoj. Hanzo mu je saopstio da ce otici do dole i Raneki je hteo da ga zaustavi, ali je od tih misli polako odustao. Samo se okrenuo ka ostalima.

Veoma zanimljivo okupljanje, moram da priznam... Sta ima novo ?

Upitao ih je Raneki i nabacio je kez na lice. Bilo je zanimljivo kako je on u ovakvoj napeoj situaciji bio toliko opusten.
Sre Feb 21, 2018 10:14 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pre nego sto su usli, Kainu je sa onim zlobnim izgledom face samo odbrusio sa:

"Znas da to nece ici tako prijatelju."

Kada je video dvojicu kako ulaze zavalio se na stolicu i prekrstio ruke, nije ocekivao ikakve posetioce, dosao je samo da vidi kako je Daruky, na kraju je tu ispala zurka. Pre nego sto je imao priliku da bilo sta kaze Hanzo je vec razmenio par reci sa Daruky nakon cega je izasao, Ranekijeve reci su ga prosto nasmejale, izgleda da im je to nesto porodicno, da vole dramu, on Daruky i Makishima sam kao da su uzivali, dok su ostali bili nervozni.

"Pa nista Raneki, malo nam je misija posla po zlu, kod tebe?"
Sre Feb 21, 2018 10:19 pm
Ranekiii
Ranekiii
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki se samo naslonio na obliznji zid i posmatrao ga je idalje veoma opusteno.

Evo nista, u prolazu moze se reci. Ali koliko mi se cini, od ovoga je nastala veoma zanimljiva stvar.

Rekao je Raneki i uzeo je pice koje je bilo sa njegove strane.
Sre Feb 21, 2018 10:32 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila vodjena svojim instinktom. Posle onog sna nije mogla da se smiri. Šetala je po ulicama kampa i neki unutrašnji nagon doveo ju je pravo ispred Ranekijeve kuće. Kada je shvatila gde se nalazi, trgla se. Više nije bila na DoMinJunu: on je bio oko njenog vrata. Ona mu je pokazala da se skloni odatle kako bi se prihvatila za njega: odjednom joj se slošilo. Počelo je da joj se vrti u glavi i nije bila sigurna da može da stoji normalno ako se ne drži za njega. Zato je, pridržavajući se za njega, kao za pokretni stub, krenula, ponovo više mahinalno nego svesno, da ide ka ulazu u Senju vilu. Morala je da pronadje Ranekija. Morala je da priča sa njim. To ju je vuklo napred. Međutim, prišavši vratima, čula je mnogo glasova unutra. Otškrinula je samo vrata i ugledala nešto što nije mogla ni da zamisli da će videti: bilo je puno ljudi, ali jedine dve osobe koje je ugledala u tom trenutku bili su Makishima i Raneki. Kao da ostali nisu postojali. Oni zajedno. Sada. Posle onog sna. Prenerazila se i ustuknula je par koraka. Međutim, vrata su zaškripala i sigurno su je svi čuli. Nema nazad. Zato se samo nakašljala, poklonila u znak pozdrava i rekla:
Vidim, ima vas puno. pogledala je u Ranekija, i dalje se pridržavajući za DoMinJuna: moglo se primetiti da joj nije dobro. Zatim je rekla, malo slabijim glasom: Ali postoji nešto što moram neodložno da obavim. i dalje se držala za DoMinJuna: nije htela da udje dok je neko ne pozove, držala je do osnovnih manira. Gledala je u sve, bleda ali pribrana. Ipak, primećivala je samo onu dvojicu koji su joj trenutno bili potrebni. Napeto je iščekivala šta će se dalje dogoditi..
Sre Feb 21, 2018 10:44 pm
Ranekiii
Ranekiii
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je video kako je Boa usla u prostoriju. Ovo za njega jeste bio prilicno veliki sok. Nije verovao da bi ona mogla da bude ovde, u ovom momentu ne. Nije znao uopste kako da reaguje, nakon onog njenog odlaska.

Boa...moram da priznam iznenadjen sam...

Rekao je Raneki i onda je smireno lagano ispijao svoje pice gledajuci u nju.
Sre Feb 21, 2018 10:56 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa nije bila sigurna zašto joj Raneki kaže da je iznenadjen. Toliko toga se desilo, na kraju krajeva.. a gde je on bio sve vreme? Zašto se nije javljao? Nije puno razmišljala ovog puta, samo je rekla:
I ja sam iznenadjena. Tebe sam tražila. Moramo da razgovaramo. dugo je čekala da izgovori ove reči i kada ih je konačno rekla, kao da je probila led. Sada je morala da nastavi šta god se dogodilo.. Bacila je jedan jako kratak, čak neprimetan pogled na Makishimu, da bi osmotrila njegovu reakciju, a zatim ponovo svu pažnju usmerila na Ranekija..
Sre Feb 21, 2018 11:19 pm
Ranekiii
Ranekiii
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Da li je ovo mozda organizovano protiv njega nije znao, ali taj razgovor ce verovatno biti nesto sto ce biti protiv njega samog. Sto da ne, njemu to nije smetalo, razgovori su dobri, razgovorima se mogu resiti mnogi problemi. Raneki je jos malo ispio svog pica i samo je podigao glavu.

Razgovor ? Naravno, uvek sam raspolozen za tako nesto...

Rekao je Raneki veoma smireno i ispio je jos malo svog pica gledajuci u nju ostrim pogledom.

Sre Feb 21, 2018 11:38 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se zagledala u njega. Primećivala je njegov oštri pogled i stvarno je delovao na nju poput dve oštrice koje su se zabadale u njeno srce. Ipak, bila je pribrana, još uvek. Da li joj se samo čini, ili su svi okolo zanemeli, posvetivši njoj i Ranekiju svu pažnju? Ili pričaju, ali ih ona ne čuje? Nije mogla da zna. Međutim, nije joj to bilo toliko važno. Ipak, osećala je neku tenziju u vazduhu. Imala je neki čudan osećaj da je ova ekipa noćas pričala o njoj... okrenula se ka Ranekiju:
Da li planiraš da imamo publiku ili ćemo otići negde? bila je namešteno gruba, mada to nije mogao svako da primeti, možda samo Makishima i Raneki.
Sre Feb 21, 2018 11:46 pm
Ranekiii
Ranekiii
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je ispio jos malo svog pica i samo ga je odlozio sa strane. Prosetao se malo po sobi i zatim ju je ponovo pogledao.

Ovde mi sasvim odgovara, bas je prijatno okruzenje.

Rekao je Raneki i nasmesio joj se. Mogao je primeti da se samo pretvara kako je ljuta i veoma ga je interesovalo sta ona ima da kaze na sve ovo.
Čet Feb 22, 2018 12:00 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila malo zatečena: ovo je pitala više iz šale, smatrala je da je suludo da pričaju pred drugima. Osim toga. bilo joj je čudno što želi pred svima da pričaju. Zašto? Kako bi uopšte mogao da priča pred svima? Na kraju krajeva, tu je Makishima, što je otežavalo situaciju. A opet, šta da kaže? Sama ga je pitala. Malo ju je naljutilo sve ovo pa ga je pogledala oštrije i rekla:
a da li si siguran? Jel znaš uopšte o čemu ćemo pričati? Da li svi ovi ljudi treba da čuju šta imam da ti kažem? Zar ti toliko nije stalo do naših odnosa? Na poslednjem pitanju Boa je zvučala prilično uvredjeno. Držala je do sad DoMinJuna, ali sada se ponosno uspravila čekajući njegov odgovor.
Čet Feb 22, 2018 12:33 am
Ranekiii
Ranekiii
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Naravno da mi je stalo do tebe, kakva su to pitanja. Zelim da ostanemo ovde zato sto sam dosao ovde da vidim svoju sestru, mozes reci sve sto zelis i niko te nece prekidati ili ti smezati.

Rekao je Raneki i zatim je stao u isti polozaj kao i pre.
Čet Feb 22, 2018 12:45 am
Daruky Hikashi
Daruky Hikashi
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Usli su nepozvani u njenu sobu. Niko je nije pitao za njeno stanje, osim Hanzoa koji se nasalio na racun njenih povreda. Kao da je Makiahimi dtalo vise nego njima. Njemu koji joj je ovo i uradio. Nije zelela da slusa prepirke svoga brata i njegove voljene kojoj je ocigledno smetala publika. Uz poteskoce se pridigla sa kreveta i hramljuci izasla iz sobe, zakasljala se na stepenicama i ponovo iskasljala u kev. Sasvim slucajno je stala u tu krv i ostavljala je krvav trag stopala po citavom stepenistu. Jedva je disala. Prosla je pored Hanzoa ignorisuci njegovu pijavu u dnevnoj sobi i izasla napolje, pavsi na kolena na samom pragu ulaznih vrata. Bilo joj je potrebno da sto pre ode odavde, sto dalje od problema.
Sponsored content

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu