Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

NARUTO NINJA

WAY

Ishigai - AteistaPet Okt 11, 2024 9:44 pmWaimaru
Ishigi vs AzoriPet Okt 11, 2024 6:17 pmNNW Game Master
Biram KlanPet Okt 11, 2024 1:27 pmNNW Game Master
Biram klanČet Okt 10, 2024 10:43 pmIshigi
Odabir KlanaSre Okt 09, 2024 9:22 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSub Sep 14, 2024 7:25 pmsunashi
klanPon Sep 09, 2024 3:19 pmNNW Game Master
Mikijev genin ispit.Čet Maj 16, 2024 4:43 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSre Maj 01, 2024 1:32 pmSieghart
☮ Iron Shackles Dungeon ☮Pon Apr 29, 2024 7:56 pmDante
☮ Forgotten Stars Dungeon ☮ Uto Apr 23, 2024 4:37 pmNNW Game Master
testNed Apr 21, 2024 8:12 pmNNW Game Master
Shin vs DanteSub Apr 20, 2024 9:27 pmDante
Dante VS AburoSub Apr 20, 2024 3:50 pmDante
☮ Ancient Maze Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 9:26 pmS
☮ Cursed Labyrinth Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 8:32 pmDungeon Master
Kuća od AburaUto Apr 16, 2024 4:02 pmAburo
KlanPon Apr 15, 2024 2:16 pmNNW Game Master
MisijeNed Apr 14, 2024 11:19 pmSieghart
Dusko - PatakNed Apr 14, 2024 4:47 pmTakuya
PomocSre Jan 24, 2024 3:03 pmNNW Game Master
Miv vs Ragnarok YukiUto Jan 09, 2024 4:32 amBojdza
Punk Hazard Sub Dec 23, 2023 4:16 pmItachi Uchiha
Super finale: Arsen Uchiha Vs SoulČet Dec 21, 2023 11:50 pmArsen Uchiha
Round 6:Arsen Vs ZarashiSre Dec 20, 2023 11:33 pmArsen Uchiha

Mracne ulice kampa

NNW :: Seksi proba :: Svet :: Oblasti Sveta :: Map 16 :: Kamp Yamiyo :: Ostalo
Čet Dec 14, 2017 12:25 am
Gin Shadow
Gin Shadow
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ove ulice iako su zabacene imaju svoje prolaznike ...

Iako su rjetki , prolaznici kao sto su majke , klinci ili obicni radnici moraju proci ovim jezivim uskim ulicama ...

Straha opet nema , jer iako su stanovnici kampa svakakvi i mnogobrojni problema i incidenata nikada nije bilo .... Barem do sada ....

Mracne ulice kampa Db810b7cb424222f094bd45b4e18ed2473675b556e36c2d57ec2c9afe784346d

Hladnoca  prljavstina , vlaga ... To su samo neke od stvari na koje vas ove ulice mogu asocirati

Mracne ulice kampa Perugia-italy---december-04-a-hotel-is-seen-up-a-dark-alley-in-the-medieval-walled-hill-town-of-pe

Poneko svjetlo se probija iz daljine ali tama jos uvjek vlada ... I zavujek ce vladati ovim djelovima kampa
Čet Dec 14, 2017 1:54 am
Gin Shadow
Gin Shadow
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stojeci na vrhu zgrade , omamljen mjesecinom , oci zeljne krvi , gledam prema nebu ... Lagani jesenji vjetric mi skakilja lice dok bacam pogled prema mracnim ulicama kampa .... Nigde nikoga ... Ali ona ce proci , pratim je dovoljno dugo da mogu da joj predvidim sledeci korak  ... Vreme je za presudu ... Boziju presudu kroz moje kandze ...

Mracne ulice kampa A3e8eb187f2a1a391911d621bc6078bb

Cekajuci razmisljam , o nepravdi , pohlepi , mrznji

Razmisljam o korupciji naseg naroda ... Mir je kriv za sve ... Sada razmisljaju o novcu , ljubavi , sreci i ostalim glupostima ...

Rat je iskrenost , tada razmisljas samo o jednoj stvari ili kako prezivit , ili ako si lovac kao ja , kako ubiti ...

Mracne ulice kampa Alley

Krv mi naglo pocinje kuvati ,,,
Da to je ona ... Znam da jeste , prepoznao bi svoj plijen i u najmracnijoj noci

Zena je opusteno , bez ikakvog straha isla tamnim ulicama , sigurno je mnogo puta ovuda prolazila bez problema ... Vreme je da to promjenimo

Pratim je ... Kao vuk srnu ... Cekam pravi trenutak ...

Tisina je svuda , jedino sto cujem su njeni koraci i otkucaj svoga srca

Obucena je fino , vjerovatno je bila na sastanku ili sa muzom na veceri , obucena je u otmjeno i skupocjeno odjelo , svejeno , bice joj i poslednje ....

Mracne ulice kampa Istock_000016046492_small_1_5

Prilazim blize , cujem joj dah smiren i ravnomjeran ... jos nekoliko koraka i vrjeme je ....

....

Skacem sa balkona hvatajuci zenu jednom rukom za vrat dok drugu ruku stavljam joj na usta da niko ne cuje njen vrisak ...

Iako je se vatreno opirala , adrenalin ili strah , sta je ne znam ali bila je puna snage , barem na par trenutaka .... Kada je opiranje pocelo da popusta osjetio sam kako me grize za ruku koja joj je usta prekrila a drugu mi je svim snagama grebala ....

Prilazim usnama do njenog uveta i tiho joj govorim

-Shhhh , prepusti se , nema boli , samo snovi , uskoro ce sve biti gotovo-

Nakon sto sam joj to rekao pustam joj vrat drzeci je drugom rukom ... uzimam kunai ...koji prislanjam nazad na njen vrat ...

Mracne ulice kampa IENMpvY

Kada je osjetila hladnu ostricu , pocela je nesto da mrmlja , brze i mnogobrojne rjeci koje nisam razumio jer mi je ruka jos uvjek bila na njenim ustima .... Pff zasto sam uvjek tako znatizeljan ...

Sklanjam ruku dovoljno da bih razumio njene rjeci

Kao da se molila ... Molila za neko cudo ... Kao da je zelia da me neki grom odvoji od nje ... Kao da ne zna da je ovo sto radim  Bozija volja !!!  Kako se usudjuje !!!

Zatvaram joj usta jos jace ovaj put pun bjesa ... Zatim joj pritiscem ostricu jos dublje u vrat dok joj krecem glevu da me gleda u oci dok joj govorim

-Molitva ? Zar stvarno mislis da ce je cuti od tebe  ? Molitva je za nas koji se borimo za vise ciljeve , Bog ne ostavlja spasenje onima koji preklinju za to ... Niti je milostiv prema onima koji nisu se nisu dokazali u njegovim ocima .... Za istinitu molitvu se moras boriti , krvariti , umrjeti -

Dok sam pricao pritiskao sam ostricu dublje i dublje dok se zivot iz njeih ociju nije izgubio u potpunosti ... Nikada necu saznati da li me je cula do kraja ali nije ni bitno , ona to nikada nije niti ce razumjeti ....

Kako su mi ruke uprljane krvlju premazujem tu krv preko ociju

Mracne ulice kampa C73af58f7011b336863920345099d25c

Ovo je stari obicaj moga klana sto znaci ,, Vidim zlo , istrjebim zlo,,

Ovo je potrajalo duze nego sto sam ocekivao ali nisam jos gotov .. Jer ovo nije obicno ubistvo ... Ovo je poruka svima onima koji setaju medju nama a duse su im trule , vrjeme je da se lose grane odsjeku kako bi stablo moglo rasti jos vece

Gledam u les , mrtav i unakazen ... Pfff ...

Mracne ulice kampa Latest?cb=20121113002104

. Uzimam iz dzepa 10 ryo i bacam na nju ...

-Koliko ti sada novac znaci , olosu -

Zabijam ruku u njen otvoren vrat i krecem nesto da pisem po zidu , svaki pokret rukom jedno slovo , uzimajuci njenu krv sve vise i vise

napokon sam zavrsio .....

Mracne ulice kampa AiGajz1

Bacam jedan poslednji pogled na njeno bezivotno lice govoreci

-Barem si sada uradila nesto korisno , pomogla si mi da posaljem poruku , prvu poruku od mnogih koje ce promjeniti svjet kakvog poznajemo ....-

Spustam se na koljena pored nje , zatvaram joj oci

-Vodila si pogresan put u zivotu nadam se da ces naci pravi u smrti , Amin .....-

Vreme je da krenem ... Imam jos puno posla ....

Veceras sija prvi krvavi mjsesc , prvi od sedam , krv gresnika ce obojiti rjeke dok god je Boziji bjes u rukama smjelih ...

Nestajem u noci dok me niko nije vidio ....

Sub Dec 16, 2017 11:49 pm
Reiq
Reiq
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Miris krvi sirio se ulicom kojom je posla. On ju je toliko opijao i privlacio da je svaki njen korak bio brzi i veci, blizi plenu. Sada se ni mesec nije vise mogao nazirati, oblaci mu preprecise put. Samo je jak vetar kosio gole ulice bestidno i s urlikom.

Vece je bilo tako divno, idealno za njen hedonisticki sklop. Pozabavice se malo, bez posledica, mislila je.

Mracne ulice kampa Tumblr_inline_o9m455oAQE1r8a94o_500

,,Kakva steta." - pomisli i obeshrabreno uzdahnu kada je ugledala vec unakazeno telo vezano lancima.

,,Da sam bila brza, da sam samo bila brza! Mozda je ovo izazov? Pobedicu ga." - razmisljala je u sebi prisavsi zidu.

,,Boze kako smo poeticni veceras. Impresivno." - setala je okolo uzivajuci u prizoru koji vidi ispred sebe.

Sede na zidic u blizini nadajuci da ce neko proci ove veceri ovom ulicom. Zapali cigaretu pa uzdahne.
Ned Dec 17, 2017 2:36 pm
Yagami Haru
Yagami Haru
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Kiša samo što je počela da pada, kroz oblake se probijala koja kap, šetao je tako neko vreme dok u jenom trenutku nije naišao na zabačenu uličicu negde pri kraju kampa. Rešio je da prođe tuda. Možda mu je to bila loša odluka, ali bar je vreme bilo idealno.)

(Koračao je ulicom, dok se zvuk njegovih koraka mešao sa zvukom kapljica koje su padale na pod i odjekivao u gluvo doba noći. Bilo je negde 2 sata posle ponoći, idealno vreme za šetnju. Išao je tom ulicom nekoliko metara, dok nije uočio kako se nešto nalazi na podu. Kiša je sve jače padala, i mutila mu pogled. Prišao je bliže, još uvek jasno nije video. Pao je na kolena, pored toga i tek tada primetio telo žene potpuno unakaženo. Zadrmao joj je glavu, ali nije reagovala, stavio je dva prsta pod njeno grlo i ništa nije osetio, ona je odavno već bila mrtva.)

*Ko je ovo mogao da uradi*

(Misli mu je prekinuo neki čudan osećaj da ga neko posmatra. Naglo je ustao i okrenuo se vadeći svoj mač.)

Šta..(Nije mogao da dođe do daha, zvuk udara njegovog srca o grudi ozvanjao je ulicom.) Ko si ti? ( Vetar je duvao uvijajući mu kosu. Trebalo mu je malo vremena da se pribere.) Ti si ovo uradila? (Unezveren je postavljao pitanja devojci koja je sedela u mraku na malom zidu.)

Mracne ulice kampa T8EkUDw

(Kiša je sve jače i jače padala, njegovo srce je sve jače i jače kucalo, sve jače i jače stezao je dršku svoga mača, dok su mu kolena na trenutke klecala.)
Ned Dec 17, 2017 3:17 pm
Reiq
Reiq
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

,,Sta je bilo? Jesi li dobro?" - skoci sa zidica lagano i baci opusak cigarete negde u stranu.

Osmehivala se nekako zlokobno kada je primetila da se momak ispred nje trese. Kapi kise slivali su mu se niz lice.

Pomislila je da mu pridje ali ipak odbaci tu ideju. Cinio joj se poznat mada nije imala prilike da ga ranije upozna. Mozda ga je videla jednom na ulici, ali to je sve. Oseti neku zabavu u tome da bude misteriozna pa nastavi sa svojom igrom.

,,Da li sam ja uradila sta?" - izvadi kisobran iz torbe koji je uvek nosila sa sobom i otvori ga. Pravila se da ne zna o cemu je rec.

Gadjala ga je dubokim pogledima ne skidavsi ih s njega ni u jednom trenutku.

Mracne ulice kampa 1f1e5f9ca908ca52fdec4f851cce6841

Ned Dec 17, 2017 3:30 pm
Akio Kiyoshi
Akio Kiyoshi
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Cigarata je vec bila pri kraju ako i Akiova volja za setanjem, ali u trenutku je video nesto, sto i nije tako uobicajno. Prisao je malo blize da bih mogao da proveri sta se desava. Primetio je telo devojke u lokvi krvi, a na zidu natpis. Paznju mu je skrenula osoba sa oruzijem u ruci koja je drhtala od prisustva plave devojke. Kisa se pocela jace da pada, sve je ovo pravilo jezivu atmosferu. Stao je par metara od njih i dubokim glasom progovorio-

Sta se ovde desava.
Ned Dec 17, 2017 3:37 pm
Yagami Haru
Yagami Haru
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Devojka je polako počela da mu se približava. Srce mu je sve jače i jače kucalo. Adrenalin je prolazio kroz njegovo telo, pa nije ni osetio povredu šake kojom je slučajno uhvatio oštricu mača.)

Da li sam dobro? Kako to možeš da pitaš uopšte? (Procedio je kroz usta, preplašen na smrt. Njen osmeh još više ga je plašio. Nikada do sada se nije osećao ovako. Hteo je da zakorači, ali nije mogao. Noge ga nisu slušale.)

Ko si ti? Odgovori mi na pitanje..(Skupio je snage i smelosti da se prodera na nju, odjek se čuo daleko, ali nije bilo nikoga budnog u kampu da ga sada čuje.)  Ti si ovo uradila? Kako si mogla? (Preplašeno je ,uz jecaje, pitao. Okrenuo je glavu ka žrtvi, ali je brzo vratio.)

(U tom trenutku oblaci su se sklonili samo koliko da mesečina obasja njegovo lice, plave oči su mu zasijale. Gledao je ravno u nju. Nije znao šta da radi. Čekao je samo njenu reakciju.)

Mracne ulice kampa BLUYSEa

(Od straha nije ni primetio ninju koji je došao, nije osetio njegovo prisustvo uopšte.)

Ned Dec 17, 2017 3:51 pm
Reiq
Reiq
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

,,Ja? Teske optuzbe." - konacno mu pridje tako da je stajala licem u lice ispred njega. Lice joj je bilo namrsteno a oci se zacrvenese kao krv koju je kisa slivala po ulici. Uhvati ga za vrat zustro i cvrsto, zarivajuci svoje nokte skoro do mesa, no kada je cula da je jos neko tu prekine s tim i samo ga odgurne blago od sebe.

,,Strpljenja. Ako ti se ne svidja ono sto vidis a ti pozovi nekog u pomoc, ili bezi koliko te noge nose i ne okreci se." - povisivsi ton svog glasa dok je govorila  vrati se na zidic i opet sedne na njega.

Gledajuci nepoznatu osobu s kravatom uze da zapali jos jednu.

Mracne ulice kampa Original

Dim joj se sirio po krvotoku i plucima, a nikotin je udarao sve jace pa oseti zadovoljstvo u citavoj atmosferi pred njom.

,,Dosao si da gledas predstavu?" - obrati mu se odmeravajuci ga.
Ned Dec 17, 2017 4:07 pm
Akio Kiyoshi
Akio Kiyoshi
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Pojavo se mali smesak na Akiovom licu, pogledao je devojku u oci i odgovorio-

Da naravno, trazio sam veceras nesto da se dogodi.
Izgleda da sam odabrao pravo vece za setnju.

-Bacio je opusak cigarete  i zgazio ga-

Ali idalje nisam dobio odgovor na pitanje, otkud ovaj les ovde. ( Glas mu je bio stabilan i stalozen , kao da je ovo nesto sto se vidja svaki dan)

I da...... (zastao je na trenutak)
Ko si ti devojko ??
Ned Dec 17, 2017 4:23 pm
Yagami Haru
Yagami Haru
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Dok je prilazila, nije pomerao pogled sa njenog lica.)

*Isti pogle.. Potpuno isti kao on..*

(Mislio je u sebi dok mu je prilazila. Kada mu je bila dovoljno blizu da je njegov mač dohvati samo ga je sklonio. Ni sam ne zna zašto.)

Šta to radišš..(U sebi je počeo da paniči, krv mu je sve brže strujala kroz telo. Nije hteo to da pokaže, zato je stegao zube i taman kada je hteo da zamahne mačem, nepoznata osoba je došla i ona ga odgunu od sebe.. Krv sa vrata počela je da se sliva. Topao osećaj na koži. To mu je prijalo, ali isto tako bilo mu je bolesno.)

Da pobegnem? Nikada..(Reče pomerajući se malo u stranu da bi lepo video obe osobe..)

Šta je sa vama? Da li ste normalni?(Gledao ih je neizmenično, dok mu se činilo da jedini on ne uživa u ovome.) 

(Kiša ubrzava tempo padanje, par trenutaka neprijatne tišine prekidaju vučija zavijanja, negde u daljini, verovatno izvan kampa.)
Ned Dec 17, 2017 4:33 pm
Reiq
Reiq
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

,,Zasto mislis da ja to znam?" - prodere se zbog glupog pitanja koje je mladic s kravatom postavio.

,,I zar je bitno ko je ko?! Ali posto si tako znatizeljan, dacu ti svoje ime. Rei. Cuo si?" - povika jos jednom pa povuce dim koji se potom rasprsi oko nje.

Kisa je prestala da pada. Vetar se smirio, mada su oblaci i dalje obitavali oko kampa. To ju ucini malo opustenijom pa zameni svoj smrknuti izraz lica za neki novi, normalniji.

,,Ako vas toliko zanima sta se desilo, a vi istrazite mesto zlocina. Ja nemam kuglu u kojoj gledam proslost i buducnost, snadjite se." - rece to ovoga puta manje nervoznim tonom dok je posmatrala ispisan zid.
Ned Dec 17, 2017 4:45 pm
Akio Kiyoshi
Akio Kiyoshi
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

hahaha      (nasmeja se na drzak odgovor devojke)
Bio bih red da se i ja predstavim, moje ime je Akio.
-Iz dzepa je izvadio cigaretu i upaljas. Zapalio je cigaretu uvukao dim, i izduvao kroz nos. Okrenuo se ka momku-
Mracne ulice kampa Tumblr_orcpabAWTV1sqhf08o1_500

Ja cu ti odgovotiti na to pitanje, ali pre toga moram da nesto primetim.
Koliko vidim pribliznih smo godina a ti genin svaka cast.
Govoris kao da smrt nije nesto normalno, u svetu u kom zivimo ovakve stvari se desvaju svaki dan.
Ljudi umiru zbog svojih morala, verovanja , pa cak i sitnih para, moras da se naviknes.

- Izvadio je otvorenu palku cigara i pruzao momku-

Hoces ??
Ned Dec 17, 2017 5:11 pm
Yagami Haru
Yagami Haru
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Neprijatnu tišinu prekinula je devojka. Sve mu se više činilo da ona nije ovo uradila. Možda je na prvi pogled izgledala opasna i drska, ali mislio je da u duši nije takva.)

Dobro ako nisi ti ovo uradila, ali moramo da potražimo pomoć ili bar da kažemo nekom. (Težio je ka tome da smiri tenzije, zamahnuo je mačem i vratio ga u korice.)  

Možda ovo jeste okrutan svet, ali bar ovde u kampu ne treba tako da bude. (Reko je smirenim glasom, a srce se polako vraćalo svom uobičajenom ritmu.) Ne, hvala. Još uvek nisam počeo.(Odmahnu rukom i facom dade znak da mu se cigare ne dopadaju.)

I šta ćemo sada? (Upitao ih je, a onda krenuo i seo malo dalje od Rei na zid gledajući u beživotno telo žene.)
Ned Dec 17, 2017 5:20 pm
Reiq
Reiq
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

,,Sta cemo sad? Nista. Mozda joj je neko presudio, mozda je sama izabrala da joj se to desi. U zivotu bez milosti i morala sve je dozvoljeno." - rece ravnodusno pa izvadi cokoladnu bombonu iz torbe.

,,Zao mi je, imam samo jednu." - iskezi se pa potom nastavi.

,,Vi ste prilicno mladi i neiskusni, pa je za vas ovo iznenadjenje. Da li ste nekad ubili nekog?" - postavila im je pitanje osecajuci se kao neka starica pored njih. Prodje prstima kroz kosu koju zabaci ka nazad ne bi li otkrila lice u potpunosti.
Ned Dec 17, 2017 5:33 pm
Akio Kiyoshi
Akio Kiyoshi
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Pogledao je momka i rekao mu-

Nemoj ni da pocinjes, veruj mi .

-Prisao je telu i stavio ruku na celo, oseti je da telo nije sasvim hladno. Shatio je da se ovo desilo skoro, ali da su sanse da uhvati krivca veoma male. A onda je zacuo pitanje-

Ne nisam nikoga ubio, ali mi prizori smrti nisu strani.
Niti se plasim da ubijem. (Zastao je na trenutak)

Ovo se desilo skoro, ali zasto bih neko ubio ovu zenu tako .... iznenada.
( Ustao je i okrenuo se ka njima dvoma)
Nadam se da je nije ubio niko od vas, delujete kao interesante osobe.
Ned Dec 17, 2017 5:48 pm
Yagami Haru
Yagami Haru
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ni neću. Dim mi jako smeta.

(Odgovorio je Akiu. A onda na trenutak ostao zaprepašćen njenim pitanjem. Saslušao je njega, a onda se ubacio i isto odgovorio.)

Ni ja nikoga nisam ubio.. Mada jednom sam video smrt jedne (zastao je na trenutak, kao da razmišlja šta da kaže.) meni drage osobe. Ali nikada nisam video ovakvu smrt.. Što bi neko ostavio novac na njoj?(Upitao ih je ne sklanjajući pogled sa mrtve žene.)

Možda je još uvek tu negde.. Nema mnogo ljudi u ovo doba noći na ulicama sada.. 
(Sačekao je da vidi šta će njih dvoje da urade. Akio mu je delovao kao dobar tip, po izgledu bi rekao da je elegantan i otemn. Rei sa druge strane izgledala je starije od njih, ali bila je prelepa, posebno njena plava kosa.)
Ned Dec 17, 2017 5:56 pm
Reiq
Reiq
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

,,Mozda je dobila ono sto je zelela."

Zastade na trenutak pa pomisli: ,,On bas voli te simbole. Jedva cekam da vidim njegov sledeci potez."

,,Lep sal, moram da primetim." - pridje mu pa ga svuce s njega.

,,Ako smem da ga pogledam?" - rece ironicno posto ga je vec drzala u ruci.

,,Pocistite ovaj nered ako vam smeta." - obratila im se dok je prilazila zidu da procita jos jednom ono sto pise na njemu.

Ned Dec 17, 2017 6:17 pm
Akio Kiyoshi
Akio Kiyoshi
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hmm ciscenje nereda nije moj posao.
-Stao je pored Rei i poceo da cita natpis, bacio je pikavac-

"Da zivi medju cistima" , ovaj bas ima ideale i stoji iza njih..    (Prosao je rukom kroz kosu)  
Izgleda da zeli da napravi "cisto drustvo", ali po koju cenu
(Izvadio je svesku iz dzepa i zapisao nesto u nju, a potom se okrenuo ka Yagami-u)
Neverujem da ga mozemo naci, deluje mi kao da zna sta radi, i da vise ne seta ulicama.
(Stavio se svesku u dzep i pogledao u nebo, pogled mu se zaustavio na mesecu)

Mracne ulice kampa Bbc555cd03c845839761026ed34d76c3
Ned Dec 17, 2017 6:29 pm
Yagami Haru
Yagami Haru
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Još nije stigao da odgovori, a već mu je skinula šal.) Naravno uzmi ga slobodno..(opet je na trenutak zastao) Samo mi ga posle vrati. Ipak mi je dosta važan..

Sigurno će se već neko pobrinuti za nju. Ne verujem da mi to moramo da radimo..(Nije mu stvarno bilo u planu da u gluvo doba noći pomera beživotno telo žene.) 

Mislim da ta osoba ne zna šta radi. Samo zadovoljava svoje nagone, koji su meni neshvatljivi, ali dobro.. A to da mora da živi među čistima, ili šta već.. Pa to je obična glupost i neki vid iskupljenja za zločine koje počini.. Način da lakše zaspi noću.

(Tek kada je Rei krenula ka zidu, video je šta na njemu i piše.)
Ned Dec 17, 2017 6:40 pm
Reiq
Reiq
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

,,Izvoli." - pruza mu ruku da mu vrati sal.

,,Ne razumes jer je to zivotinjski nagon. To se ne objasnjava." - zavrsi s cigarom i podje ka glavnoj ulici.

,,Gospodo, laku noc. " - odmahne rukom u znak pozdrava. Laganim koracima udaljavala se sve vise od njih. Imala je posla i znala je gde treba da ode. Mrak je bacio svoje zrake na nju i ona nestane u tami.

Ned Dec 17, 2017 6:55 pm
Akio Kiyoshi
Akio Kiyoshi
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

-Mahnuo je Rei pa se okrenuo se ka Yagami-u-

Bolje i mi da krenemo, ja licno ne zelim da objasnjavam strazarima odakle ja ovde.
Verujem da ne zelis ni ti.
Pa vidimo se.

-Krenuo je putem odakle je dosao, stavio je ruke u dzep od jakne i zastao.-
I da ako se nesto ovako ponovo desi potrazi me.
-Polako je nastavio da koraca.-
Ned Dec 17, 2017 6:57 pm
Takeshi
Takeshi
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

POSLE SEDENJA KRAJ OBALE REKE
NAISAO SAM NA JEDNU ULICU TA ULICA JE BILA DRUGACIJA
OD SVIH OSTALIH ZATO SAM SE BRZO VRATIO DO REKE
Ned Dec 17, 2017 7:12 pm
Sasori11
Sasori11
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Osjetio sam necije korake.
Ned Dec 17, 2017 7:25 pm
Yagami Haru
Yagami Haru
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Uzima šal iz njene ruke, lagano je dodirujući. Pogledao je još jenom njene oči i samo se blago, skoro neprimetno nasmejao.)

Hvala..(Zahvalio se dok je vraćao šal oko vrata.) Onda ćeš nekada morati da mi pokažeš. (Nasmejao se, ne misleći naravno ništa loše.)

Laku noć..(Mahnuo joj je u znak pozdrava, a zatim se okrenuo ka Akiu.) Pa da bolje da krenemo..(Zastao je na trenutak dok je prolazio pored tela i brzo se uspravio.)

Nadam se da se neće desiti ništa slično.. (Mahnuo je Akiu i zaputio se ka svojoj kući.)

/Ovo se sve dešavalo nekoliko dana pre nego što je Yagami otišao na trening sa svojim timom./
Pon Dec 18, 2017 2:13 pm
Nei Forosa
Nei Forosa
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Isao sam kampom kao i svaki drugi dani video sam jednog mog druga i javio mu se .

Posle toga zasao sam u neku cudnu pomalo zastrasujucu ulicu u kampu oko men je bilo dosta jako cudnih ljudi .
Bio sam hrabar i nastavio da hodam dok nisam napustio tu ulicu ali sam imao osecaj da me neko prati

Mracne ulice kampa King_tong_street_yao_by_ewkn-d3h0vhz
Čet Dec 21, 2017 11:35 am
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klonovi tiho i polako,ulaze u Mracnu Ulicu.
Gledajuci gde je izvrseno ubistvo.
Nakon par sekundi ugledali bi mesto gde izvrseno ubistvo,te bi otisli na kucu,iznad toga.

Ah,ovo je tesko!

Progovorise klonovi...

Idemo na 3,moze?

Da,da ajde pozuri..

Jedan,dva,Tri!!

Cim rekose tri,pustise telo,te ono pade pored drugog tela.
Kada je telo palo,klonovi su nestali.
Čet Dec 21, 2017 2:27 pm
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Lagaim koracima dolazi u Mracnu Ulicu.
Zbog nekog razloga,tu snega nije bilo,bio je mrkli mrak.
Svetlost nije prodirala u taj dio kampa.
Ulicna rasveta,je treperila,moglo se videti da tu nije bio elektricar vec duze vreme.
Madara odlazi do tela deteta,kojeg je on ubio.
On prilazi tom telu,te gleda kako su lepo poredali odma pored mrtve zene.

Ah,to su moji klonovi,ha-ha..

Nasmesi se,primavsi informacije od klonova koji su oni sakupili dok su dolazili vamo,i vracali se tamo.

Vidis li ti ovo Sakone?

Baci pogled na mrtvu zenu,dobro gledajuci istu.

Ovaj mora da je gori od mene,ha-ha...
Čet Dec 21, 2017 2:32 pm
Sakon
Sakon
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

U covece ti bas uzivas u krvi,zar ne.

Oh covece gde sam zavrsio sa ovakvim ubicom.

Pa dobro[rece i izvadi kunai iz torbice]

Madara dok ne prodjemo odavde,drzacu oci otvorene ]

Nebi me sumnjalo u svakom trenutku da krenes i na mene.

[Krenu laganim koracima napred].

Hajde idemo sad odavde.
Čet Dec 21, 2017 6:39 pm
Emiel Regis
Emiel Regis
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stefke,Miv i Pero stizu na odrediste...

Sad je samo ostalo da cekamo sta ce se sve desiti,hehe...

Stefke ostavlja Peru da lezi naslonjen na zid sto je u okolini...Miv polako vraca svoj vid,a Stefke se smesi jezivim osmehom,i mracnim osmehom na licu...

This is going to be FUN....

Rece Stefke jezivim tonom...
Čet Dec 21, 2017 6:42 pm
Miv
Miv
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Miv konacno jasno vidi i primecuje da na nekim zidovima ima krvi.Po podu su razbacani surikeni koji su bili neupotrebljivi,a u daljini se moglo videti telo mrtve osobe...

Stefke gde si nas to doveo???

Pitao je Miv Stefkea zbunjujucim glasom...Miv uopste nije bio uplasen,cak bio je spreman na bilo kakav napad...
Čet Dec 21, 2017 6:47 pm
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Vraca se nazad u Mracne Ulice.
Laganim koracima,po putu,ociscenom od snega,prilazi Mivu i ostalima.
Sneg bi i dalje padao,ali ne u velikim kolicinama,znatno bi se smanjio.
On bi imao svoj kaput oko sebe,a ispod toga sako.
Na pantalonama bi imao zavezanu Katanu.
On bi svoju levu ruku prebacio na Katanu,te bi mu bilo znatno lakse da drzi tako ruku,nego nekako drugacije.

Hej Miv,kakvo cudo,da se nadjemo ovde u isto vreme...

Odgura Katanu palcem malo,te ugleda mnogo krvi na njoj,setio se da nije ocistio...

*Ne,zaboravio sam ocistiti Katanu!*

Odma povuce dole katanu palcem,vracajuci u korice.
Čet Dec 21, 2017 7:24 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mracne ulice kampa 242879-free-hellsing-ultimate-wallpaper-1920x1080-smartphone

(Pred njim se ukazase shinobiji za koje mu je javljeno da ce ga vec ocekivati. Jos par koraka i bio je tu pred njima, prevesela i mlada lica u noci, kako neobican i mio prizor. Stao je pred njih i predstavio se.)

Alucard Van No Hellsing.

(Bacio je pogled po gomili i shvatio da jedan fali, nije mu bilo drago sto mora da ceka.) 

Procitao sam vase dosije-e, valjda ce vam nesto ostati u glavi posle ovoga. Miv ti ces krenuti svojim putem, drugi shinobi docice na tvoje mesto, nadalje tvoj sensei je Jin-sama. 

(Cinilo mu se da u daljini nadzire shinobija koji kasni, trebalo je krenuti odmah, sve ovo je ionako bacanje vremena, ovi shinobiji ce poziveti jos koju godinu, vremena se cine sve mracnijim i vreme za slabe istice.) 
Čet Dec 21, 2017 7:28 pm
*Faust
*Faust
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Dolazi polako prema ulicama koje su bile jezive i veoma mrace nacini par koraka i osleni se na obliznji zid a onda izvadi usnu harmoniku i zasvira jednu melodiju koja je bila skoro poznata svima cekajuci odrednjene osobe da se pojave kada je zavrsio sa svirkom po starok obicaju nakrivi svoj sesir i prekrsti ruke a onda procedi kroz zube )

Ili ja kasnim ili kasne oni...

(Nije previse obazirao paznju na okolinu jer mu sve bese pesimisticno i dosadno sneg je polako padao i polako se spustao na zemlju ali zapravo je smotrio da ga neko posmatra i krenu prema njima i promumlja lagano)

Izvinjavam se sto kasnim nisam ocekivao nikakvu zamenu nadam se da nema potrebe za upoznavanjem dovoljno je da znate moje ime Faust...

(A onda samo obori glavu i ucita )

Čet Dec 21, 2017 7:34 pm
Emiel Regis
Emiel Regis
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stefke pogleda u posetioca i starog poznanika....Zatim pogleda ka novom liku...

Jel si ti lik koji mislim da jesi !?heh...

Stefke,napravi pomalo uzbudjen pogle

Fauste sta ima,nismo se videli 300 godina...Inace sta ovo znaci da je Miv smenjen!?Sta ces zivot ide dalje...

Stefke se nasmesi,podigne Peru...

Idiot zaspo,staces....De cemo sad!?

Poslednji put izmenio Stefke dana Čet Dec 21, 2017 7:41 pm, izmenio ukupno 2 puta
Čet Dec 21, 2017 7:35 pm
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Baci pogled na Alucarda,gledajuci u njegovo lice.
Po prvi put u neko vreme,jeza je prosla kroz njegovo telo.
To njegovo lice,davalo je jezu Madari,a ujednako i idola da postane takav.

Vece Gospodine!

Obrati se Alucardu sa postovanjem,jer je znao da je sto puta jaci od njega,i bio mu je idol.
Tokom pozdravljanja Alucarda,poklonio se istom,drzajuci njegovu ruku na korici.

Sneg je i dalje padao,Madarina kosa umesto da bude crna,postala je skoro cela bela.
On je protresao glavu,skidajuci sav snjeg sa glave.
Madara bi se uozbiljio,ne bi zeleo da se vise budalasa ispred Alucarda.

*Da nisam ubio ovu kučku*
*Sad ako mi vidi mac,najebo sam...*

Lagani povetarac je poceo duvati u njegovu kosu,po stoti put,sto on nije voleo.
Nakon nekog vremena prestao je duvati,Madara se smirio.
Čet Dec 21, 2017 7:54 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Gospodo nastavljamo dalje, molim vas drzite jezik zavezan i sledite me. Sto pre krenemo, pre cemo zavrsiti.

(Prelepa noc za putovanje po slobodnoj zemlji, tiho je, sve se crni, slabo ima svetlosti. Putovace sporije nego danju, ali nekoliko sati ce biti dovoljno.) 

Misija je A ranka, povraticemo skrolove koji su ukradeni. Veruje se da se lopovi kriju u oblasti 36 kako je saznala sluzba sela, ako budem drzali dobar tempo za koji sat smo im za petama.

Krecemo odmah!

(Okrenuo se u pravcu kapije i poceo da trci.) 
Čet Dec 21, 2017 7:57 pm
Miv
Miv
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Miv razmislja o senseu Jinu i pita se gde bi on mogao biti...

*Jin hmm.Za pocetak bih mogao otici van ovog mesta ali prvo da se pozdravim...*

Miv se pozdravlja sa Stefkeom i Faustom koga nije dugo video...

Srecno!

Miv se okrenu i otidose na svetlije ulice...Hodao je ubrzano jer je hteo sto pre da izadje iz mracnih ulica.Jeza ga polako hvatala te je poceo da trci...

*Eh prva misija Stefkea i Fausta...Nadam se da ce biti dobro...*
Čet Dec 21, 2017 7:58 pm
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pazljivo slusa Alucarda,sve do posljednje reci.
Njemu nije bilo vazno to sto,radi misiju,njemu je vazno da ima veoma jakog Sensei-a.
Skida levu ruku sa korica maca,te pocinje da trci,prateci Alucarda.
Čet Dec 21, 2017 8:00 pm
Emiel Regis
Emiel Regis
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stefke drzi Peru na ledjima,i priprema se za trk...

Kako ti kazes...hehe...Dace bog bice zanimljivo...

Stefke potrca za Alucardom...Slucajno je udario Peru u trku par puta...

Kolekteralna steta...hehe...
I da Miv vidjamo se...hehe...
Čet Dec 21, 2017 8:08 pm
*Faust
*Faust
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Drzeci jezik za zubima kako mu rece glavni nadredjeni za misiju cutke polazi i sledi ga laganim koracima dok je sneg padao sve jace i jace sluteci na nevolju )

prekini da padas....

(Obori glavu nakrivi sesir i nasta i da hoda dalje)
Ned Dec 24, 2017 1:38 pm
Gina
Gina
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Gina je pustila korak, dok je prolazila mracnim ulicama karma.
"Gina...." Samu je sebe korila u mislima, sto je uopste krenula nepoznatim putem.
Koliko god puta da su joj ljudi oko nje, pogotovo odrasli, i njeni roditelji nekada pricali da njeno srljanje u "nepoznato, mracno i opasno" nije odraz hrabrosti, vec neverovatne tvrdoglavosti njene i gluposti. Uprkos tome, ona je nastavila po svome. Bilo je tu, neceg uzbudljivog u svemu tome, a i ona je prihvatila cinjenicu da je tvrdoglava i glupa koliko i "hrabra".
"Nista ne vidim ovde koliko je mracno.. poginucu iz nehata... ovde cak ni nema "svetla na kraju tunela" Oh Boze molim te, pokazi mi put..."
......
Bilo je to dakle, odlicno mesto da se skonca neciji zivot. Mada je ovog puta, za divno cudo, bila sama u ovim ulicama. I to joj se dopalo. Dok je lutala, izigravajuci Sherlock Holmsa, izgubila je potpuno poijam o vremenu, sekunde su tekle przo, zatim minuti, pa sad. Izgubila je dosta dragocenog vremena zbog nepaznje. Tada se prisetila svih onih koji su joj i rekli da ce je njena nesmotrenost i radoznalost jednom uvuci u lavirint iz kojeg se nece zivuci. Setila se svojih roditelja, najblizih komsija iz detinjstva, a svi oni nisu vise bili medju zivima.

"Ako ne zelis da im se priduzis, ne barem jos, ima da nadjes brzo put natrag"

Ironicne misli su joj isprekidano prolazile kroz glavu dok je ubrzavala svoj korak, pronalazeci pravi put na kraju...
Ned Dec 24, 2017 5:25 pm
Arata
Arata
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hvata me jeza u ovoj ulici uopste nije prijatno ali svidja mise pogled na mesec nocu.
Pon Dec 25, 2017 9:53 am
Toru
Toru
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Ovoje najgore mesto koje je toru vidio).(Toru je odma pobegao).
Sre Dec 27, 2017 8:46 pm
Duca
Duca
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je Duca izasao iz bolnice i u povratku kuci video da neki decaci napadaju nekog klinca.

Duca nije mogao da gleda kako nekoga muce i uzimaju mu pare.

Istog trenutka je uskocio u borbu i prekinuo maltletiranje malog decaka.

Da li si dobro - upitao ga je Duca

Jesam,hvala ti na pomoci - sa divljenjem gledao ga je mali decak

Moras da postanes mnogo jaci da bi mogao da se branis od dece koja te diraju - rekao je Duca i nestao

Duca ce jednoga dana postati mnogo jak borac vidi se to - rekao je decak i otisao kuci u miru
Sub Dec 30, 2017 7:31 pm
Yuichi Jin
Yuichi Jin
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Djavo mu nije dao mira.Osetio je neku zelju da prodje jendom ulicom.
Ulicom koja je ulivala strah svakome u kampu.
Deca bi je se klonila,a odrasli bi pricali svakojake price.
Cak i danju suncevi zraci ne mogu ni da pridju toj ulici.
Kao neka natprirodna sila da to ne bi dopustala...
Prosao je ulicom. Macke su rovarile po smecu u potrazi za hranom.
Kada bi pronasle neke otpatke pocele bi da se rvaju i ubijaju sve dok jedna ne ostane sa hranom u ustima.
Pacovi su se razbezali na sve strane.
Ljudi nigde. Samo jedan beskucnik je lezao u kutiji nedaleko od tog istog smeca.
Spavao je. Znao je to zbog njegovog dubokog disanja i stenjanja u snu.
Uhvatila ga je jeza te je samo projurio tamo gde je prvobitno i krenuo.)
Uto Jan 02, 2018 1:38 pm
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Udje on u ulice,posmatrajuci iste dok se setao.
Predivan i suncan dan koji je bio u lepim ulicama,nestao je u sekundi.
Posmatrao je koliko su ruzne ulice,i na svakom cosku skoro sirotinja.
Par lampi su osvetljavale ulice,tek tako da se moze videti.

Fuj.

Rece,jer su mu te ulice bile preruzne.
Ali opet je uzivao u miru,koje su davale te ulice.
Bilo je tu kao da je mrak,kao da je noc.
Mesto bi mu davalo malu jezu,koja ga ubrzo prodje,jer je skontao da nema ničeg opasnog ovde.
Uto Jan 02, 2018 1:44 pm
*Faust
*Faust
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Prolazeci kroz ulice koje su bile mnogo mracne Faust procedi kroz zube )

Kako pesimisticno sivo mesto

(Kezeci se nastavio je godsti dalje osluslujuci razne zvukove hukanja sove vrsike i mnogih mnogih cudnih stvari ali ugleda Madaru koji kao da se zgrozavao izgledu ovih ulica a onda mu Faust skoro necujno pridje i rece )

Kako odvratno i pogano mesto zar ne
Madara ?....

(Oslanjajuci se desnom nogom na obliznje drvo gledao je Madaru sa blizine i ceo da mu se okrene i obrati )
Uto Jan 02, 2018 1:50 pm
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije se iznenadio,da mu je Faust prisao.
On samo odgovori,gledajuci napred neosvrcajuci se nazad.

Da,ne razumem kako ovde neko moze da zivi ovde.

Baci pogled na prodavnice,koja svetla bese treperila.
Znakovi koji oznacavaju prodavnicu su visili,i neoni koji su postavljeni u znakovima su takodje treperili.
Stakla su pukla,krv u prodavnici.

Ovo je fuj,ovo je ...
Nemam reci za ovo...
Muka mi je od ovog mesta.

Stavi levu ruku na koricu maca,te nenormalno brzinom se pojavi u prodavnici.

Dodji.

Rece,cekajuci Fausta da dodje.
Uto Jan 02, 2018 1:56 pm
*Faust
*Faust
Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Zacu Madarin odziv da moze da mu pridje Faust skrsti ruke i polako poce da mu se priblizava gledajuci u mracne ulice koje su bile naseljene veoma slabim i krhkim gradjevinama a onda Faust rece )

Upravu si Madara ja ne bi ziveo ovde da mi plate ...... Nego odkud ti ovde ?

(Upita ga radoznalo smeskajuci se i ignosrisajuci ruzno mesto kojim su bili okruzenu )

Ko zna koliko ovde bandi ima....
I koliko se mracnih sleptaka ovde desilo

(Mrsteci se na tu cinjenicu )
Uto Jan 02, 2018 2:09 pm
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmesi se na Faustov odgovor.

Ovde samo sirotinja zivi.

Nasmesi se,gledajuci prodavnicu.
Uskoro je cuo zvuk vriske,izasao je iz prodavnice,da pogleda malo bolje.
Kada je ugledao,sta pravi te zvukove,iznervirao se.

Mracne ulice kampa RAzaQNc

Faust,sta cemo sa njima?

Faust i Madara su bili tihi,pa psihopata nije ni shvatio njihovu prisusnost.
Nastavio je da bode sa macem osobu.
Sponsored content

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu