Mracne ulice kampa
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Iako su rjetki , prolaznici kao sto su majke , klinci ili obicni radnici moraju proci ovim jezivim uskim ulicama ...
Straha opet nema , jer iako su stanovnici kampa svakakvi i mnogobrojni problema i incidenata nikada nije bilo .... Barem do sada ....
Hladnoca prljavstina , vlaga ... To su samo neke od stvari na koje vas ove ulice mogu asocirati
Poneko svjetlo se probija iz daljine ali tama jos uvjek vlada ... I zavujek ce vladati ovim djelovima kampa
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Iskocio je predamnom i zapitkivao me..
Ja sam se veoma uplasio i poceo da placem.
Oprosti mi..
Nisam znao sta radim..
Nemam zivot morao sam nesto da radim..
Cak i ti sakone si me zaboravio..
Uplakan govoreci istinu upiskio sam se..
Pocelo je da kaplje na put..
Nadam se da nece primetiti.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Zaboravio? Kako to mislis? Zar se poznajemo?
Zapitkivanjem shinobia koji je tvrdio da ga je Sakon zaboravio, on ga je gledao sa cudjenjem i ako
nije znao kako se to oni poznaju. Nakon toga je vratio pogled prema nepoznatoj osobi i pomislio.
(Covece, da li se mi stvarno poznajemo? A i ovaj tip? Izgleda mi malo glup i nenormalan.
Gledavsi tako u njega kako svo vreme cuti, Sakon se namrsti a onda malo podviknu.
Pa zasto cutis! Mislim da si rekao da sam te zaboravio? Hajde sada cekam tvoj odgovor.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Na svu srecu nije primetio na urin..
Poceo sam sve da mu obnjasnjavam..
Vidis Saki mi smo se upoznali pre odprilike pat godina..
Kada sam jos bio manji kepec.
Nasli smo se isto kao danas na ulicama.
Odveo si me do kuce i rekao mi da imas amneziju i lose pamcenje..
Na pocetku ti nisam verovao ali sada vidim..
Pricajuci sakiju nasu pricucuo sam nesto kako se zalece ka nama brzim koracima..
Tad sam se tek upisao..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
klimnuo glavom u znak da je sve u redu i da se poznaju. U tom trenutku nesto je islo ka njima
velikom brzinom, Sakon je stao u gard ali je to samo bio neki tip koji je jurio nekoga, Sakon se
nasmesi a onda pogleda Sakamota i upita ga.
Hej ja za nekih desetak minuta krecem na vaznu misiju, zelis li poci samnom?
Upitavsi ga to, pogledao je u daljini i sacekao odgovor.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Mislio sam da ce mozda da se naljuti i ubije me..
Onaj lik sto me je uplasio je jurio nekoga..
Odgovorio sam Sakiju na pitanje
Vidi Saki, duso moja volim ja tebe..
Videcu, verovatno..
Mozda malo ranije nisam siguran.
Odgovarajuci sakonu na pitanja smo jos malo porazgovarali o nasem prijateljstvu i o sebi..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
pogleda u nebo i rece.
Pa vreme je, Sakamoto. Idi do svoje kuce, pokupi sve sto ti je potrebno za misiju i nacicemo se na
kapiji kampa za desetak minuta, i nemoj da kasnis.
Rekavsi to, malo je gledao u njega a onda se okrenuo i posao svome domu da pokupi sve sto mu je
potrebno za misiju, dok je koracao tako, pomislio je u sebi.
Hm, i mene budale. Pozvao sam ga i ako ne znam kakav je hehe. Pa nema veze videcemo i to.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Brzo sam otrcao do kuce i uzeo sve sto mi je potrebno..
Nadam se da ce moja prva misija proci dobro..
Mislim sa Sakijem je tako da ce sve biti ok..
Padam sav srecan u sneg i valjam se..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Otisao sam od tezge na kojoj je starac prodavao oruzje jer mi nije dao da ga kupim.
Toliko mi se svidjalo to koplje napravljeno od crvenog metala, ali on ipak nije zeleo da mi proda.
Sada sam isao po snegu ovim pomalo zastrasujucim ulicama, oko mene nije bilo tikoga.
U jednom trenutku ispod moj e noge je nesto krcnulo. Noga mi nije potonula u sneg. Pogledao sam sta mi je bilo ispod noge. To je licilo na ljudsko rebro. Ja sam bukvalno skocio u nazad od straha i pao na zemlju. Nakon malo premisljanja u sebi, dopuzao sam do tog mesta, malo sam nazgrnuo sneg i mogao se videti jedan les. Ja sam Onda krenuo da se setam oko lesa i da osmatram kada sam zgazio na jos nesto. To je bio jos jedan les sem sto je pored ovog drugog bilo nekih stvari. Malo sam krenuo da pretrazujem po stvarima koje su ostale citave pored njih.
Video sam kunaije, shurikene, Nekoliko skrolova, Jedan Jiant scrool i nevcanike sa parama... Nakon jos malo gleadanja uocio sam jedno koplje koje je izgledalo bas kao ono iz dezge kod koje sam bio pre dvadesetak minuta. Uzeo sam koplje i nastavio sa trazenjem...
Nakon tog otkrica nisam nasao nista drugo. Sa kopljem u rukama sam iz te mracne ulice imao brz put do kuce. Otisao sam trceci do kuce samo da bi sto pre istrazio ovo oruzje...
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Dok sam isao prestao je da pada sneg u potpunotsi i sunce je krenulo da ga topi, jednostavno se odjedjnom promenilo vreme.
Sada sam se zaputio ka kapiji kampa iz neposznatih razloga.
Kazem iz nepoznatih razloga, zbog razloga koji nisu poznati...
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Nikad prije nije prolazio ulicom bilo je pusto i hladno.
Odmah se najezio od straha.
Ali ipak to je samo jedna obicna ulica.
Krenuo je dalje ne obracajuci paznju na ulicu.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
a Shigeru se nalazio iza Sakona. Gledajuci ispred sebe, mogao je uvideti mracne ulice kako su mu
sve blize i blize. Zakoracivsi u ulicu, odjednom se smrklo pred ocima, put bi bio jedva osvetljen, Sakonu
se pogled na licu brzo promenio, te puste i mracne ulice kampa ni sam Sakon nije znao zbog cega je izasao
bas pred njima, noge su ga same vodile do tamo, zaastade u jednom trenutku i pogleda u Shigerua koji je bio
iza njega, gledajuci ga par minuta, zakaslja se te ga upita.
Jesi li neekada dolazio ovde?
Upitavsi ga jedno malo i veoma kratko receno pitanje, Sakon se okrenu prisecajuci se proslosti i cekajuci
Shigeruov odgovor.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ne, nisam ovde nikada bio. Ovo mesto mi je malo čudno i dosta mračno. Ko zna šta sve ovde ima i kakvi ljudi se ovde šetaju.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
na svom licu, vetar je poceo duvati sve jacee i jaci, neprijatna tisina koja je zavladala na neko
vreme je u Sakonu probudila sve vecu jezu od ovog mesta. Poceska se po glavi u jednom trenutku
i prekinu tisinu govorom.
Pa vidis ovo mesto se zove mracne ulice kampa yamio, ovde sam po prvi put uvideo jednu osobu koja
je ubila dete i zenu, od tada sam imao strah od ovog mesta, ali vremenom sam dolazio sve vise i vise i
taj strah se potpuno izgibui, ali to je sada i toliko nepotrebno secanjem na tu scenu mi nista dobro nece
doneti, hajmo do ichirakua ogladneo sam.
Nakon toga, Sakon stavi ponovo ruke u dzepove i nastavi hodati pravo ka ichiraku ramenu.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Mračne ulice? Ne mora se tako zvati kako bi neko shvatio kakvo je ovo mesto. Sve razumem, ali da neko ubije ženu i dete, to je već užasno. Muka mi je od takvih ljudi, ne podnosim ih. Ne treba da te bude strah takvih ljudi, to su slabići najobičniji. Zna se kako se protiv njih postupa. Izlemaš ih ko stoku pred svima i baciš ih u zatvor da trunu.
Malo sam se zaneo, u očima mi se mogao videti jedan blaži oblik ljutnje i gneva koji sam dobio na samu pomen na takve ljude. Onda sam se smirio pa sam onda rekao.
Izvini, malo sam planuo. Dobro i kažeš, idemo na ramen, prijaće mi jedan dobar obrok da skrenem misli sa ovog mesta.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami se razdvoijo sa Kazumom.Bilo mu je dosadno pa je isao da malo istrazi kamp.Usao je u tamni deo ulice.Bilo mu je malo cudno sto je tako sam.Dignuo je gard i pokusao sto vise da forsira svoja cula.Jer je ovo bio kao neki mracni deo kampa.Razmislio je da li ce umreti ovdje.Onda mu je misli prekinuo neki glasan krik.Nije zeleo vise da se zadrzava te je krenuo ka svetlijem delu kampa.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Te ulice su uvijek bile mracne jer su sa svih stana bile visoke kuce.
Kicuki je polako presao preko nje i otisao dalje.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Asuka je razmisljao da li je ono bio neki Uchiha jer ga je verovatno napao sharniganom...
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Trazio je nekoga sam kim bi trenirao zato sto je podhitno moram postati jaci da bi mogao poloziti Chunin ispite iz prvoga pokusaja.
Presao je ulici i gledao dali ima nekoga od njegovih prijatelja sa kojim bi mogao trenirati.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Harukami u potrazi za Kazumom naisao je na tamni deo ulice.Pre sa dignutim gardom sad sa trkom zurio je naci Kazumu,kada su prijatelji u pitanju nema straha.U trenutku jednog naleta u tankoj ulicici zapinje i pada.Pogledao je i video je dva tela.Oko njih je bilo razni oruzija i stvari.Harukamiu je bilo cudno zar u ovom kampu ima i mrtvih tela.Odma mu je za oko zapalo oruzije cudnog izgleda.Na ledjima je imao samo koplje tako da je bilo mesta za jos nesto.Stavio je oruzije nabledja i nastavio potragu za Kazumom.Otrcao je od tamo i krenuo ka kapij kampa nadajuci se da Kazuma nije uradio gresku.Gresku koja ce ga kostati.
1000/1000
1000/1000
1000/1000