Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

NARUTO NINJA

WAY

Ishigai - AteistaPet Okt 11, 2024 9:44 pmWaimaru
Ishigi vs AzoriPet Okt 11, 2024 6:17 pmNNW Game Master
Biram KlanPet Okt 11, 2024 1:27 pmNNW Game Master
Biram klanČet Okt 10, 2024 10:43 pmIshigi
Odabir KlanaSre Okt 09, 2024 9:22 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSub Sep 14, 2024 7:25 pmsunashi
klanPon Sep 09, 2024 3:19 pmNNW Game Master
Mikijev genin ispit.Čet Maj 16, 2024 4:43 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSre Maj 01, 2024 1:32 pmSieghart
☮ Iron Shackles Dungeon ☮Pon Apr 29, 2024 7:56 pmDante
☮ Forgotten Stars Dungeon ☮ Uto Apr 23, 2024 4:37 pmNNW Game Master
testNed Apr 21, 2024 8:12 pmNNW Game Master
Shin vs DanteSub Apr 20, 2024 9:27 pmDante
Dante VS AburoSub Apr 20, 2024 3:50 pmDante
☮ Ancient Maze Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 9:26 pmS
☮ Cursed Labyrinth Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 8:32 pmDungeon Master
Kuća od AburaUto Apr 16, 2024 4:02 pmAburo
KlanPon Apr 15, 2024 2:16 pmNNW Game Master
MisijeNed Apr 14, 2024 11:19 pmSieghart
Dusko - PatakNed Apr 14, 2024 4:47 pmTakuya
PomocSre Jan 24, 2024 3:03 pmNNW Game Master
Miv vs Ragnarok YukiUto Jan 09, 2024 4:32 amBojdza
Punk Hazard Sub Dec 23, 2023 4:16 pmItachi Uchiha
Super finale: Arsen Uchiha Vs SoulČet Dec 21, 2023 11:50 pmArsen Uchiha
Round 6:Arsen Vs ZarashiSre Dec 20, 2023 11:33 pmArsen Uchiha

Makishima kuca

Pon Feb 05, 2018 4:41 am
Makishima
Makishima
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Izgled kuce:
Makishima kuca - Page 2 Latest?cb=20100124035817
Uto Feb 13, 2018 5:31 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Koliko dugo je čekala na odgovor? Predstavu nije imala, ali bilo joj je jasno da je izgubila 10 godina života čekajući odgovor. Kada ju je gledao u oči, ona je analizirala njegove: kako su to bile čudne oči! Kako je pogled bio neverovatan. Kada je dao svoj odgovor, toliko joj je lepo zvučalo kada je izgovorio njeno ime. No pored prijatnosti cele izjave, ona je dobila odgovor na svoe pitanje. Sve je bilo jasno! Međutim, ni ona nije znala kako da se ponaša. Zato je uradila ono što ju je naterao prvi nagon, ono što ne bi uradila da je razmišljala. Prišla mu je posve blizu i zagrlila ga. Bio je viši od nje, ali ona se popela na prste i obgrlila ga. Shvatala je da nekada gest znači mnogo više nego milion reči, ali je ipak dodala:
Bolje zaedno da smislimo šta ćemo nego da se mučiš ti sam, i ja isto da patim sama. Govoreći ovo, savršeno svesno je rekla za sebe da je sama: na Ranekija više nije računala, makar ne na toj frekvenciji. Za sada se osećala kao da je sama na ovom svetu. Trenutno je samo Makishima bio uz nju, i to je okretalo sasvim novi list u njenoj biografiji..
Uto Feb 13, 2018 5:45 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Svaki put kada bi ga zagrlila osetio je krv kako mu se povlacila iz dlanova, kao da se skupljala blizu srca, prihvatio je i uzvratio zagrljaj, ali to situaciju nije cinilo nista laksom. Hteo je samo da ode odatle, isto toliko je hteo zauvek da je grli, drugo definitivno vise. Osecao se kao da ce mu srce eksplodirati, i nakon nekog vremena polomio je zagrljaj i seo nazad na mesto, na njenu recenicu nije znao sta da odgovori, sa jedne strane da, definitivno je bilo bolje kada su zajedno, sa druge i nije, posto nisu bili zajedno. Nikada mu nista, ni jedan njegovi plan, makoliko detaljan bio, nije izazivao toliki haos u glavi. Ipak, znao je odgovor, cim je rekla da nece kompletno prestati da bude oko njega, znao je.

"Jeste."

Rekao je jednostavno, zadrzavajuci vecinu svojih misli u sebi, dovoljno je vec i izgovorio.
Uto Feb 13, 2018 5:53 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se malo osvestila kad je zagrljaj prestao da traje. On je potvrdio njene ideje, njen plan, koji je bio veoma neodredjen zapravo. Međutim, njemu i dalje nije lako. Nikada mu neće biti lako, dok god je ona sa Ranekijem. To je bilo jasno. Zato se okrenula ka njemu i upitala ga:
Želiš li da te sada ostavim samog malo?
Uto Feb 13, 2018 6:02 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

I zeleo je da bude sam i ne, bar se sada situacija malo razvedrila pa je pomislio da jos uvek nije vreme za to. Jelo na sotlu se vec ohladilo, a on je tek tada osetio pravu glad, bez obzira na trenutak, uzeo je zalogaj, a zalio ga kafom, koja je davno izgubila svoju toplotu, nije bas najbolja kombinacija, ali nije znao kako drugacije da razbije neprijatnost.

"Naravno da ne Boa, dokle god imamo vremena voleo bih da uzivamo u medjusobnom drustvu, siguran sam da cu imati vremena da budem sam uskoro, bar se nadam."
Uto Feb 13, 2018 6:07 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je pomislila kako ga neće još dugo zadržavati. Shvatala je da želeo on to ili ne, oni oboje treba da porazmisle o svemu. Međutim, primetila je da on jede hladnu kajganu i pije hladnu kafu. Bilo joj je žao što nije uspeo da pojede sve dok je *friško* pa je rešila da mu makar toliko učini. Okrenula se ka njemu i upitala ga:
Smem li upotrebiti tvoju kuhinju? Završiću za 15 minuta sve pogledala ga je upitno, već smirenije.
Uto Feb 13, 2018 6:13 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzeo joj je jos jednu cigaru, bez pitanja ovaj put, zapalivsi je nakon sto je zavrsio sa jelom, dobro je isla uz kafu, makar i tako hladnu i nikakvu. Zapravo je zaboravio koliko je to dobra kombinacija, kafom se svakako drogirao, a cigara kao da joj je ukus podizala na novi nivo, naravno to nije bilo istina, vec su cigare stvarale stres, koji je otklanjala sledeca cigara koja se zapali i zbog toga je radnja u kojoj se uziva bila jos bolja, ali Makishima je to svakako pripisao cigari.

"Naravno."

Odgovorio je, dok je isla do kuhinje saljivo je dobacio.

"Sinoc sam ti dao spavacu sobu, danas kuhinju, iselices me do kraja nedelje."
Uto Feb 13, 2018 6:21 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Svideo joj se komentar ali se napravila ljuta, pa je iz kuhinje zgrabila varjaču i gadjala Makishimu u glavu,ne progovorivši ni reč. Međutim, glasno se bila nasmejala tako da je bilo jasno da mu je šala uspela. Ovoga puta pronašla je dva staklenca piva u frižideru, izvadila sve što je mogla da iskoristi iz frižidera (skoro praznog), dobro začinila i uspela za manje od 15 minuta da napravi super obrok za dvoje. Došla je do Makishime, donevši sve ovo na poslužavniku. Stavila je ispred njega i ispred sebe, nasmešila se i rekla:
Prijatno!
Imala je osećaj da se nalazi u svojoj kući, koju tako dugo nije videla. Ovo trenutno ju je činilo toliko srećnom da nije mogla da skine osmeh sa lica dok je uzimala prvi zalogaj.
Uto Feb 13, 2018 6:26 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Njene stikle su odavale da se vraca, pa je Makishima na vreme video njen napad kutlacom. Podigao je saku i stvorio omanji blok leda, koji ga je odbranio od leteceg objekta. Malo se zacudio kada je donela jelo, izgledalo je kao da je koristila sastojke koje on cak i nije imao u frizideru, zapravo jako malo je jeo, i nije bio gladan, ali bilo je steta odbiti tako nesto, klimnuo je glavom i poceo da jede ono sto je zbrckala.

"Hvala, takodje."

Izmedju par zalogaja, setio se da je ostala jos jedna poveca misterija, bar za Makishimu, nije se suzdrzavao da je upita.

"Uzgred, nikada mi nisi rekla zasto ne mozes da ides kuci?"
Uto Feb 13, 2018 6:35 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se zamislila na par sekundi. Zatim je uzela paklu, izvadila cigaru, zapalila je i uvukla jedan dobar dim. Sačekala je još par sekundi pa je počela da priča:
To je duga priča, i zahteva neku drugu situaciju. Međutim, mogu ti reći nešto. U njenom glasu se osećala staloženost: izgleda da se navikla već na ovo stanje. Površno se navikla, zato je sada i mogla da priča samo neke stvari. Kada bi pričala celu priču, vrlo verovatno bi jako pobesnela, ili nešto slično. Zato je rekla samo:
Imala sam roditelje i kuću u kojoj sam živela sa njima. Međutim, dogodila se situacija i oni su se pokorili nečemu čemu nije trebalo čak ni pod pretnjom smrti. Nisu me slušali. Smatrali su da sam nedovoljno zrela. Naposletku, došlo je do jednog jako nemilog dogadjaja, o kom ću ti pričati sledeći put.. uglavnom, bila sam izbačena iz kuće. Od tad lutam... uvukla je još jedan dim i zamislila se...
Uto Feb 13, 2018 6:40 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klimnuo je glavom, jeste bio los trenutak za to pitanje. Nastavio je sa jelom neko vreme u tisini, nekako mu je njen odgovor otvorio jos vise pitanja koja ce naravno morati da postavi u nekom od njihovih sledecih susreta. Hteo je da pita kako to da spava kod Robin a ne Ranekija, ali i ta tema je verovatno bila poprilicno senzitivna, jedno vreme je cutao, a zatim rekao nesto sto ne bi trebalo da bude imalo osetljivo.

"Razumem Boa, moja vrata su ti uvek otvorena, i figurativno i bukvalno, ne zakljucavam ih nikada."
Uto Feb 13, 2018 6:48 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se nasmejala na ove reči:svidjao joj se njegov smisao za humor. Smatrala je da je sad pravi trenutak da napusti malo njegovo prisustvo i da pusti njega da porazmisli o svemu. Završila je cigaru, ustala, pozdravila ga rekavši:
Imaću to u vidu.Kod mene je to za sad, nažalost, samo figurativno. Budi mi pozdravljen, videćemo se uskoro. namignula mu je i otišla.
Sub Feb 17, 2018 4:17 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Usao je u kucu pracen Boom i zavalio se u svoju fotelju, pocinjajuci dobro zasluzen odmor. Zabacio je glavu i zatvorio oci, ispirajuci iz mozga sve misli koje nemaju veze sa kristalom koji su pokupili. Cekao je Bou da sedne, nije znao sta ima da mu kaze ali on je njoj imao svasta, mozda je do zone u kojoj su bili ali kao da ga je ta misija potpuno ohladila, vratila ga na staro, opet je imao neku zanimaciju, neku kombinaciju u mozgu, nenormalnu opsesiju necime. Ovaj put nije bio dobar domacin, ne ponudivsi joj bilo sta da popije ili pojede, hrana i pice su njemu bili poslednja stvar na umu trenutno.
Sub Feb 17, 2018 4:25 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je ušla za Makishimom veoma odlučno. Nije očekivala ništa. Osećala je hladnoću koja je dopirala sa njegove strane. Nije moglo da se kaže da duboko u sebi nije osećala izvesnu tugu što ju je i on tako brzo napustio, tako se bar činilo..međutim, šta drugo je mogla da očekuje? Zato je veoma hladno progovorila:
Znam da postoje neke stvari koje hoćeš da mi kažeš. Učini to odmah, da ne odlažemo. Držala se čvrsto sve vreme, iako njeno unutrašnje stanje ni izdaleka nije bilo toliko čvrsto.
Sub Feb 17, 2018 4:30 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Podigao je glavu i uputio joj onaj zajedljiv osmeh, Boa je izgleda, takodje promenila ponasanje, pre nije bila tako direktna, tako tupa, Makishimi se to dopalo, bez ikakvog okolisanja mogao je da predje na temu, ali zasto bi to uradio kada moze da nabije jos malo tenzije? Slozio je facu kao da razmslja par sekundi, a potom progovorio.

"Odakle da pocnem..."

Rekao je sa samozadovoljnim izrazom na licu, zaista je uzivao u toj igrici koju je igrao.
Sub Feb 17, 2018 4:37 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je odjednom osetila sve ono što je Makishima ranije osećao kada je ona okolišala: jednostavno je želela da čuje šta ima da joj kaže. Šta god to bilo, bolje da kaže sada nego da ne kaže uopšte, ili da priča izokola. Samo je grubo rekla:
Počni od početka. Imam već ideju o čemu sve imamo da pričamo, Zato, slobodno.
Sub Feb 17, 2018 4:41 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Naslonio je laktove na kolena i spojio svoje sake, nagnuvsi se tako unapred ka njoj, sada kada razmisli zaista nije znao odakle treba poceti, od koje greske, od kog koraka. Imao je doduse, i vise nego dovoljno materijala za razgovor, video je kako mu prkosi, pa je i on uzvratio prkosom.

"A da krenem od kraja? Odakle ti ideja da dodirnes kristal?"

Upitao je, sad vec malo ozbiljnijim izrazom, koliko god hteo i uzivao u tome da je podjebava, ovo je trebao da bude ozbiljan razgovor.
Sub Feb 17, 2018 4:47 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je shvatala da su ozbiljne stvari u pitanju. Ozbiljan razgovor im predstoji. Nema šale. Bar za sad. Znala je da je tokom cele misije na mnogo mesta pogrešila i tu nije bilo nikakvog opravdanja. Zato je samo zatvorila oči, udahnula duboko, sela na fotelju prekoputa Makishime, i dala sledeći odgovor:
Zašto sam uzela kristal? Zvuči malo čudno, ali jasno mi je šta si želeo da me pitaš.. ukratko, neko je morao to da uradi. Zašto to ne bih bila ja? Nije zvučala kao da je ponosna što se žrtvuje. Samo je to iznela kao činjenicu koja se podrazumeva sama po sebi.
Sub Feb 17, 2018 4:52 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Neko je morao to da uradi?"

Od svih odgovora koje je ocekivao taj nije zamislio, smatrao je da je to jako naivno sa njene strane, cak i donekle ograniceno, zar nije videla ni jedan drugi nacin da se situacija sredi? Pobogu svi su bili shinobiji, bilo ko od njih je mogao kristal da pomeri nekom tehnikom, ili bar da vidi kako bi kristal reagovao na chakru, na dodir. Klonovi takodje postoje.

"Zaista?"

Glas mu je bio izmedju ljutog i porazenog, donja vilica mu je zadrhtala dok je pricao.

"Zelis da mi kazes da Raneki, ti i ja nismo imali apsolutno ni jedan nacin da proverimo da li je bezbedno pre nego sto je neko uzeo tu stvar? Nismo mogli da ga dodirnemo nekom tehnikom? Nismo mogli da stvorimo klona da ga uzme? Da propustimo chakru kroz njega? Ne, jedina logicna stvar je bila da uzmemo kristal u ruke?"
Sub Feb 17, 2018 5:01 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se zamislila: ni u jednom trenutku nije to poricala. Međutim, zaista je moglo da se dogodi nešto. O tome uopšte nije razmišljala. Kako je imala toliko propusta tokom te jedne misije? Skoro da je nemoguće da neko ko je do te mere istreniran, kao ona, ima toliko propusta..To je bio ogroman problem, i to ne neznanja ili nedostatka iskustva, već jednostavno trenutka. Međutim, to nije opravdanje. Zato je pogledala Makishimu u oči i progovorila:
[color=#009933]Slušaj...znam da si ti u pravu. Takodje znam da sam pogrešila mnogo puta tokom misije..imam potrebu da se izvinim, iako tebi to nimalo ne znači, pretpostavljam. Zato ću samo reći da postoji nešto što se dogadja u meni što me je navelo na sve te greške.. to nije orpavdanje, daleko od toga, ali ako pokušaš da me razumeš, možda ti bude sve jasnije.../color] gledala ga je u oči. jer kontakt očima je jako bitan kao dokaz da sme da se suoči sa njim posle svega..
Sub Feb 17, 2018 5:10 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzvratio joj je kontakt ocima, uglavnom ga je izbegavao posto je uglavnom izgovarao lazi, a i izbegavanje i ponovno uspostavljanje kontakta ocima je umela da bude odlicna taktika za zastrasivanje, njoj to nije zeleo da radi, ali jeste i dalje imao taj zlokobni osmeh na licu, na neki bolestan nacin jako je prijalo da je tako 'muci'.

"Razumem Boa, razumem sve, imas potrebu da se dokazes, prva misija kao chunin, ne smes se pokazati kao beskorisna zar ne? Ali zasto si se dokazivala? Meni nemas sta da dokazes, cak sam jos uvek genin. Dokazivala si se pred Ranekijem, pred svojim senseiem, pred svojim ljubavnikom. Mozes da porices koliko hoces ali moras priznati, htela si prva da se popnes uz tu planinu kako bi pokazala da ti ne treba pomoc, htela si taj kristal da uzmes prva kako bi svi videli da si hrabra. Nije mi samo jasno, zasto si bila takva budala da skocis za mnom kada sam ja skocio sa litice? Zar si mislila da zelim da se ubijem? Da nemam plan? Sta je to bilo?"
Sub Feb 17, 2018 11:57 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je čitav minut ćutala.Da je bilo ko drugi ovo pričao, ona bi se našla uvredjena. Međutim, sada se ekstremno naljutila. Na Makishimu? Pa.. možda malo zbog njegove grubosti - ipak je veoma grubo sročio svoje mišljenje. Ipak, posle njegovog govora, ona je više bila ljuta na samu sebe.. Nije Makishima bio u pravu, uopšte. Nije ona želela da se pravi važna pred Ranekijem..nije to bila poenta njenog olakog ponašanja. Ona je više želela da dokaže sama sebi da je nezavisna od ove dvojice. Da može da bude sa njima, ali bez njih. Da može da bude pored, ali da ne računa na njih... Ipak, šta je sebi dokazala? Da li je to možda nemoguće? Da li zaista više ne može bez njih? Sve ovo je bilo mnogo dvosmislenije nego što je bilo ko od njih mogao da zamisli: ukoliko bude mogla tokom cele misije da se ne oslanja ni na jednog od njih, to znači da ih može ostaviti obojicu. Zapravo, ne ostaviti, već biti spremna na to da oni nju ostave.. Međutim, da li je moguće da se do te mere oslanjala na njihovu pomoć? Na njih samih? Kako to da ona, koja nikada ranije nije verovala ljudima, da toliki deo svog poverenja dvojici ljudi.. to nije ličilo na nju. Zato je bila veoma ljuta na sebe kada je Makishima rezimirao šta se dogodilo. Ona nije želela da podeli ove misli sa Makishimom... previše se oslanjala na njega, kao i na Ranekija. Plašila se same sebe više, ova misija ju je potpuno dotukla: kako je ranije preživljavala? Mora to da se menja. Možda ne bi trebalo da dozvoli da se više probližava Makishimi.. Nije bila sigurna kako da nastupi, pa je počela da odgovara na ono što je mogla da odgovori potpuno iskreno:
Zašto sam skočila za tobom? Zašto sam bila tako glupa? Ne znam.. i sama se pitam. Jako sam olako shvatala život, kako svoj, tako i vaš, na ovoj misiji. Ipak, u tom trenutku,
u trenutku kada sam videla da padaš u ponor, da možeš da se nabodeš na one ledene šiljke na dnu..instinkt je proradio. Što se toga tiče, nemam opravdanje, nemam objašnjenje, ali ne možeš ni da me kriviš..to je nešto što je jako teško suzbiti.. da je bilo ko skočio, ja bih uživala posmatrajući prelepu scenu njegovog slobodnog pada sa planine. Možda bih mu čak i mahala, zaslužio je da ga zajebavam ako hoće da se ubije. Verovatno bih i shvatila da ima neki plan.. Međutim, kada sam videla da ti padaš.. glupo sam reagovala.
Zastala je i napravila tužnu facu. Zatim se zamislila, nasmejala i nastavila: Jednostavno, moje telo je reagovalo brže od mog mozga.. ja imam jako malo ljudi do kojih mi je stalo, ali za njih bih bukvalno skočila u provaliju koja nema dna gorko se nasmejala. U nekoj drugoj situaciji to bi bilo porednjenje, medjutim sada je to bila scena koja se zaista dogodila. Zato je to bilo još više ironično:
Ja sam uvek tu sa osobu do koje mi je stalo..mada preterala sam, nisam razmišljala. Pogledala ga je, namrštila se malo tužno i, gledajući ga u oči, veoma usporeno, naglašavajući svaku reč, rekla je: Izvini što sam skočila za tobom, izvini što mi je prvi instinkt bio da krenem za tobom. Izvini što sam bila glupa.
Sub Feb 17, 2018 3:26 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je pazljivo slusao Boin odgovor, trebalo je da ostane hladnokrvan kao i do tada, trebao je da nastavi da joj nabija njene lose odluke na nos, da joj se podsmeva kao nekome ko mentalno jos nije dovoljno sazreo da bude shinobi, bar ne uspesan shinobi, ali nije mu poslo za rukom. Nesto kada je ona bila tu ga je jednostavno omeksavalo, cinilo ga slabim, i koliko god on pokusavao da povrati kontrolu nad svojim zivotom, nad svojim emocijama, nad svojim reakcijama, da bude lutkar koji samo vuce konce ljudi oko sebe, sa njom to nije mogao. Kao da je ona cinila da bude manje monstrum, a vise covek.

Stegao je sake zajedno u pesnicu i gledao u njih, u mislima trazeci odgovor, trazeci nesto sto bi rekao, i iako je mogao hiljadu stvari da kaze, svaka od njih bi samo vise povredila Bou, a to nije zeleo sebi da dopusti, nije zeleo da je ista na ovom svetu povredi. Cudno je to, kako se nekada dve suste suprotnosti nadju i na tako savrsen nacin uklope, i iako je napustio ideju da ce njih dvoje realno ikada biti zajedno, ta misao je negde, duboko u njegovoj podsvesti jos uvek gorela, mali plamen nade.

Podigao je glavu i pogledao ka gore, ka njoj, u te krupne crne oci u koje je toliko voleo da blene. Neki promisljen odgovor mu je jos uvek izmicao, pa se opet oslonio na to da samo iskreno prica o celoj situaciji, nesto sto je u poslednje vreme sve cesci i cesci fenomen.

"Opet monolog Boa?"

Rekao je saljivim tonom, ne bi li malo razbio gustu, napetu atmosferu, potom se uozbiljio.

"Nemas razlog da mi se izvinjavas, bio sam malo pregrub. Iskreno ne sumnjam da bih i ja uradio isto, za tebe, koliko god ne zeleo to da priznam."

Nakasljao se i procistio grlo pre sledeceg dela, hladna klima na kojoj su bili ocigledno je ostavila traga i na njemu, iako je velikim delom bio imun na hladnocu.

"Ali ne smemo raditi takve stvari. Koliko god meni stalo do tebe, ili tebi do mene, ne smemo odbacivati svoj zivot u situacijama u kojima to cak nece ni pomoci drugoj osobi. Kakav god je nas odnos, primarno smo shinobi."

Ovime je zavrsio, iznoseci jedinu misao koja je stvarno bila bitna, ono sto je u sustini i hteo da joj kaze od pocetka, mada je to u pocetku trebala da bude mnogo grublja lekcija. Na bojistu, na misji, nije bitno ko je ko, sta je sta, ko se voli a ko se prezire, tada su svi samo saborci, masine koje sluze da bi se ispunio odredjeni cilj.
Ned Feb 18, 2018 3:12 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je Boa čula Makishimin šaljiv glas, veoma se iznenadila: kako je mogao da predje sa onog grubog glasa na ovaj prijateljski? Međutim, kada se ponovo uozbiljio i rekao sve ono što je rekao, ona se zaledila: nije joj mogla ništa hladnoća koju je osetila na misji. One hladne planine nisu uspele da je zalede, da je zamrznu, da je ukoče u mestu. Međutim, Makishimine reči su to uradile u trenutku: zar bi i on skočio za njom da se nešto tako dogodilo? Zar bi i on ispao budala radi nje? Nemoguće.. njen mozak nije mogao da prihvati činjenicu da je nekome do te mere stalo do nje. Želeo je, ali iskustvo mu je govorilo da to ne radi. Osim toga, šta se dogodilo sa Makishimom u trenutku? Kako se tako preobrazio? To je veoma uticalo na njenu nepokolebljivu uzdržanost i ravnodušnost. Kako posle ovakve nagle promene da ostane potpuno ravnodušna? Zašto joj je to radio? Kako je mogao? Već duže vreme je držala masku potpune hladnokrvnosti, da bi je on jednostavno uništio u paramparčad sam uništivši svoju masku grubosti i mržnje.. Boa je prvo zaustila nešto da kaže, i dalje se trudeći da ima mrtvu facu. Međutim, otvorivši usta kako bi progovorila, odmah se predomislila. Osećala je da će joj glas zadrhtati. Zato je stegla pesnice na rukama, ruke držala čvrsto stisnute pored tela i, ustavši sa fotelje, okrenula se ledjima Makishimi, kako joj ovaj ne bi video lice, koje se, u onom trenutku kada se okrenula, potpuno preobrazilo. Maska čiste hladnokrvnosti i ravnodušnosti ti je nestala kao da je izvela neki neverovatni mađioničarski trik: na njenom licu ocrtavala se jedino briga i neka nedefinisana tuga.. njene kao ponor duboke i tamne oči sijale su se poput dve zvezde sabijene jedna uz drugu. Bilo joj je svašta na umu, ali izgovorila je sledeće:
Zašto, Makishima? Zašto... zastala je na sekundu. Shvatala je šta joj donosi ovo što će upravo reći... Otkriće da joj je pored svega što se dogodilo stalo do njega. Otkriće da joj nije svejedno bilo tokom cele misije, a kamoli sad. Otkriće da je ovo bila jedna kratkotrajna i loše uradjena maska.. Shvatajući sve to, progovorila je jedva čujnim ali veoma čvrstim glasom:
Zašto mi ne dozvoljavaš da te mrzim? Zašto baš u ovakvom trenutku.. glas joj je malo zadrhtao pri poslednjih par reči, tako da je zastala kako bi udahnula dublje, a onda je nastavila: Zašto me jednostavno ne oteraš, ne izvredjaš i ne kažeš da sam nešto najgore što je moglo da ti se desi, najnemogućija osoba koju si upoznao..jer to je istina,
zar ne? A na taj način ćeš olakšati meni da ostanem sama..
po njenom glasu moglo je jasno da se shvati da nije želela da se to desi,nije želela, ali je možda smatrala da će tako biti bolje? Za nju? Za Makishimu? Ili za oboje? Možda ni za koga? Nije znala. Pričala je sve to na silu.. međutim, ona se veoma trudila da joj glas bude potpuno hladnan i ravan, što joj je uspevalo u nekim trenucima, ali baš to je dovodilo do toga da joj glas ponekad zadrhti, što je davalo neku posebnu atmosferu celom govoru... zvučala je pomalo jezivo.
Ned Feb 18, 2018 10:21 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije ni mogao da pretpostavi da ce Boa tako odreagovati na njegove reci, nije mislio da je rekao sta specijalno, ista sto ona vec ne zna, ali izgleda da se tu prevario. Nikada nije bio preterano sentimentalna osoba, i zbog njegove poprilicno hladne pojave, ljudi se nisu previse otvarali u njegovom prisustvu, uzdrzavali su se da mu daju ista sto bi u buducnosti mogao da iskoristi protiv njih tako da nije bio previse vest u situacijama poput ove. Mogao je uvek da odglumi, za to je bio sposoban, znao je sta treba reci, i kako treba odreagovati, ali to "treba" nije primenjivao na Bou, da je radio ono sto u njegovom mozgu treba, oni bi se vec odavno razisli.

Stavio je dlanove na rukohvate svoje fotelje i odgurnuo se kako bi ustao, umor od misije ga je polako stizao i osecao je neku malaksalost u nogama. Polako je prisao do Boe i stavio joj ruku na rame i potom je povukao da se okrene. Tada je vec bilo vreme za reci, vreme da se kaze nesto mudro sto bi razresilo stiuaciju, ali reci u Makishiminom umu je bilo malo, jedva ista mu je padalo na pamet. Opet iz srca, neobuzdano, neiskalkulisano, neodgovorno je poceo da prica.

"Boa"

Voleo je da izgovara njeno ime kada joj se obracao, tako mu je slatko klizilo sa jezika. Klimnuo je glavom u stranu kako bi mu se par vlasi kose sklonilo sa lica i osmehnuo se.

Makishima kuca - Page 2 Giphy

"Zar opet moram da te opominjem za kontakt ocima?"

Na ostalo nije odgovarao, nije bilo potrebe, ona je znala koliko i on da se tako nesto nece dogoditi, iako mozda jeste bila u pravu za to da je najgora stvar koja je mogla da mu se desi, izgubio je kontrolu zbog nje, batalio svoju glumu, pricao od srca, jednostavno joj nije radio stvari koje je ostalima, bila mu je jedina slabost.

Ned Feb 18, 2018 4:36 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa nije mogla da očekuje ovakvu reakciju. Bila je ubedjena da će se on, posle njenog govora, vratiti u svoj hladnokrvni stav. Da će je samo ismejati. Da će joj ponovo reći da je budala.. Međutim, kada je prišao i dodirnuo je, stresla se. Okrenuo ju je ka sebi i mogao je da primeti njen tužan, ali iznenadjen pogled. Pokušala je u tom trenutku da napravi ravnodušan pogled, da zamrzne lice. Ipak, to je bio samo smešan pokušaj. Kada je izgovorio njeno ime, osetila je neku neobičnu nežnost. Ta tri slova, "Boa" , odzvanjala su joj u ušima, odzvanjala su poput neke lagane melodije. Kako neko može sa takvom nežnošću u glasu, možda čak prikrivenom ljubavlju, da izgovara njeno ime? Nikada joj se neko nije obraćao na taj način.. naježila se od tog glasa. Primetila je njegov pokret glavom dok je sklanjao kosu.. svaki njegov pokret u tom trenutku ona je mogla bez problema da primeti. Prosto, bila je fokusirana na njemu. Gledala ga je u te svetle oči dok je ponavljao njoj dobro poznatu primedbu za gledanje u oči.. pogled joj je bio i dalje malo zbunjen, ali više tužan. Želela je da bude hladnokrva, a nije mogla. Da je bio malo dalje od nje, možda bi i uspela. Ali ovako.. ovako blizak kontakt sa njegovim tako neobičnim očima ju je terao da pokaže kako se zaista oseća. A to je bila čista tuga, koju je malo ispoljila i u glasu dok je govorila:
Kako, Makishima? i ona je njegovo ime izrekla veoma nežno, nije to želela, ali samo po sebi je tako ispalo. Kako misliš da te gledam u oči? Pa zar ja smem tebe posle svega da gledam u oči? Misliš da me nije sramota sebe same.. gorko se nasmejala, samoj sebi, pa je nastavila: Osim toga..plašim se da se ne izgubim tamo.. rekavši to, svojom glavom je malo klimnula ka njemu, pokazujući ka njegovim očima. Tvoje oči su tako posebne..i imaju dubinu, ogromnu dubinu. Dublje su od one bezdani niz koju smo padali zajedno..veoma lako mogu da se izgubim i da ne nadjem put nazad.. to znači da ću ostati tvoj zarobljenik..a to je već počelo da se dogadja.. Zastala je, razmišljajući da li da mu kaže ili ne, ali je naposletku samo počela da priča, ni ne rešivši da li bi to bilo pametno: Na misiji nisam želela da se pravim važna..cilj mi je bio da dokažem sebi da mogu bez vas.. bez tebe. Ali, šta sam uradila? Dokazala sam sebi nešto sasvim drugo, a to je da sam i te kako zavisna.. zagledala se jako duboko u njegove oči: primećivala je samo te dve žute tačke dok je govorila: Ako sam već počela da se gubim..zar nije bolje da probam odmah da nadjem put nazad... na početku sam lavirinta. Da li da se usudim da krenem dalje, da pokušam da poverujem i da možda nadjem izlaz, ili da se vratim jednostavno. Da zaboravim na sve. Da zaboravim na taj lavirint. Jer to je lavirint, Makishima..mogu zauvek da budem zarobljena tu i da ne pronadjem izlaz. To je poverenje.. ali ja se plašim, ja kočim sama sebe. I zato ne smem da ti gledam u oči.. Sve vreme dok je govorila, gledala ga je u oči. Međutim, kada je završila, ponovo je, vrlo polako, spustila pogled ka zemlji.
Ned Feb 18, 2018 4:53 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je kao i uvek imala vise nego dovoljno reci da iskaze svoje unutrasnje stanje, toliko reci da Makishima nekada nije imao volje da pohvata sve sto ona govori, vec je samo hteo da je zamoli da predje na sustinu, kao i obicno pricala je u nekim polovicnim zagonetkama i metaforama, i koliko god da mu je to islo na zivce, u isto vreme je bilo i nekako slatko. Makishima nije imao toliko reci, mada ni tolike izlive emocija, sve sto je pricao bilo je koncizno, izgovarao je recenice, formirao svoje misli na najkraci moguci nacin, tako da sve kaze iz jednog daha, bez da ista ostane nedoreceno.

Makishima joj je jos jednom stavio ruku na bradu, zaista je mrzeo kada tako spusti glavu, kao dete kada ga roditelji grde, u ovakvim pricama nije trebalo bilo sta kriti, ni pogled ni misli. Setio se izvinjenja i obecanja koje je dao Ranekiju o njoj, i shvatio da to obecanje vredi koliko i novcic na putu, nije ga preterano potresalo to, nije ni prvi ni poslednji put da prekrsi svoju rec, pogotovo rec datu osobi koja mu manje vise nista ne znaci u zivotu. Preko lica mu se pojavio neki cudan osmeh, polu srecan, polu porazen kada je progovarao.

"A zar bi bilo toliko lose da se izgubis?"
Ned Feb 18, 2018 5:08 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila primorana da ga gleda u oči. Uživala je u njima, a ipak.. bilo je teško gledati u njih. Da li bi smela da se izgubi u njima? Da li je to zapravo loše? Bou je sve ovo hipnotisalo.. njegove oči su inače bile veoma hipnotišuće, a sada.. sada su prosto isijavale nekom čudnom svetlošću.Šta da kaže na to? Ko još voli da bude izgubljen? Ali zašto je ona uživala u tom pogubljenom stanju? Kako je to moguće? Nije imala odgovor na to pitanje.. zato je samo sklonila njegovu ruku sa svoje brade i, ni ne primećujući šta radi, ostavila je u svojoj ruci dok je govorila:
Ali ako sam izgubljena, meni treba neko da me vodi..neko ko će bar biti uz mene. Ja to od tebe ne mogu da očekujem, Makishima. Ne mogu i neću. Sve je ovo novo za mene.. želela je da kaže da je uplašena, da ne zna šta da radi, ali nije. Suzdržala se. Samo je dodala: Ni ti ne znaš šta osećaš prema meni,
Makishima. Ili ne znaš, ili mi se sve vreme podsmevaš.. a to je jako teško shvatiti u tvom slučaju..
Ned Feb 18, 2018 5:18 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejao se, zatvorio oci i odmahnuo glavom, nije verovato sta je cuo od nje, to da on ne zna sta oseca. Pa majku mu ako ne zna cemu sve ovo, zasto bi sve ovo radio, zasto bi bio iskren prema njoj, i zasto bi se lomio oko nje, oko njene srece, oko toga da njoj bude prijatno oko Ranekija, zasto je uopste obecao ono Ranekiju. Obecanje je obecanje, bar je to neko nepisano pravilo u shinobi svetu, ali Makishima se nije prezao od toga da obecanje koje njemu prestane da odgovara prekrsi. Zaista se nadao da je ostavio po strani bilo kakvu simpatiju prema Boi ali...

"Ne mogu uvek da budem uz tebe, ali mogu da ti pomognem da se sama snadjes."

Otvorio je i pogledao Bou opet, njene krupne crne oci, suzdrzavao se, toliko se dugo suzdrzavao, bilo je dosta. Stegao je njenu ruku koju drzu i povukao je na sebi. Na prepad ju je poljubio. Poljubac nije trajao dugo, vise je bio onako klinacki cmok nego pravi poljubac, ali poruka je bila jasna. Ocekivao je da ce samar uslediti.

"Ne znam?"

Postavio je pitanje na koje su vec oboje znali odgovor.
Ned Feb 18, 2018 5:46 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Šta? Jel joj se učinilo? Da li se upravo dogodilo ono što jeste, ili je to samo neka iluzija? Nemoguće... nije stigla da reaguje. Zašto ga je uzela za ruku? Tek je sad osećala njegovu ruku, a na usnama je i dalje osećala njegove: iako je to bio poljubac na sekundu, bilo je to nešto što nikada neće zaboraviti.. toliko emocija joj se skupilo, trenutno nepoverenje, mržnja, ali ipak duboko sakrivena ljubav koja je krenula da bukti malo jačim plamenom..sve joj se to zbrkalo.. pomešalo. Htela je da ga udari. Da ga nabode. Odakle mu pravo? Kako je mogao to da uradi? Zašto? Na taj način pokazuje da oseća nešto...? Ali zna da je ona sa Ranekijem.. htela je da poludi od svih tih misli. Osećala se krivom pred Ranekijem. Ali zašto? Njemu je svejedno.. shvatala je to. A ona ništa nije uradila. Prosto nije uspela da se odmakne. Ipak, ako je i postojala neka šansa da uspe da ostane sa Ranekijem posle svega, sada se smanjila na minimum... I dalje u neverici, sa mešavinom straha i ljutnje u pogledu, odmakla se par koraka unazad, i veoma tihim i ozbiljnim glasom rekla:
Zašto?
Međutim, ubrzo nakon toga ona mu je prišla i počela, kao prošlih puta, da ga udara u ruku. Bila mu je okrenuta sa strane, kako bi direkti išli pravo u njegovu ruku. Suze su krenule da oj se slivaju niz obraze, ali ona nije bila svesna toga. Nije primetila da je počela da plače. Ništa joj nije bilo jasno. Samo je htela da čuje odgovor na svoje pitanje:
Zašto? govorila je to udarajući ga sve vreme po ruci..bila je malo pogubljena.
Ned Feb 18, 2018 5:53 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Izbegao je udarac po licu, sto je bilo dobro, ali shvatio je da je mozda njoj naskodio vise nego sto je trebalo svojim potezom, prvo se odmakla i pomislio je da je to to, da je gotovo, ali onda kada se primakla i pocela da ga udara shvatio je da nije ni izbliza kraj. Pustio je prvih par udaraca u rame, zasluzio ih je, ali kada je video da ne planira da prestane okrenuo se ka njoj, uhvativsi je za zglobove dovoljno jako da joj onemoguci da nastavi, ali ne toliko da bi joj prouzrokovalo bol. Imao je smesak na licu, kako i ne bi posle tako necega, iako je ocigledno uradio nesto pogresno, osecaj je bio toliko dobar.

"Zasto? Zato sto sam zeleo to."

Odgovorio joj je jednostavno kao i do sada, bez filozofiranja, bez nekog izduzenog i otrcanog monologa, najprostija istina/
Ned Feb 18, 2018 6:06 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se sad ekstremno naljutila. Prošao ju je prvi šok i shvatila je da nije smeo ovo da uradi. Otrgla se iz njegovog stiska. Bila je ljuta ne samo na njega, nego i na sebe, što je došla do te situacije.. još više ju je ljutilo to što nije bila dovoljno besna na Makishimu. Trebalo je da ga mrzi posle takvog ponašanja. Zašto joj je onda smetala samo činjenica da je na ovaj način prevarila Ranekija? Naravno, ne svojom voljom, ali ipak.. Zašto nije bila ljuta do te mere da ga prosto izubija i zaboravi na njega? Nije joj bilo jasno.. ipak, sabrala se. Pogledala ga je mrko, kako ne bi shvatio o čemu razmišlja, lupila šamar tako da je odzvanjala cela kuća, podigla oholo glavu, kako bi suzbila činjenicu da joj je bilo neprijatno, pa je rekla:
Strašno! Javi mi se kad shvatiš koliko si bezobrazan! Nije zvučala onoliko ljuto koliko je htela, ali uspela je da izgovori. Zatim se okrenula i brzim korakom napustila njegovu kuću.
Ned Feb 18, 2018 6:16 pm
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Trljajuci svoj obraz je gledao kako ona odlazi, ipak nije izbegao taj samar kao sto je mislio, ali bio je manje vise zadovoljan ishodom. Mrznja, bes, to je emocija najslicnija ljubavi, a ona je definitivno bila besna. On, sa druge strane, i dalje nije skidao sa lica taj debilni smesak, nekako, iako je ovo licilo na potpuno odbijanje, znao je da nije tako. Obraz mu je goreo, ali nije trenutno pridavao paznje tome. Pustio ju je da izadje, i sacekao malo, posle toga posavsi i sam ka ulicama, trebalo mu je ipak malo svezeg vazduha.
Sre Feb 21, 2018 1:54 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Usao je u kucu u kojoj je bilo znatno toplije nego spolja, vukavsi Bou sa sobom, na njene prazne pretnje se usput samo nasmejao. Odvukao ju je do svoje sobe, gde je bio ormar, nakon cega ju je pustio i otvorio svoj ormar, koji je bio pun monotone odece, belih kosulja poput one koju je i trenutno nosio i obicnih pantalona. Nasla se tu naravno, jos po neka stvar, ali on je ostao pri svom ukusu, zgrabio cistu belu kosulju i tamne pantalone, a potom se okrenuo ka njoj.

"Nije neki izbor, nemam bas haljina da ti ponudim ali obuci nesto suvo makar."

Rekao je prosavsi pored nje i otisavsi ka dnevnoj sobi, ne bi li oboje imali malo privatnosti.
Sre Feb 21, 2018 2:05 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se pravila da je ljuta sve dok je nije ostavio samu u sobi. Tada je uzela odeću koju joj je dao i sa radošću svukla svoju: i dalje se cedila. Pantalone su joj bile malo široke, kao i košulja. Više je bila dugačka nego široka, pa su joj rukavi visili. Nije obraćala pažnju na to. Bitno da je odeća bila suva. Osim toga, bila je jako komotna i to joj je prijalo. Osećala se kao kod svoje kuće.. ponovo se u Makishiminoj kući osećala kao kod svoje..čudno, ali sada joj je taj osećaj prijao više nego ikada u životu. Osim toga, taj miris.. to je bio njegov miris. Kako samo lepo mirišee, u krajnjem slučaju, njoj je prijao taj miris. Protrljala je malo kosu: bila je mokra i zato joj je išla uz lice: makar nije bila čupava. Izgledala je pomalo kao da se nalazi u vreći, malo je bilo smešno, ali ne previše. Umorna, gladna i zbunjena, nije znala šta će sad. Ni sama nije znala zašto je pošla sa Makishimom kod njega. Ipak, rešila je da podje do glavne sobe i tamo ga sama upita šta će dalje. Malo joj je bilo neprijatno da izadje takva pred njega, ali ipak je došla do vrata. Otškrinula ih je i provirila. Izašla je samo malo, tek da je vidi Makishima. Potražila ga je pogledom po prostoriji:
Makishimaa, izvini na smetnji.. ali sam si kriv.rekla je, i dalje ga tražeći po prostoriji pogledom..
Sre Feb 21, 2018 2:13 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je na putu do dnevne sobe pokupio i zavoj koji je drzao u visecem elementu u hodniku, pantalone je odmah presvukao ali kosulju je samo svukao i bacio na pod, ostavivsi onu cistu pored sebe na kaucu, za nakon sto se previje. Pazljivo je zamotavao svoju podlakticu, stiskajuci dovoljno da zavoj bude cvrst ali ne i da steze i onemogucava krvotok. Na otprilike pola posla ona ga je prekinula svojim glasom, pogledao je ka tamo i video je kako viri kroz vrata. Nasmejao se na njen komentar i vratio zamotavanju svoje rane, odgovarajuci dok je radio.

"Ne smetas ti meni, i nisam ja taj koji je tebe bacio u vodu, i nisam ja taj koji se smrzavao."

Prepravio ju je, ali ton kojim je pricao je bio neozbiljan, vise kao da joj saljivo prebacuje nego kao da mu stvarno ista smeta.
Sre Feb 21, 2018 2:23 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se sada osmelila. Osim toga, čula je gde se Makishima nalazi. Vukući noge od umora, prišla mu je, usput govoreći:
Naravno da si ti kriv, Makishima.. kada sam skočila u vodu cilj mi je bio da spasim tvoju glavu. Nisam ni hvala čula.. možda bi i nastavila da priča, ali nabasala je na Makishimu koji je previjao svoju ranu bez majice na sebi. Malo je ustuknula, možda bi se i sklonila da nije videla da zavija ranu. Prišla mu je bliže kako bi videla šta se dešava sa tom ranom: stara briga se vratila. Prišavši mu, nežno je prihvatila njegovu ruku koju je bandažirao i upitala ga:
Kako ti je ruka? Jel te mnogo boli? iskrena zabrinutost se osećala u njenom glasu. Rukavi su joj visili i na nogama i na rukama i prilično je smešno izgledalo kako se ona, sličnija beskućniku nego bilo čemu drugom, brine o njegovor posekotini..
Sre Feb 21, 2018 2:31 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pustio je da prihvati njegovu ruku, bol je i dalje osecao, ali nije bio strasan, desavale su mu se i gore stvari, dobro je pritegao zavoj, a zatim pomerao dlan u kurg kako bi bio siguran da zavoj nece popustiti, kada je bio gotov krenuo je da odgovara Boi, jedva se suzdrzavajuci od toga da ne prsne u smeh, ta pojava, ona u toj prevelikoj kosulji i farmerkama, izgledala je skoro kao dete koje krade odecu od roditelja, ipak, njegova krivica je sto nije imao sta bolje da ponudi, pa nije hteo previse da joj se podsmeva oko toga.

"Ma nije ovo nista, trebalo bi da vidis u kom su njih dvoje stanju."

Rekao je i nasmejao se, ni ne razmisljajuci da niko nije uopste ni trebao da zna sta se desilo na toj misiji, kada je shvatio sta je rekao samo je hteo da se udari po glavi, ali bar ga je tesilo to sto se nije izlajao ni pred kim drugim do Boe.
Sre Feb 21, 2018 2:40 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se malo povukla kako bi Makishima mogao da proveri svoju ruku. Verovala je da je sve uspeo lepo da namesti: svakako bolje nego što bi ona učinila, tako da joj nije padalo na pamet da proverava. Možda joj se i učinilo da želi da joj se smeje, ali zainteresovalo ju je ono poslednje što je rekao. Zato je rešila da ga pita:
Na koje dvoje misliš? Međutim, rekavši to, ona je krenula da ide korak unazad kako bi napravila Makishimi prostor. Naravno da nije obraćala pažnju na dugačke nogavice... i naravno da je uspela da stane sama sebi na nogavicu i sama sebe da saplete. Bilo bi čudno da nije to uradila.. u svakom slučaju, uspela je da postavi pitanje pre nego što ju je sila zemljine teže povukla ka sebi.
Sre Feb 21, 2018 2:45 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bio je brz kao i uvek, poskocivsi da je uhvati, iz navike je to uradio dominantnom, desnom rukom, istom rukom kojom je blokirao udarac posluzavnika, istom rukom na kojoj je imao posekotinu, ovaj put ga je vec stvarno zabolelo, pritisak njenog tela uz ranjenu ruku naterao ga je da napravi jako bolnu facu, kroz mozak mu je trista psovki proslo, mada je izbegao to da izgovori bilo koju, video je ovo kao sansu da skrene sa teme, pa je izignorisao pitanje koje mu je ona postavila, pocevsi da je podbada kako bi se ova iznervirala, pritisao ju je uz sebe, i uneo joj se u facu kao da ce je opet poljubiti, ali ovaj put to nije uradio, suzdrzao se.

"Opet ti. Ako zelis da budes blizu mene mozes samo da pridjes, ne da prodajes ove glupe fore."
Sre Feb 21, 2018 3:00 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila van sebe: kako da ne bude, Makishima je bio bez majice, prihvatio ju je tako blizu sebi i opet joj se uneo tako blizu lica.. malo je pocrvenela i ko zna kako bi odreagovala da nije primetila da ju je Makishima prihvatio upravo onom zavijenom rukom. Zato se, na svoju veliku žalost doduše, momentalno sklonila sa te ruke, ali je stala naspram njega, veoma blizu, uhvatila ga za drugu ruku i veoma uplašenim glasom rekla:
Makishima! Pazi! Budalo! Mislim, ja sam budala što sam se saplela, ali nisam namerno, prekini da me optužuješ. Ipak, to je sad nebitno, pazi se! rekavši to, udarila ga je par puta u stomak, koji je i dalje bio go. Pogledala je ka njemu, zagledala mu se u oči i rekla:
Ti si budala. Ne sme da te boli ta ruka. Neću te ispitivati šta ti se desilo.. vidim da ne želiš da pričaš. Ali! ovo ali je zvučalo jako glasno, izuzetno ga je najglasila: ali, ako se dogodi da ne saznam o nekoj tvojoj povredi, dobićeš od mene troduplo više kad saznam, važi? Vidiš da sam i ja budala, udariću te na povredjeno mesto ili već nešto slično.. rekavši to, nežno je prihvatila i drugu ruku, držeći sad obe ruke u svojim..
Sre Feb 21, 2018 3:06 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima se nasmejao, iako je bolela, rana jeste bolela ali nije bila fatalna, ni blizu toga, obicna posekotina, za shinobija kao dobar dan, ipak ona ga je tretirala kao da se upravo vratio sa bojista, sto zapravo i jeste, ali ona nije imala nacin da to zna, kada je video da je povratila balans, seo je nazad na svoj kauc gde je i malopre bio. Bio je u iskusenju da joj isprica iako je rekla da ne mora, ipak je u toj prici on ispadao super genin koji je sam porazio dva chunina odjednom, ili psihopata, zavisi iz kog ugla se gleda, ali nesto se nekada moralo i precutati.

"Jesi budala."

Odgovorio joj je samo na jedan deo njene recenice sa smeskom na licu, zaista je voleo da je provocira, njene reakcije su bile prosto melem za oci.
Sre Feb 21, 2018 3:14 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se našla uvredjena. Ona toliko priča, a on bi samo da je uvredi. Ne može tako! Ona je umorna i gladna i kroz svašta prolazi, a on umesto da je ponudi hranom, uzme i vredja je! To je strašno! Zato mu je prišla, uhvatila ga za kosu i počela da čupka bele dlake. Plakala je u sebi: njegova kosa je bila savršena i bilo joj je mnogo žao da je uništava, ali kao što je njoj žao - verovatno je i njemu. Zato je žrtvovala svoja osećanja kako bi napakostila njemu tom sitnicom! Čupkajući mu naglo dlačicu po dlačicu, govorila je:
Ti si budala. I da, gospodin budala bi mogao da obuče majicu. Previjena ti je rana. Zašto ne bi sada obukao nešto? sve vreme je pričala ljutim glasom!
Sre Feb 21, 2018 3:19 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Opet je iz nje izmamio reakciju kakvu je hteo, sto je bilo sve lakse i lakse kako su se duze poznavali, nije mu preterano smetalo kada ga je cupala, pustio ju je malo da se izivi, ipak ne bi bilo fer da samo on nju muci. Ubrzo je doduse ustao i uhvatio je za zglobove, spustivsi joj ruke pored njenog tela. Uzeo je kosulju sa kreveta i navukao je preko sebe, zakopcavsi pre svega dugmice na rukavima, gledao je njene reakcije dok se oblacio, ocekujuci neki napad dok je nespreman, zakopcavao je dugmice, jedno po jedno odozdo na gore i smeskao se, gledajuci direktno u njene oci.

"A tebe je sve potreslo sto sam bio bez majice, video sam taj pogled kada sam te sprecio da padnes Boa, ne zavaravas nikoga time sto se pravis opasna."
Sre Feb 21, 2018 3:28 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila savršeno svesna da je Makishima provocira. Ipak, koliko god se trudila, nije umela da ne reaguje na njegove provokacije. To je bio ozbiljan problem. Ne sme kod drugih ljudi nikada dozvoliti da je isprovocirau. Međutim, ovo je bio Makishima. Rešila je da dozvoli sebi da priušti sebi bar jednu osobu pred kojom će moći potpuno da se opusti i sa kojom će, osim ozbiljnih razgovora, moći i da se šali na ovakav način. Ipak, Makishima je imao takve opaske koje su je dovodile do ludila. Zato je skočila na njega da ga šutne i zamalo poletela od veličine odeće koju je nosila.Usput je govorila:
Ovo su teške optužbe, samo da znaš! Ti si ovde manijak, ne ja! Makishima, na kraju ćeš stvarno nastradati od mene. kad je to izgovorila, iz stomaka joj se čuo prilično dugačak vapaj: bila je gladna i sada je to i Makishimi, verovatno, bilo jasno. Samo se nasmejala i nastavila: Nasradaćeš od mene doduše kad nešto pojedem i malo se naspavam hehe
Sre Feb 21, 2018 3:33 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

U jednom pokretu se izmakao u stranu i krenuo ka kuhinji, iako je mozda bolji izbor bio da nju pusti da spremi nesto, nije mogao da ne zapazi koliko su njeni sutevi bili zapravo smotani, opet se uzdrzao od toga da se nasmeje, krenuo je niz hodnik i okrenuo glavu preko ramena, da bi dobacio jednu poslednju provokaciju.

"Ccc Boa, kakve li si misli u glavi imala."

Zavrsivsi recenicu, nestao je iz vidokruga, i ubrzo se nasao u kuhinji, bio je na misiji za misijom, i nije u medjuvremenu obnavljao frizider, tako da je vecina stvari koje su mogle biti korisne bile pokvarene, nasao je dva pakovanja nudli, bar je to bilo dovoljno lako spremiti, stavio je vodu i cekao da prokuva.
Sre Feb 21, 2018 3:48 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je Boa čula ovo, prvo se nasmejala sebi u bradu, ali je rešila da Makishima ne sme proći nekažnjeno. Svakom rečenicom ju je provocirao sve više i više, i sada se već jedva suzdržavala da ne prasne u smeh. Ipak, Makishima je morao da bude kažnjen! Tako je rešila, ne može da ga pusti posle svega ovoga. Međutim, bila je umorna i nije mogla da smisli ništa dovoljno dobro. Zato je samo došla za njim u kuhinju kako bi mu još malo smetala. Došla je do njega dok je još vadio nudle i prektstila ruke ispred njega, kako bi on video da je ona ljuta. Usput jje zabacila glavu unazad i rekla:
Samo da znaš, neću više padati na tvoje glupe provokacije. Čitam ja tebe kao knjigu, znam da me provociraš! Nisam ja tako naivna kao što ti izgledam na prvi pogled! rekavši to, još jednom ga je udarila u nepovredjenu ruku, frknula poput konja i otiša na mesto gde je malopre sedeo Makishima: bila je toliko umorna od neprospavanih noći da nije mogla više da stoji. Naslonila se u fotelju i čekala Makishimu, a oči su joj se malo po malo zatvarale, da bi se odmah opet otvorile, i tako u krug..
Sre Feb 21, 2018 3:55 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima nije ni gajio iluzije o tome da Boa misli da je on ozbiljan, provokacije su bile tako providne da bi i deca mogla da vide kroz njih, ali opet, bar nekoliko tih provokacija je proslo, primio je udarac i gledao kako odlazi, sipajuci dve porcije nudli u dve cinije, osetio je kako mu stomak zavija, nije jeo otkad mu je na misiji Daruky ponudila onigiri, a nije spavao jos otkako je zajedno sa Boom i Ranekijem posao na misiju, mada zacudo glad je osecao vise nego umor. Video je da je ona bila izmedju budnog i uspavanog stanja kada je stigao u dnevnu sobu, pa je u inat njoj obe cinije spustio tako da lupe koliko su god jako mogle.

"A sta ako nisu provokacije Boa."

Nastavio je sa podbadanjem, bez toga da je znao razlog sto, cak je i sam sebe polako pocinjao da smara.
Sre Feb 21, 2018 4:05 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je mnogo volela da spava. Oduvek je bila spavalica. Bilo je teško probuditi je na silu. Ali, ako neko uradi ovo što je sada Makishima uradio, uglavnom zažali, iz prostog razloga što joj je prvi refleks uvek drugačiji i nikad ne znaš šta te čeka. Kada je Makishima tresnuo činijama, Boa je poskočila sa kreveta kao da je do sad bila na trambolini i našla se tačno pored Makishime. Razmišljala je da ga izanbada u povredjenu ruku kako bi se možda konačno naučio pameti, jer izgleda ni hladna voda nije pomogla. Međutim, bilo joj je žao.. zato je samo prišla njemu, sasvim blizu, zlobno mu se nasmejala u lice, zatim se vratila stolu, i dok kažeš "piksla" ona je pojela pola njegove porcije nudli. Najgora moguća kazna koju ona sada može da izvrši! Zatim je isplazila jezik ka njemu i rekla:
I ovo ti je dovoljno!međutim, bilo joj je žao da on ostane gladan tako da je rešila da će "slučajno ostaviti svoje nudle na pola" . Okrenula se ka Makishimi i samo rekla:
A ja ovo neću gledati kao provokacije, bar sad, tako da ću te lepo zamoliti da spavam večeras kod tebe, da li se slažeš? I ti si umoran, pretpostavljam. Mogli bismo da spavamo?
Kad pojedemo, može?
ovo je previše zvučalo kao da su njih dvoje u braku i da se dogovara kada će da legnu. Međutim, ona nije želela da to tako zvuči. Samo je htela da spava i plašila se da joj Makishima, kako je počeo, neće dozvoliti.
Sre Feb 21, 2018 4:11 am
Makishima
Makishima
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejao se kada je Boa poskocila, i tada odlucio da je dovoljno sprdnje za jedno vece, seo je, i kako je dotakao kauc osetio je kako ga umor preseca, kapci su mu pali na pola ociju, i jedva je dohvatio onu ciniju koju je postavio za sebe, koja je vec bila polu prazna. Jeo je kao i uvek vrlo sporo, slusajuci sta Boa ima da kaze, nije bilo potrebe da mu ostavlja pola svoje porcije posto mu je uglavnom bilo vrlo lako da se zasiti. Na njene reci je samo klimnuo glavom, i onako joj je vec jednom obecao da njegovu kucu moze da koristi kao da je njena. Spustio je ciniju nazad na sto, imao je hiljadu domisljatih odgovora da joj odgovori na ono sto je rekla ali sto zbog umora, sto zbog toga sto je vec postajao dosadan, nije iskoristio ni jedan.

"Naravno Boa, znas gde je soba, nemoj opet da spavas na podu molim te."
Sre Feb 21, 2018 4:18 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se namrštila. Videla je da je Makishima veoma umoran. Znala je da mu je ovaj kauč neudoban i stvarno nije mogla da dopusti da ona uživa u krevetu a da se on grči ovde na kauču. Zato je, sad već prkosno, prekrstila ruke preko grudi i oštro rekla:
Makishima..uz sve dužno poštovanje, ja ne želim da ti spavaš na kauču. Prosto neću moći da zaspim na krevetu ako si ti na kauču. Zato sam prošli put i došla tu, na pod: jednostavno će tako biti i sad ako ne pristaneš da odeš u krevet. Jel može? pogledala ga je molećivo svojim krupnim, tamnim očima, koje su se posebno ocrtavale sada na njenom bledom i umornom licu.
Sponsored content

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu