Makishima kuca
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Bolje zaedno da smislimo šta ćemo nego da se mučiš ti sam, i ja isto da patim sama. Govoreći ovo, savršeno svesno je rekla za sebe da je sama: na Ranekija više nije računala, makar ne na toj frekvenciji. Za sada se osećala kao da je sama na ovom svetu. Trenutno je samo Makishima bio uz nju, i to je okretalo sasvim novi list u njenoj biografiji..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Jeste."
Rekao je jednostavno, zadrzavajuci vecinu svojih misli u sebi, dovoljno je vec i izgovorio.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Želiš li da te sada ostavim samog malo?
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Naravno da ne Boa, dokle god imamo vremena voleo bih da uzivamo u medjusobnom drustvu, siguran sam da cu imati vremena da budem sam uskoro, bar se nadam."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Smem li upotrebiti tvoju kuhinju? Završiću za 15 minuta sve pogledala ga je upitno, već smirenije.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Naravno."
Odgovorio je, dok je isla do kuhinje saljivo je dobacio.
"Sinoc sam ti dao spavacu sobu, danas kuhinju, iselices me do kraja nedelje."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Prijatno!
Imala je osećaj da se nalazi u svojoj kući, koju tako dugo nije videla. Ovo trenutno ju je činilo toliko srećnom da nije mogla da skine osmeh sa lica dok je uzimala prvi zalogaj.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Hvala, takodje."
Izmedju par zalogaja, setio se da je ostala jos jedna poveca misterija, bar za Makishimu, nije se suzdrzavao da je upita.
"Uzgred, nikada mi nisi rekla zasto ne mozes da ides kuci?"
1000/1000
1000/1000
1000/1000
To je duga priča, i zahteva neku drugu situaciju. Međutim, mogu ti reći nešto. U njenom glasu se osećala staloženost: izgleda da se navikla već na ovo stanje. Površno se navikla, zato je sada i mogla da priča samo neke stvari. Kada bi pričala celu priču, vrlo verovatno bi jako pobesnela, ili nešto slično. Zato je rekla samo:
Imala sam roditelje i kuću u kojoj sam živela sa njima. Međutim, dogodila se situacija i oni su se pokorili nečemu čemu nije trebalo čak ni pod pretnjom smrti. Nisu me slušali. Smatrali su da sam nedovoljno zrela. Naposletku, došlo je do jednog jako nemilog dogadjaja, o kom ću ti pričati sledeći put.. uglavnom, bila sam izbačena iz kuće. Od tad lutam... uvukla je još jedan dim i zamislila se...
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Razumem Boa, moja vrata su ti uvek otvorena, i figurativno i bukvalno, ne zakljucavam ih nikada."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Imaću to u vidu.Kod mene je to za sad, nažalost, samo figurativno. Budi mi pozdravljen, videćemo se uskoro. namignula mu je i otišla.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Znam da postoje neke stvari koje hoćeš da mi kažeš. Učini to odmah, da ne odlažemo. Držala se čvrsto sve vreme, iako njeno unutrašnje stanje ni izdaleka nije bilo toliko čvrsto.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Odakle da pocnem..."
Rekao je sa samozadovoljnim izrazom na licu, zaista je uzivao u toj igrici koju je igrao.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Počni od početka. Imam već ideju o čemu sve imamo da pričamo, Zato, slobodno.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"A da krenem od kraja? Odakle ti ideja da dodirnes kristal?"
Upitao je, sad vec malo ozbiljnijim izrazom, koliko god hteo i uzivao u tome da je podjebava, ovo je trebao da bude ozbiljan razgovor.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Zašto sam uzela kristal? Zvuči malo čudno, ali jasno mi je šta si želeo da me pitaš.. ukratko, neko je morao to da uradi. Zašto to ne bih bila ja? Nije zvučala kao da je ponosna što se žrtvuje. Samo je to iznela kao činjenicu koja se podrazumeva sama po sebi.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Od svih odgovora koje je ocekivao taj nije zamislio, smatrao je da je to jako naivno sa njene strane, cak i donekle ograniceno, zar nije videla ni jedan drugi nacin da se situacija sredi? Pobogu svi su bili shinobiji, bilo ko od njih je mogao kristal da pomeri nekom tehnikom, ili bar da vidi kako bi kristal reagovao na chakru, na dodir. Klonovi takodje postoje.
"Zaista?"
Glas mu je bio izmedju ljutog i porazenog, donja vilica mu je zadrhtala dok je pricao.
"Zelis da mi kazes da Raneki, ti i ja nismo imali apsolutno ni jedan nacin da proverimo da li je bezbedno pre nego sto je neko uzeo tu stvar? Nismo mogli da ga dodirnemo nekom tehnikom? Nismo mogli da stvorimo klona da ga uzme? Da propustimo chakru kroz njega? Ne, jedina logicna stvar je bila da uzmemo kristal u ruke?"
1000/1000
1000/1000
1000/1000
[color=#009933]Slušaj...znam da si ti u pravu. Takodje znam da sam pogrešila mnogo puta tokom misije..imam potrebu da se izvinim, iako tebi to nimalo ne znači, pretpostavljam. Zato ću samo reći da postoji nešto što se dogadja u meni što me je navelo na sve te greške.. to nije orpavdanje, daleko od toga, ali ako pokušaš da me razumeš, možda ti bude sve jasnije.../color] gledala ga je u oči. jer kontakt očima je jako bitan kao dokaz da sme da se suoči sa njim posle svega..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Razumem Boa, razumem sve, imas potrebu da se dokazes, prva misija kao chunin, ne smes se pokazati kao beskorisna zar ne? Ali zasto si se dokazivala? Meni nemas sta da dokazes, cak sam jos uvek genin. Dokazivala si se pred Ranekijem, pred svojim senseiem, pred svojim ljubavnikom. Mozes da porices koliko hoces ali moras priznati, htela si prva da se popnes uz tu planinu kako bi pokazala da ti ne treba pomoc, htela si taj kristal da uzmes prva kako bi svi videli da si hrabra. Nije mi samo jasno, zasto si bila takva budala da skocis za mnom kada sam ja skocio sa litice? Zar si mislila da zelim da se ubijem? Da nemam plan? Sta je to bilo?"
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Zašto sam skočila za tobom? Zašto sam bila tako glupa? Ne znam.. i sama se pitam. Jako sam olako shvatala život, kako svoj, tako i vaš, na ovoj misiji. Ipak, u tom trenutku,
u trenutku kada sam videla da padaš u ponor, da možeš da se nabodeš na one ledene šiljke na dnu..instinkt je proradio. Što se toga tiče, nemam opravdanje, nemam objašnjenje, ali ne možeš ni da me kriviš..to je nešto što je jako teško suzbiti.. da je bilo ko skočio, ja bih uživala posmatrajući prelepu scenu njegovog slobodnog pada sa planine. Možda bih mu čak i mahala, zaslužio je da ga zajebavam ako hoće da se ubije. Verovatno bih i shvatila da ima neki plan.. Međutim, kada sam videla da ti padaš.. glupo sam reagovala. Zastala je i napravila tužnu facu. Zatim se zamislila, nasmejala i nastavila: Jednostavno, moje telo je reagovalo brže od mog mozga.. ja imam jako malo ljudi do kojih mi je stalo, ali za njih bih bukvalno skočila u provaliju koja nema dna gorko se nasmejala. U nekoj drugoj situaciji to bi bilo porednjenje, medjutim sada je to bila scena koja se zaista dogodila. Zato je to bilo još više ironično:
Ja sam uvek tu sa osobu do koje mi je stalo..mada preterala sam, nisam razmišljala. Pogledala ga je, namrštila se malo tužno i, gledajući ga u oči, veoma usporeno, naglašavajući svaku reč, rekla je: Izvini što sam skočila za tobom, izvini što mi je prvi instinkt bio da krenem za tobom. Izvini što sam bila glupa.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Stegao je sake zajedno u pesnicu i gledao u njih, u mislima trazeci odgovor, trazeci nesto sto bi rekao, i iako je mogao hiljadu stvari da kaze, svaka od njih bi samo vise povredila Bou, a to nije zeleo sebi da dopusti, nije zeleo da je ista na ovom svetu povredi. Cudno je to, kako se nekada dve suste suprotnosti nadju i na tako savrsen nacin uklope, i iako je napustio ideju da ce njih dvoje realno ikada biti zajedno, ta misao je negde, duboko u njegovoj podsvesti jos uvek gorela, mali plamen nade.
Podigao je glavu i pogledao ka gore, ka njoj, u te krupne crne oci u koje je toliko voleo da blene. Neki promisljen odgovor mu je jos uvek izmicao, pa se opet oslonio na to da samo iskreno prica o celoj situaciji, nesto sto je u poslednje vreme sve cesci i cesci fenomen.
"Opet monolog Boa?"
Rekao je saljivim tonom, ne bi li malo razbio gustu, napetu atmosferu, potom se uozbiljio.
"Nemas razlog da mi se izvinjavas, bio sam malo pregrub. Iskreno ne sumnjam da bih i ja uradio isto, za tebe, koliko god ne zeleo to da priznam."
Nakasljao se i procistio grlo pre sledeceg dela, hladna klima na kojoj su bili ocigledno je ostavila traga i na njemu, iako je velikim delom bio imun na hladnocu.
"Ali ne smemo raditi takve stvari. Koliko god meni stalo do tebe, ili tebi do mene, ne smemo odbacivati svoj zivot u situacijama u kojima to cak nece ni pomoci drugoj osobi. Kakav god je nas odnos, primarno smo shinobi."
Ovime je zavrsio, iznoseci jedinu misao koja je stvarno bila bitna, ono sto je u sustini i hteo da joj kaze od pocetka, mada je to u pocetku trebala da bude mnogo grublja lekcija. Na bojistu, na misji, nije bitno ko je ko, sta je sta, ko se voli a ko se prezire, tada su svi samo saborci, masine koje sluze da bi se ispunio odredjeni cilj.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Zašto, Makishima? Zašto... zastala je na sekundu. Shvatala je šta joj donosi ovo što će upravo reći... Otkriće da joj je pored svega što se dogodilo stalo do njega. Otkriće da joj nije svejedno bilo tokom cele misije, a kamoli sad. Otkriće da je ovo bila jedna kratkotrajna i loše uradjena maska.. Shvatajući sve to, progovorila je jedva čujnim ali veoma čvrstim glasom:
Zašto mi ne dozvoljavaš da te mrzim? Zašto baš u ovakvom trenutku.. glas joj je malo zadrhtao pri poslednjih par reči, tako da je zastala kako bi udahnula dublje, a onda je nastavila: Zašto me jednostavno ne oteraš, ne izvredjaš i ne kažeš da sam nešto najgore što je moglo da ti se desi, najnemogućija osoba koju si upoznao..jer to je istina,
zar ne? A na taj način ćeš olakšati meni da ostanem sama.. po njenom glasu moglo je jasno da se shvati da nije želela da se to desi,nije želela, ali je možda smatrala da će tako biti bolje? Za nju? Za Makishimu? Ili za oboje? Možda ni za koga? Nije znala. Pričala je sve to na silu.. međutim, ona se veoma trudila da joj glas bude potpuno hladnan i ravan, što joj je uspevalo u nekim trenucima, ali baš to je dovodilo do toga da joj glas ponekad zadrhti, što je davalo neku posebnu atmosferu celom govoru... zvučala je pomalo jezivo.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Stavio je dlanove na rukohvate svoje fotelje i odgurnuo se kako bi ustao, umor od misije ga je polako stizao i osecao je neku malaksalost u nogama. Polako je prisao do Boe i stavio joj ruku na rame i potom je povukao da se okrene. Tada je vec bilo vreme za reci, vreme da se kaze nesto mudro sto bi razresilo stiuaciju, ali reci u Makishiminom umu je bilo malo, jedva ista mu je padalo na pamet. Opet iz srca, neobuzdano, neiskalkulisano, neodgovorno je poceo da prica.
"Boa"
Voleo je da izgovara njeno ime kada joj se obracao, tako mu je slatko klizilo sa jezika. Klimnuo je glavom u stranu kako bi mu se par vlasi kose sklonilo sa lica i osmehnuo se.
"Zar opet moram da te opominjem za kontakt ocima?"
Na ostalo nije odgovarao, nije bilo potrebe, ona je znala koliko i on da se tako nesto nece dogoditi, iako mozda jeste bila u pravu za to da je najgora stvar koja je mogla da mu se desi, izgubio je kontrolu zbog nje, batalio svoju glumu, pricao od srca, jednostavno joj nije radio stvari koje je ostalima, bila mu je jedina slabost.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Kako, Makishima? i ona je njegovo ime izrekla veoma nežno, nije to želela, ali samo po sebi je tako ispalo. Kako misliš da te gledam u oči? Pa zar ja smem tebe posle svega da gledam u oči? Misliš da me nije sramota sebe same.. gorko se nasmejala, samoj sebi, pa je nastavila: Osim toga..plašim se da se ne izgubim tamo.. rekavši to, svojom glavom je malo klimnula ka njemu, pokazujući ka njegovim očima. Tvoje oči su tako posebne..i imaju dubinu, ogromnu dubinu. Dublje su od one bezdani niz koju smo padali zajedno..veoma lako mogu da se izgubim i da ne nadjem put nazad.. to znači da ću ostati tvoj zarobljenik..a to je već počelo da se dogadja.. Zastala je, razmišljajući da li da mu kaže ili ne, ali je naposletku samo počela da priča, ni ne rešivši da li bi to bilo pametno: Na misiji nisam želela da se pravim važna..cilj mi je bio da dokažem sebi da mogu bez vas.. bez tebe. Ali, šta sam uradila? Dokazala sam sebi nešto sasvim drugo, a to je da sam i te kako zavisna.. zagledala se jako duboko u njegove oči: primećivala je samo te dve žute tačke dok je govorila: Ako sam već počela da se gubim..zar nije bolje da probam odmah da nadjem put nazad... na početku sam lavirinta. Da li da se usudim da krenem dalje, da pokušam da poverujem i da možda nadjem izlaz, ili da se vratim jednostavno. Da zaboravim na sve. Da zaboravim na taj lavirint. Jer to je lavirint, Makishima..mogu zauvek da budem zarobljena tu i da ne pronadjem izlaz. To je poverenje.. ali ja se plašim, ja kočim sama sebe. I zato ne smem da ti gledam u oči.. Sve vreme dok je govorila, gledala ga je u oči. Međutim, kada je završila, ponovo je, vrlo polako, spustila pogled ka zemlji.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Makishima joj je jos jednom stavio ruku na bradu, zaista je mrzeo kada tako spusti glavu, kao dete kada ga roditelji grde, u ovakvim pricama nije trebalo bilo sta kriti, ni pogled ni misli. Setio se izvinjenja i obecanja koje je dao Ranekiju o njoj, i shvatio da to obecanje vredi koliko i novcic na putu, nije ga preterano potresalo to, nije ni prvi ni poslednji put da prekrsi svoju rec, pogotovo rec datu osobi koja mu manje vise nista ne znaci u zivotu. Preko lica mu se pojavio neki cudan osmeh, polu srecan, polu porazen kada je progovarao.
"A zar bi bilo toliko lose da se izgubis?"
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ali ako sam izgubljena, meni treba neko da me vodi..neko ko će bar biti uz mene. Ja to od tebe ne mogu da očekujem, Makishima. Ne mogu i neću. Sve je ovo novo za mene.. želela je da kaže da je uplašena, da ne zna šta da radi, ali nije. Suzdržala se. Samo je dodala: Ni ti ne znaš šta osećaš prema meni,
Makishima. Ili ne znaš, ili mi se sve vreme podsmevaš.. a to je jako teško shvatiti u tvom slučaju..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Ne mogu uvek da budem uz tebe, ali mogu da ti pomognem da se sama snadjes."
Otvorio je i pogledao Bou opet, njene krupne crne oci, suzdrzavao se, toliko se dugo suzdrzavao, bilo je dosta. Stegao je njenu ruku koju drzu i povukao je na sebi. Na prepad ju je poljubio. Poljubac nije trajao dugo, vise je bio onako klinacki cmok nego pravi poljubac, ali poruka je bila jasna. Ocekivao je da ce samar uslediti.
"Ne znam?"
Postavio je pitanje na koje su vec oboje znali odgovor.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Zašto?
Međutim, ubrzo nakon toga ona mu je prišla i počela, kao prošlih puta, da ga udara u ruku. Bila mu je okrenuta sa strane, kako bi direkti išli pravo u njegovu ruku. Suze su krenule da oj se slivaju niz obraze, ali ona nije bila svesna toga. Nije primetila da je počela da plače. Ništa joj nije bilo jasno. Samo je htela da čuje odgovor na svoje pitanje:
Zašto? govorila je to udarajući ga sve vreme po ruci..bila je malo pogubljena.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Zasto? Zato sto sam zeleo to."
Odgovorio joj je jednostavno kao i do sada, bez filozofiranja, bez nekog izduzenog i otrcanog monologa, najprostija istina/
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Strašno! Javi mi se kad shvatiš koliko si bezobrazan! Nije zvučala onoliko ljuto koliko je htela, ali uspela je da izgovori. Zatim se okrenula i brzim korakom napustila njegovu kuću.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Nije neki izbor, nemam bas haljina da ti ponudim ali obuci nesto suvo makar."
Rekao je prosavsi pored nje i otisavsi ka dnevnoj sobi, ne bi li oboje imali malo privatnosti.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Makishimaa, izvini na smetnji.. ali sam si kriv.rekla je, i dalje ga tražeći po prostoriji pogledom..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Ne smetas ti meni, i nisam ja taj koji je tebe bacio u vodu, i nisam ja taj koji se smrzavao."
Prepravio ju je, ali ton kojim je pricao je bio neozbiljan, vise kao da joj saljivo prebacuje nego kao da mu stvarno ista smeta.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Naravno da si ti kriv, Makishima.. kada sam skočila u vodu cilj mi je bio da spasim tvoju glavu. Nisam ni hvala čula.. možda bi i nastavila da priča, ali nabasala je na Makishimu koji je previjao svoju ranu bez majice na sebi. Malo je ustuknula, možda bi se i sklonila da nije videla da zavija ranu. Prišla mu je bliže kako bi videla šta se dešava sa tom ranom: stara briga se vratila. Prišavši mu, nežno je prihvatila njegovu ruku koju je bandažirao i upitala ga:
Kako ti je ruka? Jel te mnogo boli? iskrena zabrinutost se osećala u njenom glasu. Rukavi su joj visili i na nogama i na rukama i prilično je smešno izgledalo kako se ona, sličnija beskućniku nego bilo čemu drugom, brine o njegovor posekotini..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Ma nije ovo nista, trebalo bi da vidis u kom su njih dvoje stanju."
Rekao je i nasmejao se, ni ne razmisljajuci da niko nije uopste ni trebao da zna sta se desilo na toj misiji, kada je shvatio sta je rekao samo je hteo da se udari po glavi, ali bar ga je tesilo to sto se nije izlajao ni pred kim drugim do Boe.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Na koje dvoje misliš? Međutim, rekavši to, ona je krenula da ide korak unazad kako bi napravila Makishimi prostor. Naravno da nije obraćala pažnju na dugačke nogavice... i naravno da je uspela da stane sama sebi na nogavicu i sama sebe da saplete. Bilo bi čudno da nije to uradila.. u svakom slučaju, uspela je da postavi pitanje pre nego što ju je sila zemljine teže povukla ka sebi.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Opet ti. Ako zelis da budes blizu mene mozes samo da pridjes, ne da prodajes ove glupe fore."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Makishima! Pazi! Budalo! Mislim, ja sam budala što sam se saplela, ali nisam namerno, prekini da me optužuješ. Ipak, to je sad nebitno, pazi se! rekavši to, udarila ga je par puta u stomak, koji je i dalje bio go. Pogledala je ka njemu, zagledala mu se u oči i rekla:
Ti si budala. Ne sme da te boli ta ruka. Neću te ispitivati šta ti se desilo.. vidim da ne želiš da pričaš. Ali! ovo ali je zvučalo jako glasno, izuzetno ga je najglasila: ali, ako se dogodi da ne saznam o nekoj tvojoj povredi, dobićeš od mene troduplo više kad saznam, važi? Vidiš da sam i ja budala, udariću te na povredjeno mesto ili već nešto slično.. rekavši to, nežno je prihvatila i drugu ruku, držeći sad obe ruke u svojim..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Jesi budala."
Odgovorio joj je samo na jedan deo njene recenice sa smeskom na licu, zaista je voleo da je provocira, njene reakcije su bile prosto melem za oci.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ti si budala. I da, gospodin budala bi mogao da obuče majicu. Previjena ti je rana. Zašto ne bi sada obukao nešto? sve vreme je pričala ljutim glasom!
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"A tebe je sve potreslo sto sam bio bez majice, video sam taj pogled kada sam te sprecio da padnes Boa, ne zavaravas nikoga time sto se pravis opasna."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Ovo su teške optužbe, samo da znaš! Ti si ovde manijak, ne ja! Makishima, na kraju ćeš stvarno nastradati od mene. kad je to izgovorila, iz stomaka joj se čuo prilično dugačak vapaj: bila je gladna i sada je to i Makishimi, verovatno, bilo jasno. Samo se nasmejala i nastavila: Nasradaćeš od mene doduše kad nešto pojedem i malo se naspavam hehe
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Ccc Boa, kakve li si misli u glavi imala."
Zavrsivsi recenicu, nestao je iz vidokruga, i ubrzo se nasao u kuhinji, bio je na misiji za misijom, i nije u medjuvremenu obnavljao frizider, tako da je vecina stvari koje su mogle biti korisne bile pokvarene, nasao je dva pakovanja nudli, bar je to bilo dovoljno lako spremiti, stavio je vodu i cekao da prokuva.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Samo da znaš, neću više padati na tvoje glupe provokacije. Čitam ja tebe kao knjigu, znam da me provociraš! Nisam ja tako naivna kao što ti izgledam na prvi pogled! rekavši to, još jednom ga je udarila u nepovredjenu ruku, frknula poput konja i otiša na mesto gde je malopre sedeo Makishima: bila je toliko umorna od neprospavanih noći da nije mogla više da stoji. Naslonila se u fotelju i čekala Makishimu, a oči su joj se malo po malo zatvarale, da bi se odmah opet otvorile, i tako u krug..
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"A sta ako nisu provokacije Boa."
Nastavio je sa podbadanjem, bez toga da je znao razlog sto, cak je i sam sebe polako pocinjao da smara.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
I ovo ti je dovoljno!međutim, bilo joj je žao da on ostane gladan tako da je rešila da će "slučajno ostaviti svoje nudle na pola" . Okrenula se ka Makishimi i samo rekla:
A ja ovo neću gledati kao provokacije, bar sad, tako da ću te lepo zamoliti da spavam večeras kod tebe, da li se slažeš? I ti si umoran, pretpostavljam. Mogli bismo da spavamo?
Kad pojedemo, može? ovo je previše zvučalo kao da su njih dvoje u braku i da se dogovara kada će da legnu. Međutim, ona nije želela da to tako zvuči. Samo je htela da spava i plašila se da joj Makishima, kako je počeo, neće dozvoliti.
1000/1000
1000/1000
1000/1000
"Naravno Boa, znas gde je soba, nemoj opet da spavas na podu molim te."
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Makishima..uz sve dužno poštovanje, ja ne želim da ti spavaš na kauču. Prosto neću moći da zaspim na krevetu ako si ti na kauču. Zato sam prošli put i došla tu, na pod: jednostavno će tako biti i sad ako ne pristaneš da odeš u krevet. Jel može? pogledala ga je molećivo svojim krupnim, tamnim očima, koje su se posebno ocrtavale sada na njenom bledom i umornom licu.