Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

NARUTO NINJA

WAY

Ishigai - AteistaPet Okt 11, 2024 9:44 pmWaimaru
Ishigi vs AzoriPet Okt 11, 2024 6:17 pmNNW Game Master
Biram KlanPet Okt 11, 2024 1:27 pmNNW Game Master
Biram klanČet Okt 10, 2024 10:43 pmIshigi
Odabir KlanaSre Okt 09, 2024 9:22 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSub Sep 14, 2024 7:25 pmsunashi
klanPon Sep 09, 2024 3:19 pmNNW Game Master
Mikijev genin ispit.Čet Maj 16, 2024 4:43 pmNNW Game Master
Travel Here EvidenceSre Maj 01, 2024 1:32 pmSieghart
☮ Iron Shackles Dungeon ☮Pon Apr 29, 2024 7:56 pmDante
☮ Forgotten Stars Dungeon ☮ Uto Apr 23, 2024 4:37 pmNNW Game Master
testNed Apr 21, 2024 8:12 pmNNW Game Master
Shin vs DanteSub Apr 20, 2024 9:27 pmDante
Dante VS AburoSub Apr 20, 2024 3:50 pmDante
☮ Ancient Maze Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 9:26 pmS
☮ Cursed Labyrinth Dungeon ☮Čet Apr 18, 2024 8:32 pmDungeon Master
Kuća od AburaUto Apr 16, 2024 4:02 pmAburo
KlanPon Apr 15, 2024 2:16 pmNNW Game Master
MisijeNed Apr 14, 2024 11:19 pmSieghart
Dusko - PatakNed Apr 14, 2024 4:47 pmTakuya
PomocSre Jan 24, 2024 3:03 pmNNW Game Master
Miv vs Ragnarok YukiUto Jan 09, 2024 4:32 amBojdza
Punk Hazard Sub Dec 23, 2023 4:16 pmItachi Uchiha
Super finale: Arsen Uchiha Vs SoulČet Dec 21, 2023 11:50 pmArsen Uchiha
Round 6:Arsen Vs ZarashiSre Dec 20, 2023 11:33 pmArsen Uchiha

Forest Honshū

Ned Dec 10, 2017 10:18 pm
Gost
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Najveca suma u ovom podruciju., Odlikuju je gusto listopadno drvece koje se proteze u beskraj. Postoji mnogo cudnih mitova za ovu sumu. Neki pricaju da u njoj zive cudna bica, neki da se u njoj nalazi  izvor zivota, a neki cak i da je ukleta. Na kraju sve te price ispadnu samo prazna prica. Pored svega suma izgleda zaista prekrasno danju, a nocu zaista jezivo.

SUMA DANJU

Forest Honshū - Page 3 WWFeR4k

SUMA NOCU

Forest Honshū - Page 3 6m7udmx

Uto Jan 09, 2018 5:46 pm
Rikami
Rikami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Setajuci sumom honsu ugledao sam Harukamia,njegovog senseia Ranekia i nekog nepoznatog ninju.Vidio sam da su testirali ucinkovitost svojih tehnika na drvetu,pa sam odlucio da se i ja testiram.

Koristim senbon launcher s kojim lansiram senbone na drvo.
#card159

Zatim prilazim drvetu i tantoom nanosim stetu.(Preciznost nanosi dodatnih 15 dmg).
#card25

Vracam tanto u korice i probadam drvo chidorijem.(Preciznost dodaje 15 dmg a kontrola chakre 20 umanjuje koriscenje chakre na 80).
#card5

(Ukupan dmg.260).
Uto Jan 09, 2018 5:55 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Harukami je vidio Rikami-a kako pokusava da kopira njegov napad ili nesto slicno.

Rikami sta to radis,mi pokazujemo sensei-u nase mogucnosti.Ne bitno ajde idemo na Kafu !

(Rece Harukami dok se zaputi ka Kaficu)
Uto Jan 09, 2018 6:09 pm
Rikami
Rikami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Moze,hajdemo(izgovori to i krenu sa Harukamijem).
Uto Jan 09, 2018 6:11 pm
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Cuo sam da u toj sumi postoji neki mitovi o kojima ljudi pricaju ali mitovi ne postoje.
ko je taj sto je rekao da ima mitova u toj sumi bas je lepa suma sa drvecem a jos je bio dan  recuci sebi
Tako dok sam prolazio sumom setajuci i razmisljaljuci da treniram sa surikenima ili kunaiem.
Tako dok sam pronalazio mesto cuo sam neki vrisak ili sta vec.
Iduci putem koji sam cuo zvuk videvsi neke ninje koje koriste tehniku ili se bore.ali sam stao iza drveta da me nebi primetili dok sam ih ja posmatrao sta rade i gledajuci bez da ih uznemiravam.
Uto Jan 09, 2018 11:20 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je shvatio da mu je dosta bilo i da su oni spremni za narednu misiju. Blago se nasmejao i zaputio se ka izlazu iz sume. Mislio je u sebi o svojoj novoj tehnici i o tome kako ju je usavrsio. Sada je osecao mnogo spremniji za buducnost i za sve sto ga moze docekati dalje. Raneki je samo nastavio da ide iz sume.
Sre Jan 10, 2018 2:35 am
Riomarindo
Riomarindo
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon nekog vremena dok sam ih posmatrao odlicio sam da idem da vezbam to mi je nekako palo na pamet tako da sam laganim koracima isao negde malo dalje.i naravno dosao sam do nekog mesta gde bi bilo sjajno trenirati cak sam iz torbe izvukao kunai,videvsi nekoliko limenki,postavio sam na drvo
#card13
Uzeo kunai takodje i papirnu bombu zalepio.
#card182
HAHAHAHAHHAHA ovo je stvarno kul dok je Rio isprobavao tako je nekoliko puta.
Sre Jan 10, 2018 2:50 pm
Rotkvaro
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon neuspelog ispita odlucio sam ovde  doci trenirat...Suma je bila predivna .U sumi sam vidio razne  ljude da treniraju .......

#card21   prvo vezbat vo sam odlucio vezbat bacanje surikena , izvadio sam pet komada i krenuo bacat na mete koje su se nalazizile na drvecu

Zatim  sam stvorio klona i sa njim sparingovo

#card309

"Ovo me bas opusta" pomislio sam ..."Moracu ovo malo cesce radit" .....

Nakon zavrsenog treninga laganim korakom krenuo sam kod reke...
Sre Jan 10, 2018 4:58 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je posmatrao prirodu oko sebe koja bese zaista predivna u ovo doba dana. Bio je naslonjen na drvetu, odmorniji nego obicno. Nakon skoro 2 nedelje provedene u sumi vezbajuci, najzad je usavrsio svoju novu tehniku, koja ce mu biti presudna u buducnosti. Sve mu je izgledalo nekako mirno dok je cekao svoje ucenike da dodju. Ovo ce biti njegova prva misija koju ce voditi, nimalo lak posao morao je da prizna sebi. Ova misija ce da bude nesto potpuno novo za njega i zeleo je da sto pre krene na nju.
Sre Jan 10, 2018 5:05 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Harukami je dosao iz svoje kuce u sumu honsu na instrukcije za dalji rad.

Sensei dosao sam,sta ti je trebalo.Isao sam malo u restoran,pa sam se vratio.

(Rece Harukami gledajuci ga i razmisljajuci sta li je Sensei-u opet na umu)
Sre Jan 10, 2018 5:09 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin je dosla lagano za Harukamijem. Kad je videla opet samo Ranekija i Harukamijav pomislila je da Boa opet nece doci i zabrinula se.
-Yo!
Sre Jan 10, 2018 5:11 pm
Morimoto Kin
Morimoto Kin
Mizukage

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kako je biće njegovo svo snagom ispunjeno i nekom svetom zeljom da konacno smiri svo ljudsko zlo podivljalo u mraku stare kuce svoje morao je izaci, izaci iz senke. Mirnim pogledom i korakom jednakim hodao je van svih putica i staza, direktno po kršu, travi i korenu. Vec neka lagana letnja obuca sa kojom je pokusavao preci to sve ga je izdala i skoro se raspala na njegovim stopalima isecena belim krečnjakom.

Iz krošnje graba na koju se popeo mogao je videti vrhove kuca, mir i tisinu, neke crne ptice koju su letele iznad kampa. Mogao je takodje videti ninju kojeg je video na mestu u blizini pre vise od godinu dana. Treningom je dospeo neverovatno daleko za samo godinu dana i negde zbog toga Kin je osecao ponos mada toga nije bio svestan. Ne iskljucivo za Ranekija vec za ceo kamp kao zajednicu, kao jedno istinsko bice.

Legao je tu na drvetu izvan njihovog vidokruga, posmatrajuci desavanja na sumskoj livadici. Svasta mu je prolazilo kroz glavu kao i prosli put kada je gledao senseia nekog, na mostu sa decom. Harukami je bio opet tu tho.

Kroz razlistali grab svetlost mu je sarala lice raznostranim nejednikim belim snopovima. Mir.
Sre Jan 10, 2018 5:16 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je šetala sa DoMinJunom i bila veoma zamišljena. Znala je da će naići na svoj tim ovde u šumi, a dosta je ratmišljala o njima proteklih par dana. Kada ih je ugledala rekla je
Opet ja kasnim. Izvinite za to, pozdrav svima.
Sre Jan 10, 2018 5:23 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Harukami je cekao da sensei odgovori,a u isto vreme pozdravio je Bou i Robin

Zdravo dame,sta ima?

(Rece te se lagano nasmesi)
Sre Jan 10, 2018 5:27 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa nije bila raspoložena za razgovor tako da je samo proignorisala Harukamija, samo je klimnula glavom u znak pozdrava.
Sre Jan 10, 2018 5:37 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je bio vidno iznenadjen. Iznenadjujuce brzo su stigli, sto uopste nije ocekivao. Na ovo sve se blago nasmesio, zato sto ga je to podsetilo na dane kada je on uvek kasnio i kada su ga drugi cekali. Kada je jos bio u svom starom timu sa Todorokiem i Taiseiom. Todoroki je jednog dana bio nestao bez traga i glasa da se cak nije ni javio, a Taiseia vidja povremeno. Sve to mu je davalo veoma nostalgican osecaj od koga mu je postalo nekako nelagodno. Raneki je bio idalje naslonjen na ono isto drvo gde je toliko godina trenirao i trudio se. Danas vise nije bio taj isti mali i uplaseni decak, danas je bio odgovoran i zreo nindza. Osetio je kako vetar veoma prijatno duva i mrsi mu kosu. Okrenuo se ka njima i tada se njegov osmeh preobrazio u ozbiljnost.

Dakle, stigli ste. Ne kasnite sto mi se jako svidja. Nadam se da ste se lepo slozili, svo troje. Svaki pocetak je tezak, ali sam siguran da cemo ga mi pregurati lako. Tokom ovih dana sam imao prilike da vidim vase sposobnosti i vestine u borbi. Nije bilo lose moram da priznam, medjutim danas sam vas pozvao iz nekog potpuno drugog razloga. Zelim da vidim cujem malo vasa misljenja, da vidim kakvi ste ljudi, kakve ste nindze. Tako da cu vas prosto upitati, koji je vas cilj u buducnosti ? Sta zelite da postignete i zasto ste izabrali ovakav put ?

Rekao je Raneki gledajuci ih sa istom onom ostrinom i ozbiljnoscu kao i na pocetku.
Sre Jan 10, 2018 5:58 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin je laknulo kad je ugledala Bou.
-Zdravo, Hancock.
Zatim, kad ih je Raneki pitao za ciljeve, ona je prva resila da kaze.
-Postoji jedan deo u mojoj proslosti o kom niko ne zna. Nije toliko bitno sta je to, ali zelim da mi se to vise nikad ne dogodi. Bas iz tog razloga cilj mi je prilicno jednostavan, a to je da upravo.. nadjem pravi cilj. Do skoro sam samo zivotarila, i to je slabo receno. Posle jednog vremena pocne da ti se cini da zivot stvarno nema smisla ukoliko zivis tako kako sam ja do skoro...
Zastala je na trenutak. Pomislila je da je dovoljno rekla, na kraju krajeva, nije htela da ih opterecuje. Samo je dodala:
-Na kraju krajeva, dosta sam rekla. Izvolite vi reci sta imate. Okrenula se ka Harukamiju i Boi.
Sre Jan 10, 2018 6:11 pm
Morimoto Kin
Morimoto Kin
Mizukage

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Setio se mesta koje je posetio ranije. Kroz sve  te misli koje su nalik lokvanjima plivale u jezgru njegovog bica to mesto, ta crna rupa isplivala je visoko, na površ.

Trgao se i uspravio krenuvši tamo. Imao je posla da odradi, a vec podne bese proslo. U sumi nestalo je toplote, svetla, avgusta i leta, cak dublje unutra bio je skoro svugde mrak.
Sre Jan 10, 2018 6:14 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Gledajuci Robin,svata da ona nije obicna,da je i ona prezivila bola u zivotu.

Ja sam Harukami,ninja kampa Shirai.Kao dijete sam izgubio svoje roditelje,od tada sam tugovao i trenirao.Glupirajuci se pokusavao sam zaboraviti na moju tugu.Moj cilj je postati jak Ninja i zastiti osobe do koji mi je stalo !

(Govorio je Harukami i sjetio se svoga bola te pusti suzu,i pogleda clanove svoga tima direktno u oci).

Forest Honshū - Page 3 Tumblr_orr6ctaaND1ts3cv7o1_500
Sre Jan 10, 2018 6:16 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se zagledala u Ranekia. Već je jednom pričala sa njim o svemu tome, kada su bili u restoranu i pričali jedno drugom o sebi. Ona je znala neke stvari iz njegove prošlosti, a i on je već čuo koji je njen cilj. Pažljivo je slušala prvo Robin, a posle i Harukamija,čak je i primetila da je pustio suzu, što ju je jako dirnulo, shvatila je da se on oseća slobodno sa svima njima, da im veruje, što ona nije mogla da kaže za sebe u punoj meri, ali je usput krišom gledala Ranekia i primetila neku nostalgiju na njegovom licu. Ona se nije osećala nostalgično, ali se osećala čudno, ovo je bilo njihovo prvo pravo okupljanje i imala je malu tremu da priča pred svima ono što je pričala samo pred Ranekiem: nikada ranije nije bila u tako velikoj ekipi za koju je smatrala da bi trebalo da joj veruje, a ovo je bio njen tim, neko ko joj može zameniti porodicu.. možda.. nije i dalje bila uverena. Iako je trebalo da im veruje, nije umela to da sprovede u potpunoj meri. Raneki je već znao šta je njen cilj, ali poenta je bila da je i drugi upoznaju...Zato je udahnula duboko, i pošto je prošlo jedno vreme od Harukamijevog izlaganja, ona je rekla:
Kod mene je sve jednostavno: trening je meni sinonim za život. Nema treninga - nema života. Takodje smatram da treba da budem sposobna da zaštitim sebe, i, pošto smo sada tim, da treba da budem još jača da bih mogla da se oslonim na sebe, da biste vi  mogli da se oslonite na mene i da bih mogla da zaštitim nekoga od vas, ukoliko bude bilo potrebno
Zastala je malo. Nije želela puno da kaže o sebi, saznaće sve oni vremenom, kad ih bolje upozna..
Upoznala sam Ranekia i on mi je postao trening partner, vremenom je rešio da osnuje tim i ja sam ostala sa njim.. to je razlog iz kog sam ja trenutno sa vama. Možete da računate na mene i na moju zmiju uvek, u bilo čemu, ne samo u borbi. Toliko od mene.
Pogledala je u Ranekia. Nadala se da je ovaj neće forsirati da priča detaljnije o sebi. Na kraju krajeva, on je sensei i on zna šta treba da zna. Samo da razume njen pogled...
Sre Jan 10, 2018 7:40 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki ih je posmatrao zadovoljno. Svidelo mu se to sto cuje i mislio je da je to sasvim dovoljno sto su oni rekli. Nije zeleo da ih primorava da govore jos zaato sto bi tada bilo dosadno. Ne bi bilo dobro kada bi odmah na pocetku pokazali sve svoje karte, tajne su nekada dobre i Raneki je voleo tu neku tajnovitost. Raneki se nije pomerao iz svoje pozicije, vec je bio zakopan tu skoro pola sata. Prosto mu je bilo uzivanje samo stajati u ovoj prirodi i ne misliti ni o cemu, a sada kada su oni dosli zeli da sazna sto vise stvari o njima. Zeleo je da ih pita neka diskretna pitanja, koja su ujedno i pomalo zbunjujuca za njih.

Sta bi ste uradili kada bi se neko iz ovog tima ili neko ko vam je mnogo blizak okrenuo protiv svih nas i otisao na mracnu stranu ? Da li bi ste bili spremni da uradite i ono najgore, da ga ubijete ?

Upitao je Raneki ostro ih gledajuci. Zeleo je da ih bas sada ispituje sva ta dubokoumna i teska pitanja kao i da im pokaze koliko situacija moze zapravo da bude teska u njihovim zivotima. Kao sto je njegov saborac u timu, Todoroki, nestao bez traga i glasa i on oseca tugu zbog toga.
Sre Jan 10, 2018 8:00 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Harukami je gledao sensei-a bio je odlucan i isao je na istinu.

Ja nikada necu dozvoliti da opet izgubim bitne ljude,sada ste to vi svi vi ste moja nova porodica.I ako trebam,polomicu svaku kosku u telu nekoga da meni bitnog,da bi ga zadrzao na dobrom putu.Sada nisam spreman da odgovorim na ovakvo pitanje.Ali naravno da nebi dozvlio da neko unisiti ovo selo i njegove stanovnike.

(Rece Harukami,ovo pitanje je bilo tesko,ali opet mora da bude spreman na sve).
Sre Jan 10, 2018 8:03 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hancock je očekivala ovo pitanje. Mada, možda ga i nije očekivala od Ranekia, ali je sama toliko puta razmišljala o njemu da je odgovor znala napamet...
Ako me neko izda, istog momenta ću ga gledati kao neprijatelja. Boa se veoma uozbiljila, dobila je čak jako hladan i neprijateljski stav, kao da se u trenutku distancirala od svih.Dve stvari koje apsolutno ne mogu da podnesem su laž i izdajstvo. Laž može biti donekle opravdana, ali ne i zaboravljena, Međutim, izdajstvo ni po koju cenu ne može da se opravda. Upozoravam, meni je to odvratno i nikada to neću učiniti, ali ako se nekome desi, ja ću biti spremna na sve, ukoliko vidim da je situacija u kojoj nemamo drugog izbora. Boa se tu zaustavila. Shvatila je da se malo zanela i da je ušla u svoj "vatreni govor" Međutim, stala je na vreme. Prisetila se nekih scena iz prošlosti i ućutala je: nije htela da neko počne da se raspituje zašto toliko ne može da podnese izdaju.
Sre Jan 10, 2018 8:08 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin se skoro neprimetno osmehnula na ovo pitanje. Bilo joj je zanimljivo sto ih je Raneki skoro provocirao ovim pitanjem. Pogledala je prvo u Harukamija, pa u Bou, da bi na kraju zaustavila pogled na Ranekiju.
-Hm, ovo pitanje je kao mac sa dve ostrice - ako odgovorimo da bismo ubili, ispalo bi da brzo odustajemo od tima. Ako bismo, pak, rekli da ga ne bismo ubili, mogao bi da nam kazes da smo nezreli i da se ne razumemo u ljude. Dakle, ja mislim da je poenta nasih zajednickih misija i treninga upravo da se zblizimo i da smanjimo rizik da do tako necega dodje. Ipak, kad bi se to desilo, morali bismo da proverimo sve okolnosti situacije - sta ako je neko od nas bio primoran na"izdaju" upravo kako bi spasio ostale? Ako se uverimo da je to bila cista izdaja, prva bih bila ta koja ne bi imala milosti.
Ostavila je pogled na Ranekiju cekajuci njegovu reakciju.
Sre Jan 10, 2018 9:14 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki se nasmejao. Ovako je potpuno mogao da vidi svako njihovu osobinu i lako da ih procita. Oni nisu znali ,ali on je veoma lako procenjivao ljude samo na osnovu par njihovih reci. Ovo mu je bilo sasvim dovoljno da shvati sve ali zeleo je jos jedno pitanje da im postavi. Jedno pitanje koje ce biti njegov kljuc, sa kojim ce moci potpuno da im udje u glavu i u njihovo svakodnevno razmisljanje. Raneki se napokon malo pomerio. Uspravio se ispred njih i posmatrao ih je.

Robin je dala jako prikladan odgovor ovde. I vasi su dosta zreli, sem sto ja uvek verujem u drugu sansu. Ali ipak, to je moja greska...
Imam jos jedno pitanje za vas i nakon toga vas necu vise zamarati sa ovim stvarima. Kakav uticaj zelite da ostavite na svet ? Sta zelite da ostavite svim drugim nindzama ? Po cemu zelite da vas se svi secaju ?

Upitao je Raneki mnostvo pitanja. Ocekivao je prikladan odgovor. Ovi do sada nisu bili uopste losi, a bice i odlicni kasnije. Zato sto sto covek vise prozivi, to ima sve sire misljenje o svetu oko sebe.
Sre Jan 10, 2018 9:21 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Harukami nije vise razmisljao vec odma rekao !

Ja zelim da budem jak ninja,da jednog dana kazu da sam umro kao heroj koji se zrtvovao za dobro i za svoje prijatelje.
Ne zelim da umrem kao pas,da me svi zaborave.Zato se trudim i treniram,da me svi postuju kao ravnopravnog ninju !

(Harukami je izgovaro te reci sa izrazenim uzbudjenjem i malim osmehom)
Sre Jan 10, 2018 9:29 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boi je nešto sevnulo u očima kada je Raneki rekao da je to njegova greška što daje drugu šansu. Prvo što je uradile je to da se nadovezala na njegove reči
Ne, to nije tvoja greška. Druga šansa treba da se pruži svakome. Svako može da se popravi. Ja možda nisam nailazila na takve ljude, ali uvek postoji onaj jedan beli gavran koji mora da ispašta zato što su svi ostali pripadnici njegove vrste crni... u svakom slučaju, ne treba da gledamo na sve isto Sada se zamislila na trenutak, a ona je rešila da da odgovor na pitanje. Mogla je da pretpostavi da je ovo neka vrsta testa. Zapravo, bila je ubedjena da ih testira, nije ovo pitao radi puke radoznalosti. Zato je malo razmislila pre nego što je odgovorila:
Ja želim da živim kao neko koga niko neće znati. Želim da živim u senci. Zastala je na trenutak Nemojte da mislite da je to zbog neke moje stidljive naravi ili nešto slično. Ne. Prosto, ja sam ninja. Nisam pop zvezda. Želim da učinim mnoge stvari koje se od mene traže, ali da ostanem u senci. Međutim...opet je zastalaKada dodje vreme da odem sa ovog sveta, želim da se sazna sa moja dostignuća. Ne za života, već posle smrti. Opet, nije to jer mi treba popularnost, šta će mi popularnost ako sam mrtva? Ne, nego želim da druge mlade ninje vide u meni primer šta treba da budu:šta znači biti pravi ninja, Ovo je bilo njeno iskreno mišljenje i šta god Raneki mislio ovog puta je htela da bude iskrena.
Sre Jan 10, 2018 9:35 pm
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin je pomislila da sve ovo ispitivanje sigurno ima neki cilj. Ipak, resila je da ne obraca paznju.
-Hm, mislim da covek sam po sebi slabo moze da utice na svet kao takav, posebno na ljudsku svest. Ipak, ne treba ni odustajati od njega. Koliko god to mogla, do sad sam pokusavala i nastavicu da pokusavam da uticem na to da ljudi pocnu vise da razmisljaju. To je glavni problem, tako da mi nije poenta da ostavim svoje ime i da me znaju po necemu odredjenom, prosto zelim da se ljudi vise zapitaju o nekim stvarima. Kad bi neki moj postupak doveo do toga, ja bih bila i vise nego zadovoljna.
Tu se zaustvila i pocela pomalo da razmislja o Boinim i  Harukamijevim odgovorima.
Čet Jan 11, 2018 12:28 am
Kain
Kain
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kain se prokotrljao sa puta pored reke u grmlje Honshu šume. Žurio je da stigne do svoje kuće koja se nalazila pri granici sela. Trčao je kroz zaraslu šumu, prelepu u ovo doba dana. Odjednom je zapeo za koren drveta i pao, povredivši deo leve potkolenice.

"U ku***"

Pogledao je povredjen deo. Koža je bila poderana i rana je krvarila. Skinuo je potkušulju i obmotao ranu. Kain je uspeo da ustane bez obzira na povredu i nastavio je da trči kroz šumu, malo sporijim tempom.

Posle 10-ak minuta ugledao je put koji je vodio do njegove kuće i nastavio njime
Čet Jan 11, 2018 8:57 am
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je pazljivo slusao njihove reci. Boin odgovor ga je pomalo iznenadio, zato sto je on zapravo podrzavao njegovu potrebu da daje drugu sansu, sto on iskreno nije voleo kod sebe. Ali i pored toga njen odgovor je ostavio poseban utisak na njega i terao ga je da malo zastane i razmisli o tome, o slavi i zivotu nakon smrti. Harukamiev odgovor je bio da postane snazan i da pomogne drugima, sto je govorilo 80% danasnjih nindzi. Robin je tacno znala sta zeli i sta govori, sto je primetio tokom celog njihovor razgovora. Mogao je da primeti da je veoma ambiciozna i da zeli nesto da postigne u zivotu.

Dobro...vrlo dobro... To bi bilo to sto sam zeleo od vas danas. Sada se sigurno pitate zasto sam postavljao sva ova silna pitanja, medjutim ujedno ste i provalili i sami. Sve sto ja radim sa vama je neki test, jer smatram da je to moja duznost kao senseja. Ovde sam kako bih vam svima pomogao i kako bi svi vi postale vrhnuske nindze, prve klase.

Rekao je Raneki i stao je ispred njih.
Čet Jan 11, 2018 9:37 am
Taiseii
Taiseii
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hodajuci kao i obicno ,Taisei se opet nasao u sumi, nije trenirao jako dugo i to ga je bas tistilo..Od kada je postao chunin batalio je svoje ambicije iz nepoznatog razloga i ako mu se to nije svidelo ,sta je tu je..Gledajuci u prelep pejzaz sume ,samo je setao naokolo razmisljajuci sta danas da radi.
Čet Jan 11, 2018 10:18 am
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je osetio prisustvo drugog nindze. Naglo se okrenuo i ugledao je poznato lice kako koraca sumom. On ga je podsetio na sve one stare dane kada je jos bio sa Todorokiem. Kada su zajedno isli da treniraju i razgovaraju o raznim stvarima. Raneki se blago osmehnuo i odlucio je da ga saceka kako bi video da li ce ga primetiti.
Čet Jan 11, 2018 10:25 am
Taiseii
Taiseii
Special Jounin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ee gde si Raneki..

Rece primetivsi svog starog prijatelja ,koji je stojao pored drveta.Sada vise nisu bili klinci koji se igraju kunaiima ,sada su vec sposobni shinobiji koji  ce imati svoje ucenike i koji moraju brinuti o selu.

Sta ima?

Forest Honshū - Page 3 Tumblr_ne6811oK0K1si2qrmo1_500
Čet Jan 11, 2018 10:32 am
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki ga je posmatrao naslonjen na drvo. Analizirao ga je neko vreme i video je da se promenio od vremena kada su bili na chunin ispitima. Ne zna ni gde je on bio sve ovo vreme tacno, ali mogao je da primeti da je ojacao. Osecao je mnogo snazniju chakru nego pre.

Nista, pokusavam da poducim nesto ovde. Sta ti radis ovih dana ?

Upitao ga je Raneki ne skrenuvsi pogled sa njega.
Čet Jan 11, 2018 2:36 pm
Harukami
Harukami
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dobro sensei.Odo sada ja posto je to to za danas.

(Rece Harukami te se zaputi van sume honsu)

Krenuo je negdje da nesto popije i pojede.
Pet Jan 12, 2018 2:33 pm
Rotkvaro
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Vreme je za trening" pomislio sam...Izvadio sam kunai i krenuo sjec manje drvece i granje

#card13

Zatim sam krenuo sa 2 surikena gadjan mete koje su se nalazile na drvecu...

#card21

"To nije dovoljnio" pomislio sam zato sam poceo vezbaat stajanje na drvecu pokuao sam stajat 1 sat pez prestank

#card65

Nakon prvog nesupesnog puta pokusao sam opet

#card65

"Uspeo sam " ali ni ovo nije dovoljno prizvao sam klona i sparingovaoo sa njim...

#card309

Nakon toga "Sta mi je,osecam se lose oci mi se zatvaraju noge otkazuju ja...."To sam pomislio i pao ......
Pon Jan 15, 2018 12:38 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je sedela u krošnji najgušćeg drveta koje je našla. Bila je u nekom čudnom stanju: nešto izmedju potištenosti i ravnodušnosti. Moguće da je to bilo zbog prevelikog kontakta sa drugim ljudima:oduvek je bila sama, čemu uopšte sve ovo? Da li je ona uopšte u stanju da ima nekoga pored sebe? Možda je najbolje da zauvek ostane sama sa svojim vernim prijateljem DoMinJunom(zmija) ? Kako bi mogla bilo kome da veruje? Zašto bi to uradila? Zašto bi se opet opekla na istom mestu, jer svaki put je bolelo. Zato je rešila da se malo skloni od svih i da porazmisli o svemu. Možda bi bilo najbolje da samo ode... nije smela nikome da kaže svoje misli, ali veoma joj je bilo teško... sedela je tako, zagledana u daljinu, i razmišljala...
Pon Jan 15, 2018 12:41 am
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Robin je resila da proveri sumu u kojoj su ranije trenirali sa timom. Vec je pocelo da se smrkava. Jedva primetan vetar poceo je da pomera lisce, tako da su se iz pravca sume culi neobicni, za Robin jako prijatni zvuci. Sumnjala je da ce naici na Bou ovde, ali je ipak htela da proveri. Za divno cudo, jako malo vremena je proslo kada je ugledala DoMinJuna, koji visi sa drveta. Shvatla je da je konacno nasla Bou.
-Hej, Hancock, sta radis gore? Svi te traze!
, prodrala joj se.
Pon Jan 15, 2018 12:47 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je čula poznati glas. To ju je prenulo iz misli, Donekle se pokajala za svoje misli kada je čula taj prijatan glas. Robin je rekla da je svi traže. Znači li to da su razmišljali o njoj? Ipak, oprezno se okrenula ka Robin i rekla joj:
Htela sam malo da se odmorim od svega. Gde su svi? Odvedi me do njih...
Planirala je kasnije da se ispriča sa Robin, ali tek posle, da svrati do nje i da joj kaže koliko god bude smela..
Pon Jan 15, 2018 12:52 am
Nico Robin
Nico Robin
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

RObin je shvatila da joj sad nije do price. Samo joj se nasmesila u znak pozdrava, bilo joj je drago sto je vidi posle toliko vremena. Onda je samo rekla: Prati me i uputila se ka restoranu .
Pon Jan 15, 2018 12:53 am
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je ćutke krenula za Robin.
Uto Jan 16, 2018 10:16 pm
Jintaro
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Naokon sam stigao..Malo sam zastao da osmotrim ljepotu sume..Nakon par minuta izvadio sam jedan kunai i krenuo lomit manje drvece i grancice..

#card13

Zatim sam izvadio dva surikena i njima krenuo gadjati mete koje su se nalazile na drvecu..

#card21

Zatim sam poceo trenirat stajanje na drvecu malo sam staja pa sam sjeo na jednu granu da se odmorim.

#card65
Uto Jan 16, 2018 10:46 pm
Jintaro
Academy Student

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon kraceg odmaranja odlucio sam u sumi ostsetati nekoliko dana i vjezbat tu i kraj reke posto mi za par dana krecu genin ispiti ..Odlucio sam se uputiti ka reci da pecam i da tamo prenocim
Sre Jan 17, 2018 9:27 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je odlutao do sume. Mnogo puta je pitao sebe zasto se zaputio tamo i sta je njegova finalnda destinacija ali sto je vise sebe pitao to pitanje, to je sve manje imao odgovora. Raneki je pogledao ka sumi, ka njegovom licnom trening polju. Opipao je drvo unisteno od udaraca pesnice i prisecao se njegovih dana kao student akademije, kako se trudio da postane veliki nindza i kako je svaki dan trenirao. Sve to mu je bilo veoma tuzno, ali ujedno i srecno. Nedostajali su mu ti dani, osecao se kao da su jedan bitan deo njega samog, ali ujedno je bio srecan sto je uspeo i sto je ispunio svoja ocekivanja iz detinsva.
Sre Jan 17, 2018 9:37 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je ponovo šetala sama. Nije mogla da shvati šta se dešava sa njom: što je više vremena provodila sa ljudima, sve se više osećala kao neki stranac koji ne pripada nikome. To je verovatno i bio razlog što je bila sama toliko. Mislila je da će joj društvo pomoći da prekine da razmišlja tako, jer kad je sama previše razmišlja. Ali, u društvu joj je bivalo vrlo često još gore nego samoj. Bila je zbunjena po tom pitanju pa je rešila da je bolje da prošeta u prirodi, da joj kiseonik dodje do mozga da bi možda malo treznije razmišljala. Idući tako zamišljeno, zadubljena u svoje misli, dospela je do jednog mesta koje joj je izgledalo veoma lepo za treniranje. Tek što je to pomislila, skoro da se sudarila sa nekim: bio je to Raneki. Ona je, kao i obično, zadubljena u svoje misli, bila izgubljena u prostoru i nije gledala ispred sebe. Veoma se iznenadila i nije stigla ništa da pomisli, samo je rekla
Oopa i lagano se saplela dok je pokušala da zakoči naglo.
Sre Jan 17, 2018 10:04 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je velikom brzinom shvatio sta se desava i brzinom koja nije realna za ljudsko bice je uhvatio Bou pre nego sto je pala. Pogledao ju je u oci zabrinuto i podigao ju je.

Tebi je izgleda stvarno navika da se sudaras u drge ljude.

Rekao je Raneki i nasmesio joj se dok mu je vetar mrsio kosu.
Sre Jan 17, 2018 10:13 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila zatečena. Shvatila je da ovo nije prvi put da se tako sudara sa Ranekiem. Bilo joj je pomalo glupo što joj se to tako često dešava sa njim, mislila je da Ranekija to nervira u izvesnoj meri,iako je njegov osmeh govorio o suprotnom. Primetila je njegov zabrinut pogled i pomislila da će ovaj provaliti o čemu ona razmišlja. Na kraju krajeva, razmišljala je da li bi možda bilo pametno da njemu kaže.. kome će ako ne njemu? Ali i dalje nije bila sigurna da li da uradi to ili ne. Zato se samo zagledala u njegovu kosu, koja joj se uvek činila neverovatnom, i rekla:
Da, već koji put se sudaram sa tobom... izvini, malo sam rasejana u poslednje vreme. razmislila je kako da skrene temu sa sebe, pa je, gledajući ga par sekundi, pitala
Kako si ti? Šta ima kod tebe? Slabo se vidjamo.
Sre Jan 17, 2018 10:45 pm
Gost

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Raneki je primetio da je zabrinuta, mogao je da joj vidi to na licu veoma lako. Raneki je imao izuzetnih vestina u tome i mogao je veoma lako da primeti ko je kakav i sta ko oseca u tom trenutku. Pogledao ju je pogledom koji topi led i smireno joj rekao.

Ja nisam bitan, kako si ti ?

Rekao joj je Raneki veoma zabrinuto idalje je gledajuci istim pogledom u oci.
Sre Jan 17, 2018 10:51 pm
Vulo
Vulo
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ah, prijalo mi je da malo batalim trening i da se konacno na miru prosetam kroz sumu i park, ali ipak i dalje me zabrinjavaju glasine koje su kruzile o Harukamiju danas. Hej jesu li to Harukamijev sensei i njegova prijateljica? Nista barem njemu moram da kazem ipak je on njegov ucenik.

"Hej, ti si Harukamijev sensei. Znas li za glasine koje kruze za tvog ucenika."
Sre Jan 17, 2018 10:58 pm
Boa Hanckok
Boa Hanckok
Chunin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je razmislila malo
Ne znam, vrte mi se neke misli po glavi, ne znam da li treba ikome da pričam. Ako kažem biće mi glupo, ali pošto ne govorim nikome ne mogu da se smirim. Šta ti misliš, Raneki? Pogledala ga je poput malog deteta koje ne zna kako da postupi u odredjenoj situaciji Da li treba da ti pričam kako se osećam? onda je zastala malo pa je dodala i tebi i drugim ljudima, na primer svom timu, da li da vam pričam šta mi je sve na umu? Govorila je to ne skidajući pogled sa njega, samo joj je vetar nosio kosu preko lica.. u tom trenutku je primetila Vula i zaćutala. Nadala se da će Raneki uspeti nekako da ga skloni makar dok ne završe razgovor. Čekala je da vidi kako će on da reaguje..
Sre Jan 17, 2018 11:08 pm
Vulo
Vulo
Genin

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hm, vidim da nisam dobrodosao pa cu se okrenuti i otici
Sponsored content

1000/1000